Palævinduer

Palævindue – et smukt og traditionelt sidehængt vindue. Find dine nye palævinduer ved at vælge model, materiale, og indtaste mål.

 1. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 3 ruder

  fra 1.465 kr.
  Vælg vindue
 2. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 6 ruder

  fra 2.403 kr.
  Vælg vindue
 3. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 9 ruder

  fra 3.573 kr.
  Vælg vindue
 4. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 4 fag 12 ruder

  fra 4.519 kr.
  Vælg vindue
 5. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 2 ruder

  Vælg vindue
 6. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 4 ruder

  Vælg vindue
 7. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 6 ruder

  Vælg vindue
 8. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 4 fag 8 ruder

  Vælg vindue
 9. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 2 ruder med hævet sprosse

  fra 1.387 kr.
  Vælg vindue
 10. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 4 ruder med hævet sprosse

  fra 2.470 kr.
  Vælg vindue
 11. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 6 ruder med hævet sprosse

  fra 3.339 kr.
  Vælg vindue
 12. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 4 ruder - krydssprosser

  Vælg vindue
 13. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 8 ruder - krydssprosser

  Vælg vindue
 14. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 12 ruder - krydssprosser

  Vælg vindue
 15. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 4 ruder

  Vælg vindue
 16. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 8 ruder

  Vælg vindue
 17. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 12 ruder

  Vælg vindue
 18. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 4 fag 16 ruder

  Vælg vindue
 19. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 8 ruder

  Vælg vindue
 20. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 16 ruder

  Vælg vindue
 21. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 18 ruder

  Vælg vindue
 22. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 4 fag 32 ruder

  Vælg vindue
 23. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 6 ruder

  Vælg vindue
 24. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 12 ruder

  Vælg vindue
 25. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 4 fag 24 ruder

  Vælg vindue
 26. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 24 ruder

  Vælg vindue

Palævinduer

Palævinduer ses oftest anvendt i ældre boliger, hvor den oprindelige og herskabelige stil ønskes bibeholdt. Palævinduer udtrykker klassisk stil og elegance. Palævinduerne er sidehængt og lette at betjene med enten greb eller anverfer.

Vælg den rette vinduestype til dit hus

Når man først har besluttet sig for, at det er på tide med en udskiftning af vinduerne, så er der dog flere ting, som man bør sætte sig ned og overveje. For der findes nemlig en masse forskellige vinduestyper, som alle har deres fordele og ulemper. Det er desuden ikke helt ligegyldigt, hvilket look de har, for vinduerne er afgørende for hele husets udtryk.

Hvis du bor i et gammelt hus, så vil vinduerne højst sandsynligt være af træ, hvilket har nogle æstetiske fordele, som man ikke finder smukkere med andre materialer. Derfor bør man spørge sig selv, om man skal benytte det samme materiale, som der oprindeligt sad, eller om man skal vælge et nyere og mindre krævende materiale. Snak evt. med en professionel, hvis du er i tvivl om, hvad der vil være mest klædeligt for huset. Det er nemlig ikke en beslutning, som man skal træffe uden at være sikker.


Materiale

Det er ikke kun designet, der kommer i flere forskellige variationer. Man kan også vælge mellem flere forskellige materialer, hvilket yderligere giver mulighed for at tilpasse sine nye vinduer, så de passer til dit hus. Uanset om man ønsker at benytte vinduer i træ, træ/alu eller PVC, så kan man få det.

Vores Palævinduer produceres i to profiler - Softline og Classic. Softline profilen har en 90 graders vinkel som er afrundet i kanterne, mens Classic profilen har en mere klassisk udskæring, som egner sig særlig godt til renovering af ældre huse. Du kan læse mere om de to profiltyper her

Når du køber vinduer hos Sparvinduer

Det er vigtigt, at du har en god købsoplevelse, når du køber nye vinduer og døre hos Sparvinduer. Der er ofte tale om en større investering, og der er mange typer af vinduer. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du får det helt rette vindue, som både passer til dit hus og til dig. Vi har forsøgt at besvare de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med køb af vinduer, men du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, når du har købt og modtager vinduerne. Det kan for eksempel være for at stille spørgsmål om monteringen, men det er også vigtigt, at du kontakter os hvis du skal have andre spørgsmål eller blot mangler generel inspiration eller vejledning til dit valg af vinduer.

Der er mange fordele ved at købe dine nye dannebrogsvinduer online, men den mest markante fordel er prisen. Vinduer er ikke billige, men der kan være mange penge at spare, hvis du køber dine vinduer online. Sparvinduer har Danmarks mest tilfredse vindueskunder på nettet, og derudover får du også altid de mest konkurrencedygtige priser på vinduer og døre af høj kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er et palævindue?

  Et palævindue er sidehængt og let at betjene med enten greb eller anverfer. Palævinduer ses oftest anvendt i ældre boliger, hvor den oprindelige og herskabelige stil ønskes bibeholdt. Et palævindue findes i mange variationer, hvor fag, og ruder kan kombineres, så du får det helt rigtige udtryk til dit hus.

 • Hvilket materiale skal jeg vælge vinduet i?

  Et palævindue anvendes oftest i ældre boliger, og derfor kan det være en god ide at overveje sit materialevalg nøje. Hvis du bor i et ældre hus, kan det overvejes at vælge træ, da det giver et mere traditionelt og herskabeligt udtryk. Hvis du ikke ønsker at bruge meget tid på at vedligeholde dine vinduer, bør du overveje træ/alu, da det kræver mindre vedligeholdelse. Du kan læse mere om de forskellige materialer her.

 • Er der garanti på nye vinduer og døre?

  Hos Sparvinduer har vi 10 års garanti på alle vores vinduer og døre. Du kan læse mere om dette her.

 • Skal jeg vælge 2- eller 3-lags vinduer?

  Om du skal vælge 2- eller 3-lags glas til dine vinduer, handler i høj grad om du renovere et ældre hus eller om du har et nybyggeri. Du kan læse mere om forskellen samt krav til 2- eller 3-lags vinduer her.