Frederiksberg vinduer

Frederiksbergvinduer er et smukt og elegant sidehængt vindue som passer perfekt ind til murermestervillaer, patriciervillaer og etageejendomme. Vinduet er et større vinduesparti med eller uden sprosser, og kan bl.a. købes med termoruder i fyrretræ og træ/alu.

Frederiksbergvinduer

Skal du have udskiftet dine vinduer i din bolig, så kan du bl.a. vælge et frederiksbergvindue. Et frederiksbergvindue minder meget om det velkendte Dannebrogsvindue med sprosser og forskellige antal fag. Frederiksbergvinduer er både med og uden sprosser, og kan bestilles i forskellige varianter og efter dine mål. Vinduet passer godt sammen med en af vores facadedøre med glas i, hvor der også kan tilkøbes sidepartier med glas, som giver et større lysindfald.
 
Du kan finde dine nye frederiksbergvinduer ved at vælge model, materiale og indtaste egne mål. Derefter vil prisen tydeligt fremgå på siden.
frederiksbergvinduefrederiksbergvindue

Vælg den rette vinduestype til dit hus

Frederiksbergvinduer har et smukt og elegant udtryk. Vinduet er med sprosser og giver derfor et idyllisk og landligt udtryk til boligen. Vinduet vælges ofte til boligejere som bor i en ældre murermestervilla eller en almindelig villa, hvor der er højt til loftet og flere etager. Vinduet har et større vinduesparti end mange andre vinduer, så hvis du ikke har plads til frederiksbergvinduer i hele boligen, anbefaler vi at du tilkøber dannebrogsvinduer, da de er et godt match til hinanden.

Står du samtidig og mangler døre til din bolig, anbefaler vi at du går efter døre med glas, for at fuldføre det elegante udtryk som et frederiksbergvindue giver. Her anbefaler vi blandt andet at du kigger på vores dobbelt terrassedøre eller vores facadedøre, hvor der kan tilkøbes sidepartier med glas, for at give ekstra lysindfald.

Guide til valg af materiale til frederiksbergvinduer

Når du skal udskifte dine vinduer, er det vigtigt at overveje vinduets materiale. Hvis du køber frederiksbergvinduer, har du mulighed for at vælge mellem to forskellige materialer, træ og træ/alu. Dit valg er vigtigt, da det afgør boligens udtryk, pris og hvor meget du skal vedligeholde dine vinduer.


tværsnit af vindue i trætværsnit af vindue i træ

Fyrretræsvinduer

Vinduer af træ er et klassisk valg blandt mange danskere, og ses oftest i ældre boligere, da det giver et originalt udseende. Mange boligejere med ældre boligere, køber ofte vinduer i træ, for netop at bibeholde det originale udseende.

Hos Sparvinduer er alle trævinduer fremstillet i naturligt kernetræ af høj kvalitet. Vi sikre den høje kvalitet, fordi vores kernetræ har en utrolig høj kerneprocent, som sikrer at de kan klare vind og vejr i mange år uden råd.

Vinduer i træ kræver mere vedligeholdelse end andet materiale, da de skal males hvert 5 år. Hvis du er typen der elsker forandringer og kreativitet, så er det en god mulighed for at ændre farven på vinduerne, når de alligevel skal males. Samtidig skal du huske på at trævinduer er billigere end både træ/alu og plast.

tværsnit af vindue i trætværsnit af vindue i træ

Træ/alu-vinduer

Træ/alu vinduer er trævinduer, som er beklædt med en tynd liste af aluminium på ydersiden. Træ/alu vinduer er et moderne alternativ til trævinduer og er efterhånden danskernes fortrukne valg, når de køber nye vinduer. Aluminiumslisten skaber et moderne udtryk samtidig med at træet stadig skinner igennem og giver et originalt og elegant udseende.

Fordelen ved at vælge træ/alu vinduer, er at de kræver mindre vedligeholdelse end almindelige trævinduer, fordi aluminiumlisten beskytter mod vind og vejr. Vinduerne skal derfor ikke males, men blot vaskes med vand og sæbe samt smøres efter behov. Vi anbefaler at du vælger træ/alu, hvis du ønsker minimal vedligeholdelse.

