Produktet er tilføjet kurven

Plastvinduer - værd at vide inden dit køb

Plastvinduer fordele - Sparvinduer

Plastvinduer, eller PVC vinduer, som de også kaldes, er et moderne produkt, der ofte monteres i nybyggeri eller i sommerhuse pga. deres næsten vedligeholdelsesfrie materiale. Leder du efter nye vinduer eller døre, hvor du ønsker minimal vedligeholdelse, så er du landet det rigtige sted. Hos Sparvinduer har vi et bredt udvalg af moderne vinduer og døre i plast.

 

Derfor skal du vælge plastik vinduer og døre

På denne side kan læse mere om vores plast vinduer og døre, så du bliver bedre rustet til at vælge den helt rigtige vinduesløsning til din bolig. PVC vinduer og døre har i nogle år, haft et blakket ry, men plastik vinduer og døre har faktisk nogle gode egenskaber, som du kan læse mere om på denne side. 

De plastik vinduer og døre man producerer i dag, er en anden type end de tidligere plast vinduer og døre. De nye plast vinduer og døre er nemlig stort set vedligholdelsefrie, og har et moderne design, der passer ind i mange boligtyper. Og så gør det jo heller ikke noget, at de kan købes til lave priser og samtidig er energirigtige! Sparvinduers billige plast vinduer og døre har alle de nødvendige og gode egenskaber, som man har brug for, når man skal købe nye energivinduer og energirigtige døre og vi oplever derfor også en større og større efterspørgsel på netop vores modeller i plast.

 

Køb  dine plastikvinduer her

 

Nem vedligeholdelse af PVC vinduer og døre

En af de helt store fordele ved plast vinduer og døre er, at de ikke skal males eller olieres, og derfor er meget nemme at vedligeholde. Når du synes, at dine plastik vinduer eller døre trænger til rengøring, skal du blot tørre snavs og skidt af med en fugtig klud. Når du rengører dine plast vinduer og døre, er det vigtigt, at de kun bliver rengjort med almindelige rengøringsmidler, altså ingen sandpapir eller opløsningsmidler. Oplever du, at dine plast vinduer eller døre har fået grovere pletter, kan man som alternativ bruge en speciel plast-polish til rengøring. 

Som en del af vedligeholdelsen, skal vinduets og dørens beslag og hængsler smøres en gang årligt. Inden du smørrer beslag og hængsler, er det vigtigt at rengøre for skidt og snavs, da snavset kan virke som slibemiddel. Det er vigtigt at være opmærksom på, at få tørret eventuelt spildt olie af vinduet/karmen, da det ellers kan give mærker/misfarvninger. Følger du disse enkle anvisninger til vedligeholdelse, har du vinduer der holder sig pæne i mange år, uanset vind og vejr.

Pga. plastik vinduernes og dørenes materiale sammensætning, er de modstandsdygtige overfor svamp og råd, og du skal derfor ikke bekymre dig om skadedyr. Samtidig er plastik meget isolerende, da det er et ikke-ledende materiale og derfor ikke bliver koldt. Har du plastik vinduer vil du derfor sjældent opleve dannelse af kondens.

 

Sparvinduer - Plastvinduer

Moderne design

Vælger du plastik vinduer eller døre, får du et enkelt og samtidig meget moderne udtryk til din bolig. Bygger du nyt, kan plastik døre og vinduer være et godt alternativ til de traditionelle trævinduer eller træ/alu vinduer.

 

Den nyeste produktudvikling har gjort, at plastikvinduer ikke længere har samme klodsede design som dem vi husker fra 70’erne. Hos Sparvinduer findes de fleste af vores vinduesmodeller i PVC, og det er altså derfor muligt at få samme model i PVC, som du f.eks. kan finde i fyrretræ. Materialevalget handler både om smag og behag, og hvad der passer til netop din bolig - valget er dit. 

Plastvindue tværsnit - Sparvinduer

 

Plastvinduer og isoloering

Som nævnt ovenfor, er plastik et ikke-ledende materiale og isolerer derfor godt. Vores plastikvinduer er produceret med hule profiler i plastik, som er inddelt i kamre, der er fyldt med luft. Disse små luftrum i profilerne er med til at forbedre isoleringsevnen. Indvendigt monteres stålprofiler, der forstærker rammen og karmen. Stålprofilerne placeres, så de ikke er i kontakt med plastikprofilerne og forhindrer derfor kuldebroer i vinduet. 

Når du skal vælge rude, har du mulighed for at vælge i mellem 2- eller 3-lags glas. Derudover tilbyder vi superlavenergi glas helt ned til kun UV 0,7, hvis du virkelig ønsker en stor besparelse på varmeregningen i mange år frem.  

Køber du PVC vinduer eller døre hos Sparvinduer, får du hele 10 års garanti og så er alle vores produkter selvfølgelig CE- og energimærket.

 

Plastvinduer - Sparvinduer

Hvilke vinduesmodeller produceres i plast?

