25% netrabat på specialmål!
+
Bestil senest 6. oktober og få levering til kun 375 kr.!

Tophængte vinduer

Et tophængt vindue er et populært vindue, der i Danmark ofte monteres i kælderen, værkstedet eller bryggerset, da der ikke stilles krav til grebsbetjening i disse rum. Vinduet betjenes med stormkrog og anverfer, som du kan vælge i flere varianter. Stormkrogen kan sættes i ventilations position.

Et tophængt vindue kan vælges i flere varianter og størrelser. Du kan vælge vinduet uden sprosser, som vil give din bolig et flot lysindfald, men hvis din bolig i forvejen har sprosser på resten af husets vinduer, anbefaler vi at du vælger et tophængt vindue med sprosser. Vinduet bestilles efter dine mål og ønsker.

 

Alternativer til tophængte vinduer

Mener du ikke at et tophængt vindue er noget for dig, så har vi mange andre alternativer til dig. Ønsker du vinduer med en fast karm, kan vi anbefale at du kigger på vores fastkarmsvinduer, som kan fås i mange forskellige størrelser og både med og uden sprosser. Prisen på et fastkarmsvindue er utrolig billig, men du skal dog være opmærksom på, at det er fordi vinduet ikke kan åbnes.

Er et fastkarmsvindue for simpelt til dig, kan du også vælge et topstyret vindue med fastkarm. Vinduet kan fås i flere varianter og størrelser, og så kan en del af vinduet åbnes, hvorimod resten er lavet med en fastkarm.

Hvis det ikke er noget for dig med en fastkarm, kan vi anbefale et topstyrede vindue. Den eneste forskel der er på et tophængt vindue og et topstyrede vindue, er det beslag, der monteres på vinduet. Derudover kan du få et topstyrede vindue i træ, træ/alu og pvc.

Du kan se korte produktvideoer af vores vinduer her eller læse mere om alle vores vinduer her.

Vær opmærksom på glastype

Hvis du ønsker at udskifte dine vinduer i kælderen, værkstedet eller bryggerset til en billig pris, så er et tophængt vindue en god løsning. Når du vælger et tophængt vindue, skal du blandt andet vælge glastype. Her kan du vælge i mellem 7 forskellige glastyper. Du kan eksempelvis vælge råglas som er sandblæst, som gør det sværere for ubudne gæster at kigge ind af. Vi anbefaler at du tænker godt over hvilken glastype du vælger til de enkelte rum i din bolig, for at sikre at du får den bedst mulige løsning og bliver glad for resultatet.

Vedligeholdelse af tophængte vinduer

Tophængte vinduer kan vælges i træ, hvilket vil sige at de skal males og vedligeholdelses oftere end træ/alu. Vi anbefaler at du maler vinduerne hvert 5 år. Dog betyder dette ikke at vinduerne ikke er af god kvalitet.

 

Hos Sparvinduer er alle vores trævinduer fremstillet i naturligt kernetræ af høj kvalitet. Vi sikre den høje kvalitet, fordi vores kernetræ har en høj kerneprocent, som sikrer at de kan klare vind og vejr i mange år. Derudover skal du huske på at tophængte vinduer er en billig løsning, til de mindre besøgende rum, og at der findes tilsvarende produkter hertil.

Ønsker du lignende vinduer som kræver mindre vedligeholdelse, anbefaler vi at du kigger på vores topstyrede vinduer, som både fås i træ, træ/alu og pvc, til en god pris. Du kan se udvalget af topstyrede vinduer her.

Vær sikker på at du måler rigtigt op

Selvom det hverken er videnskab eller svært at måle op til nye vinduer og døre, så er det stadig vigtigt at du måler korrekt op. Når du bestiller vinduer og døre hos os, bliver ordren sendt videre til vores produktion, som herefter producere vinduerne efter dine mål. Derfor er det rigtig vigtigt, at du måler rigtigt op, så vinduerne passer med målene i din bolig. Vi har fremstillet en guide, som beskriver hvordan du på nemmeste vis måler korrekt op til nye vinduer og døre. Se den her.

Hvis du ikke føler dig komfortabel med at opmåle og montere dine nye vinduer, har Sparvinduer et samarbejde med det professionelle montagefirma NSF Byggeentreprise, som kan hjælpe dig med at opmåle og montere dine nye vinduer og døre. Se mere her.

Sparvinduer har vinduer til dig

Hos Sparvinduer har vi fokus på at sælge kvalitetsvinduer til en god pris. Vi har et godt samarbejde med vores produktion, for at sikre at du altid får de bedste vinduer. Vi levere vinduer i hele Danmark og har allerede haft over 200.000 kunder. Vi tilbyder nye døre og vinduer efter dine mål, for at matche dine behov og ønsker. Vi har fokus på at give dig en god oplevelse når du handler og derfor sidder vi klar på telefon, mail og chat for at kunne hjælpe dig igennem dit vinduesprojekt. Støder du på problemer eller er i tvivl om f.eks. montering eller vinduets funktion, så kontakt os. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, så du bliver glad og tilfreds med det endelige resultat.

Ofte stillede spørgsmål

Et tophængt vindue er et populært vindue, der i Danmark ofte monteres i kælderen. De tophængte vinduer er forholdsvis ens sammenlignet med de topstyrede vinduer. Forskellen på de to vinduesmodeller, er det beslag, der monteres på vinduet.

Et tophængt vindue ville være det oplagte valg, hvis du skal have nye vinduer i din kælder eller garage, fordi der ikke stilles krav til grebsbetjening i kælderen, og da et kældervindue sjældent åbnes. Samtidig er tophængte vinduer billigere end mange andre vinduer.

I dag anvendes tophængte vinduer ofte i kælderen, på hytter og garager. Men man kan også anvende tophængte vinduer sammen med sidehængte vinduer eller som ventilationsvindue over større vinduespartier, eller som mindre selvstændige vinduer.

Hos Sparvinduer har vi lavet en opmålingsguide. Du kan finde den her.

Har du brug for hjælp?

Skal du både købe nye vinduer og døre til din bolig, kan det godt være svært og vide hvilke materialer og produkter du skal vælge. Har du brug for rådgivning inden for hvilken hoveddør eller vinduesparti du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har et stærkt team siddende i vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe og rådgive dig igennem dit vinduesprojekt. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på mail eller tlf.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: [email protected]