25% netrabat på specialmål!
+
Levering til kun 380 kr!
1908 anmeldelser på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Lynlevering fra 4 uger
+200.000 har købt

Frederiksbergvinduer ses oftest anvendt i ældre boliger, hvor den oprindelige og herskabelige stil ønskes bibeholdt. Frederiksbergvinduer udtrykker klassisk stil og elegance. Frederiksbergvinduerne er sidehængt og lette at betjene med enten greb eller anverfer.

VÆLG DEN RETTE VINDUESTYPE TIL DIT HUS

Når man først har besluttet sig for, at det er på tide med en udskiftning af vinduerne, så er der flere ting, som man bør sætte sig ned og overveje. For der findes nemlig en masse forskellige vinduestyper, som alle har deres fordele og ulemper. Det er desuden ikke helt ligegyldigt, hvilket look de har, for vinduerne er afgørende for hele husets udtryk.

Hvis du bor i et gammelt hus, så vil vinduerne højst sandsynligt være af træ, hvilket har nogle æstetiske fordele, som man ikke finder smukkere med andre materialer. Derfor bør man spørge sig selv, om man skal benytte det samme materiale, som der oprindeligt sad, eller om man skal vælge et nyere og mindre krævende materiale. Snak evt. med en professionel, hvis du er i tvivl om, hvad der vil være mest klædeligt for huset. Det er nemlig ikke en beslutning, som man skal træffe uden at være sikker.

MATERIALE

Det er ikke kun designet, der kommer i flere forskellige variationer. Man kan også vælge mellem flere forskellige materialer, hvilket yderligere giver mulighed for at tilpasse sine nye vinduer, så de passer til dit hus. Uanset om man ønsker at benytte vinduer i træ, træ/alu eller PVC, så kan man få det.

Vores Frederiksberg vinduer produceres i to profiler - Softline og Classic. Softline profilen har en 90 graders vinkel som er afrundet i kanterne, mens Classic profilen har en mere klassisk udskæring, som egner sig særligt godt til renovering af ældre huse. Du kan læse mere om de to profiltyper her.

NÅR DU KØBER VINDUER HOS SPARVINDUER

Det er vigtigt, at du har en god købsoplevelse, når du køber nye vinduer og døre hos Sparvinduer. Der er ofte tale om en større investering, og der er mange typer af vinduer. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du får det helt rette vindue, som både passer til dit hus og til dig. Vi har forsøgt at besvare de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med køb af vinduer, men du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os, når du har købt og modtager vinduerne. Det kan for eksempel være for at stille spørgsmål om monteringen, men det er også vigtigt, at du kontakter os hvis du skal have andre spørgsmål eller blot mangler generel inspiration eller vejledning til dit valg af vinduer.

Der er mange fordele ved at købe dine nye frederiksbergvinduer online, men den mest markante fordel er prisen. Vinduer er ikke billige, men der kan være mange penge at spare, hvis du køber dine vinduer online. Sparvinduer har Danmarks mest tilfredse vindueskunder på nettet, og derudover får du også altid de mest konkurrencedygtige priser på vinduer og døre af høj kvalitet.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er frederiksbergvinduer?
Frederiksbergvinduer er sidehængt og lette at betjene med enten greb eller anverfer. Vinduerne har et klassisk og elegant udtryk, som primært anvendes i ældre og større boliger, minimum med en første sal, hvor den oprindelige og herskabelige stil ønskes bibeholdt.

Kan man få frederiksbergvinduer i flere varianter?

Hos Sparvinduer kan du få frederiksbergvinduer i flere variationer, mål og farver. På den måde kan du designe dine egne vinduer, ved at vælge din egen variant og farver hertil.

Er der garanti på nye vinduer og døre? 
Hos Sparvinduer har vi 10 års garanti på alle vores vinduer og døre.  Du kan læse mere om dette her.

Kan man bestille opmåling og montage af vinduer og døre? 
Hos Sparvinduer har vi et tæt samarbejde med NSF Byggeentreprise. Du kan læse mere om opmåling og montage her.