25% netrabat på specialmål!
+
Bestil senest 19. august og få levering til kun 349 kr.!
1971 anmeldelser på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling
+200.000 har købt

Værd at vide om profiler

Hvilken profil skal du vælge?

Vi tilbyder valgmulighederne Softline profil og Classic profil, når du skal købe nye døre og vinduer hos os. Profilerne giver to meget forskellige udtryk i dit hjem. Softline profilen benyttes oftest til nybyggerier og i nyere huse, hvor man ønsker et meget moderne look. Som navnet siger er Classic profilen mere ”klassisk” i sit udtryk og tilfører en vis elegance foruden et mere traditionelt og autentisk udseende til dine nye døre og vinduer. 

En profil, er den udfræsning, der er foretaget på karme og rammer. Hos Sparvinduer tilbyder vi 2 forskellige typer profiler på vores vinduer og døre - softline og classic profil.

1. Softline profil:

Vores softline profil på alle rammer, poste og lodrette karme har en 90 graders vinkel, som er afrundet i kanterne. Softline profiler egner sig specielt godt til nybyggerier og moderne boliger. Softlineprofilerne produceres i alle materialer. 

Softline profil

 

2. Classic profil:

Vores classic profil, som også kaldes “bondehuskehling”, er en profil med klassiske udskæringer på alle rammer, poste og lodrette karme. Vores Classic profiler egner sig særligt godt til renovering af ældre huse, da de giver det helt rigtige æstetiske look til f.eks. bondehuse, eller patriciervillaer.

Classicprofilerne produceres i både træ-alu og fyrretræ. 

Classic profil

Klar til at bestille?

Vi producerer vinduer og døre lige efter dit hoved - se det store udvalg.

Gå til vinduer Gå til døre