25% netrabat på specialmål!
+
Bestil senest 20. oktober og få levering til kun 325 kr.!

Værd at vide om profiler

Hvilken profil skal du vælge?

Vi tilbyder valgmulighederne Softline profil og Classic profil, når du skal købe nye døre og vinduer hos os. Profilerne giver to meget forskellige udtryk i dit hjem. Softline profilen benyttes oftest til nybyggerier og i nyere huse, hvor man ønsker et meget moderne look. Som navnet siger er Classic profilen mere ”klassisk” i sit udtryk og tilfører en vis elegance foruden et mere traditionelt og autentisk udseende til dine nye døre og vinduer. 

En profil, er den udfræsning, der er foretaget på karme og rammer. Hos Sparvinduer tilbyder vi 2 forskellige typer profiler på vores vinduer og døre - softline og classic profil.

1. Softline profil:

Vores softline profil på alle rammer, poste og lodrette karme har en 90 graders vinkel, som er afrundet i kanterne. Softline profiler egner sig specielt godt til nybyggerier og moderne boliger. Softlineprofilerne produceres i alle materialer. 

Softline profil

 

2. Classic profil:

Vores classic profil, som også kaldes “bondehuskehling”, er en profil med klassiske udskæringer på alle rammer, poste og lodrette karme. Vores Classic profiler egner sig særligt godt til renovering af ældre huse, da de giver det helt rigtige æstetiske look til f.eks. bondehuse, eller patriciervillaer.

Classicprofilerne produceres i både træ-alu og fyrretræ. 

Classic profil

Klar til at bestille?

Vi producerer vinduer og døre lige efter dit hoved - se det store udvalg.

Gå til vinduer Gå til døre

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor mange profiler kan jeg vælge?
Hos Sparvinduer kan du vælge imellem 2 profiler, Softline profil og Classic profil.

Hvilken profil skal jeg vælge?
Softline profilen benyttes oftest til nybyggerier og i nyere huse, hvor man ønsker et mere moderne look. Classic profilen giver et mere klassisk og elegant udtryk, og anvendes primært i ældre boligere, hvor det traditionelle look skal bibeholdes.

Hvilke materialer kan man købe profiler til vinduer i?
Vores Softline profil kan købes i træ, træ/alu og PVC. Vores Classic profil kan købes i træ og træ/alu.