Hos Sparvinduer producerer vi langt de fleste af vores vinduesmodeller i plastik. Du kan derfor købe bondehusvinduer, sidehængte vinduer, dannebrogsvinduer, topstyret vinduer, fastkarm/topstyret vinduer og fastkarmvinduer i plastik. Så er du på udkig efter billige plastvinduer, er du kommet til det rigtige sted.

 

Plast vinduer og døre til lave priser

Du tænker måske, at med alle de fordele, så må plastvinduer have en høj pris! På Sparvinduer.dk beregner du nemt og enkelt prisen på dine nye plastik vinduer. Når du har beregnet dit tilbud, kan du betale online eller vælge at gemme dit tilbud til senere brug. Får du brug for hjælp eller vejledning undervejs, sidder vi klar til at hjælpe dig på chat eller telefon. Læs mere om billige vinduer og døre fra Sparvinduer.

 

Sådan vælger du dine nye vinduer og døre i plast

Det er nemt at beregne sit eget tilbud på PVC vinduer og døre. Når du har fundet den ønskede vinduesmodel, har du derefter mulighed for at indtaste dine mål og vælge materialetype (PVC, træ/alu eller fyrretræ). Du har derudover mulighed for at vælge glastype, sprosser og andre detaljer du måtte ønske. Så snart du har indtastet/valgt dine ønsker, vil du få prisen på dit nye plastikvindue eller plastisk dør vist - så bliver det ikke lettere!

 

Find dine nye plastvinduer her

 

Vi ønsker dig god fornøjelse med dine nye vinduer og døre i plast.

 

Vælg de rette plastvinduer til dit hjem

Når man ser på et hus udefra, så er der nogle forskellige ting, som virkelig er med til at give huset sit udtryk. Der kan være mange ting såsom haven og dens tilstand, taget, samt vinduerne eller dørene.

Vinduerne er et af de vigtigste elementer, når det kommer til at gøre et hus til et hjem. For vinduer skal ikke blot være funktionelle og praktiske, men også smukke og stilrene. Det er mange krav at stille til et vindue, men det er faktisk ikke så svært at opfylde, som man måske kunne forledes til at tro.

Vinduer i dag fås i så mange forskellige former og designs, at man næsten kan blive helt forvirret og miste overblikket. Dertil kommer, at nye vinduer fremstilles i flere materialer som træ og plast. Dette er med til at give en masse forskellige muligheder for den, der skal have nye vinduer og døre i sit hus.

For at gøre det nemmere at vælge, så har SparVinduer her lavet en lille sammenligning, så man kan vælge om det skal være plast eller træ, samt en lille oversigt over nogle af de populære vinduestyper.

 

Valg af vinduer – plast eller træ?

Lige når det kommer til døre og vinduer, så har der i mange år været en tendens til at plast var et upopulært valg. De tidlige plastvinduer var dog heller ikke noget at råbe hurra for, da kvaliteten på dem var langt fra det, som vi kender i dag.

Men de moderne vinduer, der er fremstillet i PVC, er af en helt anden kvalitet og kan uden problemer hamle op med vinduer af træ. Faktisk har i de, i forhold til træ, en række fordele. 

Først og fremmest så skal det nævnes, at plastvinduer er stort set vedligeholdelsesfrie, da man ikke skal give dem olie eller male dem. De fleste ting kan klares med en våd klud og en smule rengøringsmiddel.

Et trævindue skal derimod vedligeholdes på årsbasis, med olie og maling, og rengøring er en noget mere omfattende opgave end det er med plast. Så alene på dette grundlag kan man anbefale plastvinduer, men der er mere.

Plastvinduer er et vindue fremstillet af PVC, der er et ikke-ledende materiale, hvilket betyder, at det er fremragende til isolering. Alle plastvinduer hos SparVinduer er fremstillet med en masse små luftrum, der yderligere forbedrer isoleringen.

Der er stort set ingen ulemper ved at udskifte dine gamle vinduer med plastvinduer, hvis man altså kan leve uden det æstetiske udtryk, som træ giver. Minimal vedligeholdelse sammenlignet med træ eller træ/alu vinduer, fremragende isolering og et stort udvalg.

 

De forskellige typer af vinduer i plast

For at give sit hjem det helt rette look, så er det vigtigt at alle tingene bare spiller sammen, så man kan få det look og udtryk, som man ønsker. Skal det være moderne og have mange store vinduespartier, eller skal det være et hyggeligt og traditionelt hjem? Mulighederne er uendelige og det er kun fantasien der sætter grænser. 

Hos SparVinduer har vi ét af Danmarks største udvalg af flotte vinduer i høj kvalitet, så du kan finde lige det du søger til dit hus. Læs herunder og find dine nye vinduer.

Topstyrede vinduer

Dette er en vinduestype, som man har set i de danske hjem i mange år. Det er især noget, der blev populært de man begyndte at bygge de velkendte danske parcelhuse. Med topstyret vinduer får man altså en moderne klassiker, der kun åbnes delvist og som giver et bedre privatliv. 

De fås i mange forskellige størrelser og designs, så man kan finde et topstyret vindue til ethvert hjem. De mindre modeller egner sig især godt som vinduer på badeværelser, hvor man gerne vil have lidt ekstra privatliv. Hvis det er nødvendigt, så kan de endda udstyres med råglas, der forhindrer enhver i at kigge ind. 

 

Dannebrogsvinduer

Dette er den måske største klassiker, når det kommer til vinduer, som vi benytter her i landet. Man kan ikke gå gennem en dansk by uden at se adskillige eksempler på det gode gamle dannebrogsvindue. Det der kendetegner et dannebrogsvindue er, at de er opdelt i flere felter, der ligesom tegner et dannebrogsflag. Men det betyder ikke, at man kun kan få dem i den ene størrelse.

SparVinduer har mange forskellige udgaver af dannebrogsvinduet, der kan tilpasses, så du kan få lige det som du ønsker. Hvad enten det er et stort eller et lille vinduesparti, så er der et dannebrogsvindue, der passer til dig, med stor variation i antallet af fag og ruder. 

Man kan være sikker på, at man hos SparVinduer får en god pris på dine nye dannebrogsvinduer, og det giver vi faktisk garanti på. 

 

Dreje kip vinduer

I de senere år er dreje kip vinduerne blevet meget populære, fordi de giver flere forskellige muligheder i forhold til, hvordan man åbner dem. De kan åbnes på vid gab, hvis man ønsker at få et ordentligt gennemtræk. Men han kan også åbne dem på klem i toppen, hvilket måske er mere benyttet til hverdag. 

Det mest specielle ved dreje kip vinduer er, at de ikke åbnes ud af men i stedet ind i boligen. Dette giver naturligvis nogle ulemper, men også nogle helt naturlige fordele.

Et dreje kip vindue benyttes oftest i etagebyggerier og lejligheder, hvor man ikke kan komme til at pudse ruden udefra. Derfor kan det være uhyre praktisk, at kunne svinge det ind, hvor man kan rengøre vinduet i sikkerhed. 

En af de store fordele ved et dreje kip vindue er, at det kan benyttes som flugtvej, hvis det altså overholder de krav, der findes på området. Det er altid praktisk, at have endnu en nødudgang i sit hjem, og hvis man installerer dreje kip vinduer, så kan hvert eneste vindue potentielt være en redningsåbning. 

 

Bondehusvinduer

Bor man i et lille hus eller har man et sommerhus, der trænger til nye vinduer, så kan man ikke vælge ret meget bedre end de hyggelige bondehusvinduer. Et bondehusvindue er et smukt og hyggeligt sidehængt vindue, der giver et ganske særligt look, der især står sig rigtigt godt med halvdøre. 

SparVinduer har et utroligt bredt udvalg af forskellige designs, så man kan finde lige det bondehusvindue, som man ønsker. Uanset hvor mange fag og ruder man ønsker, så har vi noget, der passer til kravene.

Gå all-in på det romantiske og idylliske look med bondehusvinduer, der naturligvis er fremstillet af moderne materialer. Så du får den bedste isolering og mindst muligt vedligehold.

 

Fastkarmsvinduer

Det er ikke altid, at man ønsker, at et vindue skal kunne åbnes. Der er steder, hvor det blot er praktisk, at man får en masse naturligt lys ind. I sådanne situationer, så bør man vælge sig et fastkarmsvindue. Disse kan ikke åbnes og giver derfor maksimalt lysindfald. 

Fastkarmsvinduer kan kombineres med topstyrede vinduer, så man både har vinduer, der kan åbnes og nogle der ikke kan. Det fungerer glimrende og er en af de meget populære løsninger, som danskerne ofte vælger i dag. 

 

Sparvinduer er din garanti for god service og en god pris

Der er ikke to huse der er ens, og derfor har danskerne naturligvis heller ikke ens ønsker og krav. Dette ved vi hos Sparvinduer og det betyder, at vi tager særligt hensyn til, at alle kunder får det som de ønsker til en fornuftig pris.

Vi er klar til fremtiden med smukke og funktionelle plastvinduer, der kræver mindst mulig vedligeholdelse og som isolerer optimalt. Det er præcis det som danskerne ønsker og det er os en ære at opfylde disse krav.

Kvalitet og god service er nøgleord hos Sparvinduer, hvor du får vinduer og døre med mange år garanti. Desuden er det nemt og overskueligt at handle hos os, da du blot behøver vælge, hvordan du ønsker dit vindue, gå til kurv og placer din ordre. Sværere er det ikke.

Vi sætter en ære i at give vores kunder det, som de ønsker, så man ikke behøver at gå på kompromis med hverken prisen eller kvaliteten.

På vore hjemmeside kan du finde alt, hvad der er værd at vide om vores vinduer og døre, men skulle du alligevel have yderligere spørgsmål, så kan du med fordel kontakte os og få en samtale. Vi står altid til rådighed og gør vores ypperste for, at du føler dig tilfreds som kunde hos Sparvinduer. Uanset hvad du søger, så har vi noget, der vil kunne opfylde dine behov.