Vinduesdøre

Find din nye vinduesdør herunder. Vi har et bredt udvalg af forskellige vinduesdøre – du kan udforske de forskellige modeller herunder. Du kan selv designe din vinduesdør så den passer præcis til din bolig, dine mål og dine ønsker.

 1. Vinduesdør

  Vinduesdør 1 rude

  fra 4.562 kr.
  Vælg yderdør
 2. Vinduesdør

  Vinduesdør 3 ruder

  fra 4.923 kr.
  Vælg yderdør
 3. Vinduesdør

  Vinduesdør 4 ruder

  fra 5.066 kr.
  Vælg yderdør
 4. Vinduesdør

  Vinduesdør 5 ruder

  fra 5.208 kr.
  Vælg yderdør
 5. Vinduesdør

  Vinduesdør 6 ruder

  fra 5.372 kr.
  Vælg yderdør
 6. Vinduesdør

  Vinduesdør 8 ruder

  fra 5.589 kr.
  Vælg yderdør
 7. Vinduesdør

  Vinduesdør 10 ruder

  fra 5.807 kr.
  Vælg yderdør
 8. Vinduesdør

  Vinduesdør 11 ruder

  Vælg yderdør
 9. Vinduesdør

  Vinduesdør 12 ruder

  fra 6.024 kr.
  Vælg yderdør

Få råd til forandring med en ny smuk terrassedør

Ønsker du et flot udkig til haven, men mulighed for at åbne op til naturen? Så skal du vælge en vinduesdør – en vinduesdør er en terrassedør med en smal rammekonstruktion, så døren får et større glasfelt, det giver et ekstra stort lysindfald og et smukt kig ud i naturen. Den store glasflade gør også at du udnytter solens stråler maksimalt. Vinduesdøre forbinder ude og inde med det lette design kan du hurtigt føle dig i et med naturen.

Har du et stort vinduesparti med en dør, vil det være oplagt at vælge en vinduesdør som passer i designet til de omkringstående vinduer.


Hvad er en vinduesdør? 

En vinduesdør er en terrassedør men med samme rammeproportioner som et vindue. Vælger du en vinduesdør, får du en terrassedør med en smal ramme. Det giver et smukt lysindfald, og kan give din facade et mere ensartet udtryk, hvis du har store vinduer placeret sammen med din vinduesdør. En vinduesdør har samme funktioner som en terrassedør.

Når du har fundet den vinduesdør du gerne vil have, så begynder vi først produktionen efter du har bestilt, så den opfylder dine krav.


Hvilket materiale skal du vælge til din vinduesdør?

Når du køber en ny vinduesdør, har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige slags materialer. Det er vigtigt du vælger det materiale som passer både bedst til din bolig men også dine ønsker til vedligeholdelse.

Fyrretræ

Fyrretræsvinduer og døre skaber et særligt udtryk og passer især godt til ældre boliger med klassisk stil. Fyrretræ kræver også vedligeholdelse, maler man sine vinduer og døre, når de trænger, så kan de sagtens holde i rigtig mange år.

Træ/alu

Vinduer og døre i træ/alu er et populært valg især til boliger hvor man ønsker at skabe et mere moderne udtryk. Vælger du en vinduesdør i træ/alu er døren produceret i fyrretræ og på ydersiden vil der blive monteret en alu-profil, som gør at døren bliver mere modstandsdygtig for vind og vejr på den udvendige side, men inde i din bolig har du stadigvæk fyrretræ og dets naturlige udtryk. Vinduer og døre i træ/alu kræver meget lidt vedligeholdelse.

PVC

PVC er et ekstremt modstandsdygtigt materiale og kræver stort set ikke andet end rengøring. PVC er et plastmateriale som holder i virkelig mange år, det er især godt til boliger, som er beliggende hvor vejret kan være ekstra hårdt ved vinduerne og dørene. Hos Sparvinduer producerer vi PVC med en lav glans, det vil sige, at udseendet på produkterne bliver mere naturligt.

Vælg den rigtige åbningsretning

Inden du bestiller din vinduesdør, er det en god idé at overveje hvilken åbningsretning den skal have. Skal døren åbne ind i din bolig eller ud af din bolig. De fleste vælger at vinduesdøren skal åbne udad, da de ikke ønsker døren skal tage plads inde i rummet. Men åbner din dør ud på en terrasse eller en altan, hvor der ikke er for meget plads, kan det være en god idé at den åbner indad. Du kan også bestemme om din vinduesdør skal være venstre – eller højre hængslet. Vinduesdøren bliver produceret efter dine ønsker.

Montering af en vinduesdør 

Du kan sagtens montere din dør selv, hvis du er god med dine hænder. Du kan se vores videovejledning der skridt-for-skridt viser dig hvordan du monterer din nye dør.

Du kan dog spare tid og måske blod, sved og tårer, hvis du får professionel hjælp til monteringen.

NSF Byggeenterprise kan hjælpe dig med at måle op til din nye dør, og hvis du har behov for det, kan de også hjælpe dig med monteringen af din dør. På den måde er du fuldstændig sikker på, at døren bliver monteret korrekt.

FAQ

 • Hvad er forskellen på en vinduesdør og en terrassedør?

  En vinduesdør er produceret med en smal rammekonstruktion, og ligner derved et vindue af udseende, heraf navnet vinduesdør. En terrassedør er produceret med en bredere ramme, og derved et mindre glasfelt.

 • Hvad koster en vinduesdør? 

  Vi producerer netop den vinduesdør du ønsker, derfor kommer prisen helt an på dine mål og ønsker. Vælg den model du kunne tænke dig ovenfor og indtast dine mål og ønsker, så ser du prisen for produktet med det samme.

 • Hvorfor vælge en vinduesdør? 

  Skal du bruge en dør i forbindelse med et vinduesparti, hvor du ønsker døren skal falde i et med vinduerne, så kan det være en god idé at vælge en vinduesdør. Hvis du ønsker fuldt udkig til haven eller anden skøn natur, så kan du med fordel også vælge en vinduesdør, da glasfeltet er større.