Få råd til forandring – du får altid gode webpriser når du bestiller hos Sparvinduer

Når du bestiller dine nye vinduer og døre i specialmål direkte på vores hjemmeside, vil du få tilbudt det vi kalder webpris. Webprisen er et udtryk for den besparelse, som vi har mulighed for at tilbyde dig, når du selv står for at bestille online.

Vi fjerner de fordyrende mellemled, mellem dig og dine nye specialtilpassede vinduer og døre i specialmål. Det vil sige, at du hos os undgår de tillæg og udgifter, som en håndværker normalt vil sætte på din faktura. Det betyder ikke, at du ikke kan benytte dig af professionelle håndværkere eller tømrere til montagen af dine elementer – det betyder blot, at du kan spare penge på selv at lægge din bestilling på dine nye vinduer og døre i specialmål.

Du får automatisk webprisen på dit valgte produkt. Webprisen er gældende på grundprisen, uanset hvilket produkt, materiale og glastykkelse du vælger. Foretager du herefter tilvalg, vil webprisen ikke være gældende her.

Hvordan får jeg webprisen på mine nye vinduer og døre i specialmål?

Webprisen får du helt enkelt, når du vælger at placere din ordre via vores hjemmeside. Vores online selvbetjeningsløsning gør nemlig, at vi kan tilbyde dig den bedste pris på dine nye vinduer og døre i specialmål, når de fordyrende mellemled er skåret fra. Du sparer derfor penge på selv at foretage din opmåling med vores nemme step-by-step guide, du undersøger specifikationer og gældende lovkrav med vejledning fra vores informationssider.

Ønsker du ikke at bestille selvbetjent online på vores hjemmeside, vil du ikke kunne opnå vores webpris og handler derfor til grundprisen.

Vi sidder klar til af hjælpe dig på sparvinduer@sparvinduer.dk, hvor vi sørger for:

  • Professionel opmåling hos dig
  • Vejledning i produktvalg
  • Sikring af at gældende lovkrav overholdes i dit projekt
  • Bestilling og kvalitetssikring
  • At du ikke har nogen ekstra omkostninger i tilfælde af bestillings- og opmålingsfejl
  • Opfølgende efter-service

Få det som du vil have det:

Gør det selv eller lad os hjælpe – har du brug for hjælp med montagen, så læn dig trygt tilbage. Vi forbinder dig nemlig gerne med vores dygtige samarbejdspartner, hvis du ikke selv ønsker at stå med opgaven. På den måde kan du nyde den prismæssige fordel ved selv at bestille og derved opnå webprisen og samtidig få hjælp til montagen.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →