10 års garanti10 års garanti

VINDUER OG DØRE I PVC

Ønsker du lang levetid, moderne design og minimal vedligeholdelse,
er vinduer og døre i plastik, også kendt som PVC, det helt rigtige valg for dig.

Læs mere om PVC vinduer og døre her.

4 fordele ved PVC vinduer og døre

 • 1 - Minimal vedligeholdelse (fold ud)

  En kæmpe fordel ved PVC vinduer og døre er, at de stort set er vedligeholdelsesfrie. Rammen og karmen skal naturligvis vaskes en gang i mellem, og de bevægelige dele skal smøres efter behov. Udover det får du vinduer og døre, som er meget modstandsdygtige overfor vind og vejr. De holder sig flotte år efter år, uden du skal male eller bruge synderligt meget tid på vedligeholdelse.

 • 2 - Lang levetid (fold ud)

  Vores vinduer og døre i PVC lavet af virkelig gode materialer. Alle vores plast modeller er produceret med Rehau profiler, som er nogle af de bedste på markedet.

  Køber du PVC vinduer eller døre hos Sparvinduer, får du 10 års garanti på hele produktet – uden undtagelser.

 • 3 - Høj isoleringsevne (fold ud)

  Vinduer og døre i PVC har en bedre isoleringsevne sammenlignet med fyrretræ eller træ/alu. PVC vinduer og døre bliver produceret med flere kamre i rammen, det bidrager til at reducere varmetab, hvilket kun hjælper på din varmeregning.

 • 4 - Moderne design (fold ud)

  De PVC vinduer og døre vi producerer i dag, passer ind i mange boligtyper. Derudover glansen er lavere end førhen, det betyder, at det på afstand næsten ikke er muligt at skelne PVC vinduer og trævinduer fra hinanden. Gamle PVC vinduer skinnede mere og så mere plastisk-agtige ud, disse kunne med tiden også blive misfarvet, det skal du ikke være nervøs for, med de PVC vinduer og døre der bliver produceret i dag.

Priseksempel

Vinduer og døre i PVC er ekstra populære til sommerhuse, dels fordi de har længere levetid, men især pga. deres vedligeholdelsesfrie egenskaber. Ønsker du at udskifte dine vinduer og døre i sommerhuset til PVC produkter, kan du her få et priseksempel på, hvad det vil koste.

Inspiration

PVC vinduer og døre er ikke kun gode til sommerhuse, de passer til langt de fleste boligtyper.

Vi har samlet et lille galleri med nogle af vores mange vinduer og døre i PVC, så du kan blive inspireret til dit kommende vinduesprojekt.

Sådan vedligeholder du dine vinduer og døre i PVC

  En af de største fordele ved PVC er som sagt den minimale vedligeholdelse. Når du synes, at dine PVC vinduer eller døre trænger til rengøring, skal du blot tørre snavs og skidt af med en fugtig klud.

Når du rengør dine plast vinduer og døre, er det vigtigt, at de kun bliver rengjort med almindelige rengøringsmidler, gerne med en pH neutral sæbe.

 

 Det er en god idé at smøre vinduerne og dørenes beslag og hængsler efter behov. Inden du smører beslag og hængsler, er det vigtigt at rengøre for skidt og snavs, da snavset kan slide unødigt på beslagene.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at få tørret eventuelt spildt olie af vinduet/karmen.

Overvejer du andre materialer?

Vi producerer vinduer og døre efter præcis dine ønsker til mål, materialer, farver og detaljer.

Vinduer og døre i fyrretræ og træ/alu er begge gode materialer, og dit valg handler om dine ønsker til udseende og vedligeholdelse.

 • Læs mere om fyrretræ (fold ud)

  Træ er et klassisk valg blandt mange, når det kommer til vinduer og døre.

  Har du et ældre hus, som du ønsker at renovere, er det sikre valg at udskifte de gamle trævinduer og døre med nogle nye energirigtige i samme klassiske stil, som den du allerede kender.

  • Naturligt materiale i god kvalitet
  • Ofte det billigste materialevalg
  • Farven kan ændres, hvis du får lyst til at male en anden farve

  Læs mere om fyrretræ

 • Læs mere om træ/alu (fold ud)

  Ønsker du et mere moderne udtryk, kan du med fordel overveje vinduer og døre i træ/alu. Mange vælger dette materiale af den simple årsag, at disse kræver mindre vedligeholdelse end vinduer og døre i træ.

  Den udvendige aluprofil beskytter vinduet for vind og vejr, og du slipper for at male træ/alu vinduerne udvendigt. Samtidig får du det charmerende naturlige udseende indenfor.

  • Minimal vedligeholdelse
  • Praktisk udenfor, naturligt indenfor
  • Moderne look

  Læs mere om træ/alu

Besøg et af vores showrooms

Vores dygtige rådgivere står klar til at byde dig velkommen! Kig forbi og bliv inspireret til dit vinduesprojekt.

Vi håber du vil besøge os i et af vores showrooms, hvor vi giver dig personlig rådgivning.

Kom helt tæt på vinduerne

Vil du gerne se vinduerne, mærke, åbne, lukke og høre om alle dine muligheder?
Besøg et af vores showrooms fordelt i hele landet og få professionel rådgivning, inden du træffer det helt rigtige valg til din bolig.

Uanset om du sørger inspiration eller faglig viden så kan vores rådgivere hjælpe dig godt videre på din vinduesrejse.