Pris på frederiksbergvinduer

Hos Sparvinduer sælger vi billige vinduer og døre af god kvalitet. Frederiksbergvinduer anvendes primært til ældre boliger hvor den oprindelige og herskabelig stil ønskes bibeholdt. Mange tror at frederiksbergvinduer er dyre, men det er de faktisk ikke. Prisen på frederiksbergvinduer afspejler nemlig størrelsen, så hvis man vælger vinduer i samme størrelse som frederiksbergvinduer, så vil prisen stort set være ens.

Derfor afhænger prisen i større grad af hvor mange vinduer du skal købe, og størrelsen på vinduerne. Hvis du ikke har plads til frederiksbergvinduer i hele din bolig, anbefaler vi at du tilkøber dannebrogsvinduer, da de kan vælges i flere størrelser og er meget sammenlignelige, da begge modeller er med sprosser. Frederiksberg- og dannebrogsvinduer kan købes i træ og træ/alu. Her skal du være opmærksom på at træ er billigere end træ/alu.

Når du køber vinduer hos Sparvinduer

Det er vigtigt, at du har en god købsoplevelse, når du køber nye vinduer og døre hos Sparvinduer. Der er ofte tale om en større investering, og der er mange typer af vinduer. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du får det helt rette vindue, som både passer til dit hus og til dig. Vi har forsøgt at besvare de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med køb af vinduer, men du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.


Du er også altid velkommen til at kontakte os, når du har købt og modtager vinduerne. Det kan for eksempel være for at stille spørgsmål om monteringen, men det er også vigtigt, at du kontakter os hvis du skal have andre spørgsmål eller blot mangler generel inspiration eller vejledning til dit valg af vinduer.

Der er mange fordele ved at købe dine nye frederiksbergvinduer online, men den mest markante fordel er prisen. Vinduer er ikke billige, men der kan være mange penge at spare, hvis du køber dine vinduer online. Sparvinduer har Danmarks mest tilfredse vindueskunder på nettet, og derudover får du også altid de mest konkurrencedygtige priser på vinduer og døre af høj kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er frederiksbergvinduer?

  Frederiksbergvinduer er sidehængt og lette at betjene med enten greb eller anverfer. Vinduerne har et klassisk og elegant udtryk, som primært anvendes i ældre og større boliger, minimum med en første sal, hvor den oprindelige og herskabelige stil ønskes bibeholdt.

 • Kan man få frederiksbergvinduer i flere varianter?

  Hos Sparvinduer kan du få frederiksbergvinduer i flere variationer, mål og farver. På den måde kan du designe dine egne vinduer, ved at vælge din egen variant og farver hertil.

 • Er der garanti på nye vinduer og døre?

  Hos Sparvinduer har vi 10 års garanti på alle vores vinduer og døre. Du kan læse mere om dette her.

 • Kan man bestille opmåling og montage af vinduer og døre?

  Hos Sparvinduer har vi et tæt samarbejde med NSF Byggeentreprise. Du kan læse mere om opmåling og montage her.

Du finder altid gode priser og høj kvalitet, når du køber vinduer og døre hos Sparvinduer. Vi giver dig op til 12 års garanti på alle typer vinduer og døre og sikre dig en god oplevelse. Vi har et bredt udvalg som passer til alle hustyper helt fra et bondehusvindue, til et topstyret vindue samt facadedøre og dobbelt terrassedøre. Vi tilbyder dig nye vinduer og døre efter dine mål og inden for en fair pris.

Vi ønsker at sikre dig en god kundeoplevelse og derfor er vi e-mærket, for at give dig en garanti om, at du handler sikkert når du handler hos os. Vi har over 200.000 kunder som har købt deres vinduer og døre hos os og gode anmeldelser på trustpilot.

Er du klar til at udskifte dine vinduer, men er i tvivl om montering og opmåling? Sparvinduer har et samarbejde med det professionelle montagefirma NSF Byggeentreprise, som kan hjælpe dig med at opmåle og montere dine nye vinduer og døre.

Du kan læse mere om dette her.

Har du brug for hjælp?

Hos Sparvinduer er vi altid klar med hjælp eller rådgivning til dit vinduesprojekt. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk