Produktet er tilføjet kurven
20% netrabat på specialmål / Bestil senest 24. juli og få fri levering ved køb over 9.000 kr! / Se alle kampagner

Giv din bolig lidt ekstra essens af storhed med dobbeltdøre

Monterer du en dobbelt facadedør, vil du skabe et smukt indgangsparti, samtidig med at du får skabt masser af lys og luft; det være sig hovedindgangen med en dobbelt hoveddør såvel som en dobbelt yderdør et andet sted i din bolig. 

Slotte og palæer har ofte dobbelte facadedøre, så hvorfor ikke skabe lidt storhed og ekstra opmærksomhed omkring indgangspartierne i dit hjem ved netop at vælge dobbelte yderdøre et eller flere steder?

Hos SparVinduer har vi et hav af forskellige dobbelte facadedøre. Fx en dobbelt facadedør med 4 fyldninger eller en dobbelt facadedør med 20 ruder. Valget er helt op til dig. Du finder nemt prisen på dine nye dobbelte facadedøre ved at vælge det produkt, du er interesseret i på listen, vælge materiale, indtaste mål og øvrige specifikationer – så får du prisen og er klar til at bestille.

Dobbelt yderdør – hvad med hængsling?
Husk også, at du i bestillingsforløbet skal vælge, om din dobbelte facadedør skal være udadgående eller indadgående i relation til hængsling. Har du plads nok, er det en god idé at vælge indadgående døre. Er pladsen derimod trang i det rum, hvor din dobbelte yderdør skal sidde, så vælg én med udadgående hængsling.

Vær også opmærksom på, at du kan vælge forskellige former for ruder i din dobbelte facadedør – se vores gode råd om ruder her.  

NB! Du kan også bestille din nye dobbelte yderdør inkl. karm. Så slipper du for alt besværet ved at tilpasse en ny dør til en eksisterende karm. 

Når du undersøger priser og muligheder i relation til en ny dobbelt yderdør, kan det være, du også er interesseret i at se en dobbelt terrassedør, facadedør med sideparti og et glasparti.