5 showrooms med rådgivning

Ingen forudbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Vinduer med sprosser

Skal du have nye vinduer, og er du også forelsket i sprosser? Så er du kommet til det rette sted. Hos Sparvinduer finder du et stort udvalg af vinduer med sprosser. Vi har både de klassiske sprossede vinduer og de nyere designs, så du har rig mulighed for at finde de vinduer, der passer til dit projekt.

Læs med her, og bliv klogere på sprosser, opmåling, montering og Sparvinduers fordelagtige og professionelle tilbud.

Vores mest populære vinduer med sprosser


Hvad er sprossede vinduer?

Sprossede vinduer er vinduer, hvor små linjer opdeler ruden på langs og tværs. Du vil ofte se ruder med gennemgående sprosser på ældre huse og historiske bygninger, ligesom nyere bygninger også er begyndt at tage de klassiske vinduer i brug igen.

Du kan blandt andet få både bondehusvinduer og palævinduer med sprosser, ligesom du til nogle typer vinduer kan få pålimede sprosser. På den måde kan du kombinere de gennemgående sprosser med det vinduesdesign og den vinduesfunktion, som du foretrækker.

Hvordan måler og monterer du vinduer med sprosser?

Når du har valgt designet og de sprosser, der passer ind hjemme hos dig, så skal du vurdere, om du har brug for vinduer, der følger vores standardmål, eller vinduer, der produceres efter dine specialmål. Hertil skal du også beslutte, om du selv vil stå for monteringen, eller om du har brug for hjælp eller eventuel rådgivning.

Hos Sparvinduer står vi klar til at hjælpe dig med både gør-det-selv-guides og professionel opmåling og montering.

Hvilke sprosser passer til dit hjem?

Når du skal vælge dine vinduer med sprosser, kan du med fordel se på dit hus og der, hvor vinduerne skal indsættes. Du kan overveje, om sprosserne skal matche bestemte træk på husets facade. Det kan for eksempel være, du har et hus med bindingsværk, hvor du ønsker at nogle linjer ligger ud for hinanden.

Hertil kan du overveje, om det passer bedst med brede eller smalle sprosser, og om de skal være gennemgående for hele vinduet eller blot løbe på dele af det. Vil du for eksempel gerne have mindre felter, skal du muligvis finde et vindue med flere sprosser.

Vil du gerne se og udforske de forskellige muligheder, er du velkommen til at besøge ét af vores fem showrooms rundt om i landet. Du finder dem i henholdsvis

  • Langeskov
  • Næstved
  • Roskilde
  • Aalborg
  • Herning

Vi har sammensat udstillingerne, for at du kan se alle vores vinduer og derved finde frem til den type, som passer til dit projekt. Så kom endelig forbi.

Sådan måler du op til de sprossede vinduer

Er du klar på et gør-det-selv-projekt, og vil du gerne måle op til dine vinduer selv? Så har vi Hos Sparvinduer udarbejdet en guide, som du kan følge. Her gennemgår vi med både video og eksempler, hvordan du finder frem til karmmål og hulmål - både på vinduer du har taget ud, og på vinduer der fortsat sidder på huset. Vi har hertil også sørget for, at guiden viser, hvordan du måler med almindelige hverdagsredskaber, så du ikke behøver at investere i dyre måleværktøjer.

Vil du gerne have professionel hjælp til opmålingen? Så har vi hos Sparvinduer et samarbejde med NSF Byggeentreprise. Du kan nemt og hurtigt udfylde en formular hos os, og så sætter vi jer i kontakt. I vil herfra aftale det videre forløb indbyrdes.

Når du har målene på dine vinduer, kan du bestille dem direkte fra vores side. Du kan enten bestille efter standardmål, hvis de passer til dit hjem, eller du kan skrive dine mål ind på bestillingssiden, og så sørger vi for at producere dine valgte vinduer efter dine specialmål.

Trævinduer og træ døre

 Træ er et klassisk valg blandt mange danskere, når det kommer til vinduer og døre. Har du et ældre hus, som du ønsker at renovere, er det sikre valg at udskifte de gamle trævinduer og døre med nogle nye energirigtige i samme klassiske stil som den du allerede kender.

Naturligt materiale i god kvalitet
Ofte det billigste materialevalg
Man kan altid ændre farven

PVC-vinduer

Hvis du er på udkig efter nye vinduer og døre, som er fuldstændig vedligeholdelsesfrie, bør du overveje at købe vinduer og døre i PVC eller plast. PVC vinduer er modstandsdygtige over for al slags vind og vejr. Det eneste du skal gøre, er at vaske rammen og karmen engang i mellem, samt sørge for at bevægelige dele er smurt. Så bliver det næsten ikke nemmere.

Minimal vedligeholdelse
 Modstandsdygtige vinduer og døre
 Lang levetid

Bestil montering gennem Sparvinduer

Der går ikke lang tid, fra du har bestilt dine vinduer, til du står med dem ved siden af dig. Hos Sparvinduer får du nemlig hurtig levering, så du kan komme videre med din udskiftning. Nu mangler du bare selve monteringen, og så har dit hus faktisk fået helt nye vinduer - muligvis med sprosser, hvis det er det, du foretrækker.

Du kan enten vælge selv at montere vinduerne, eller du kan bestille monteringen gennem os. Vi samarbejder også her med NSF Byggeentreprise, så du er sikker på at få en korrekt og stabil montering. Du skal blot udfylde dine ønsker på vores side, og så sætter vi jer i kontakt, så I kan aftale fremgangsmåden. Du er altså i kontrol over situationen men har os  som en støttende rådgiver.

Få råd til forandring med Sparvinduer

Hos Sparvinduer får du vinduer og døre i høj kvalitet og til gode priser. Er du i tvivl om, hvad det vil koste med nye vinduer? Eller er du bare nysgerrig på prisen? Så kan du nemt og hurtigt finde frem til prisen ved at bruge vores prisberegner. Alt, du skal gøre, er at klikke ind på det vindue, du ønsker, og indtaste dine mål.

Når du har gjort dette, kan du se prisen for det specifikke vindue efter dine specifikke mål. Vi skjuler ingen omkostninger eller gebyrer, for på den måde kan du være tryg og sikker i dit vinduesprojekt. Hertil tilbyder vi 10 års garanti på alle vores vinduer. Igen, så du trygt kan bestille det vindue, der passer til dig.

Ved at finde vinduerne hos Sparvinduer, gør du ligesom over 200.00 andre. Vi har altså produceret og leveret døre og vinduer til mange kunder, og vi har derfor stor erfaring inden for feltet. Vil du gerne høre mere om dette? Kan du læse om kundernes oplevelser her.

Er det ikke sprossede vinduer, du søger?

Er det ikke sprossede vinduer du søger, har vi hos Sparvinduer også en række andre vinduesdesign, som du kan dykke ned i. Du finder blandt andet:

  • Skråvinduer
  • Ovenlysvinduer
  • Udestueelementer
  • Topsving-vinduer
  • Dannebrogsvinduer

Leder du efter en dør, der matcher dine nye vinduer? Eller er du på udkig efter en opgradering til hjemmet? Så har vi også her et godt sortiment i høj kvalitet. Så klik rundt, og find de vinduer og døre, der passer til din byggestil.

Få råd til forandring

Bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon, mail eller chat.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk