Leder du efter nye vinduer i Roskilde?

Roskilde

Sparvinduer
Håndværkervej 82
4000 Roskilde

Åbningstider i showroomet

 

Mandag:  10:00 - 17:30

Tirsdag:   10:00 - 17:30

Onsdag:   10:00 - 17:30

Torsdag:   10:00 - 17:30

Fredag:     10:00 - 16:00

Lørdag:     10:00 - 14:00

Søndag:   Lukket

Bemærk

D. 6/2 lukker showroomet kl. 16:00

Åbningstider showrooms

 

Mandag:  10:00 - 17:30

Tirsdag:   10:00 - 17:30

Onsdag:   10:00 - 17:30

Torsdag:   10:00 - 17:30

Fredag:     10:00 - 16:00

Lørdag:     10:00 - 14:00

Søndag:   Lukket

Åbningstider showrooms

 

25. nov. - 10:00-16:00

26. nov. - 10:00-16:00

27. nov. - 10:00-17:30

28. nov. - 10:00-17:30

Bemærk:

Showroomet holder lukket Storebededag d. 5/5 

 

Få råd til forandring hos Sparvinduer

Mangler du nye vinduer eller døre? Vi står klar til at hjælpe eller guide dig, når du skal bestille dine nye elementer. Hos os får du råd til forandring, og vi inspirerer dig i renoveringsdrømmen, når du står overfor de vigtige beslutninger omkring dit vinduesprojekt. Vi hjælper dig selvfølgelig trygt og sikkert i mål, når du har lagt dig fast på netop den løsning, der passer allerbedst til dig og dit hjem.


Besøg os i vores flotte og moderne showroom og dyk ned i vores spændende univers af smarte løsninger og kvalitetsrige muligheder indenfor vinduer og døre. Hos Sparvinduer Roskilde hjælper vi dig med at drømme. Er du til vinduer i træ, træ/alu eller PVC? Hos os kan selv vælge mellem de 3 materialetyper, når du lægger din bestilling. Du bestemmer også enkeltheder som farver indvendigt og udvendigt, not, profil og mere dertil.


Vidste du i øvrigt at vi skræddersyer dine elementer præcis efter de unikke mål, du angiver? Det gør vi faktisk helt ned på millimeteren fordi det er vigtigt for at kunne levere nye vinduer og døre, der passer nøjagtigt til dit hjem – efter dine mål, ønsker og drømme.

Trænger de gamle vinduer til udskiftning? Besøg Sparvinduer Roskilde

Søger du råd eller hjælp til udskiftning af vinduer i Roskilde? Vi er her for at hjælpe eller vejlede dig. Besøg os i vores showroom og få en snak med én af vores dygtige rådgivere om netop dit vinduesprojekt.
Der kan være mange fordele i at udskifte de gamle vinduer eller døre med nye. Måske er dine gamle elementer utætte, det kan være de ikke sørger for at holde varmen inde i huset, det kan også være du ønsker at nedbringe dine varmeudgifter eller udskifte det gamle vindue eller døren, der åbner dårligt. Ja, der kan være mange årsager til at vælge udskiftning af de gamle elementer, og der kan faktisk være mange penge at spare, da nye vinduer ofte vil være langt bedre isolerende end de gamle og bedre til at holde på energien i dit hjem. Lige meget hvad årsagen til dit vinduesskift er, kan vi selvfølgelig hjælpe dig med at indfri dit ønske.

Ved du i øvrigt at selve udskiftningen kan klares enten af dig selv, en håndværker eller af vores samarbejdspartner? Det er helt op til dig om du ønsker at udføre opgaven selv eller om du vil have hjælp af en fagperson. Længere nede kan læse om vores muligheder for at hjælpe dig med montagen.

Sådan monterer du dine nye vinduer og døre

Når du har bestilt dine nye vinduer og døre, vil du modtage dine produkter leveret direkte til din adresse. Det gør det let for dig at komme i gang med selve monteringen. Måske har du lavet en aftale med en tømrer, der skal montere dine elementer for dig? Det kan også være du ønsker selv at montere de nye vinduer og døre? Det kan du nemt gøre – typisk vil det dog være optimalt at få en hjælpende hånd fra en ven eller et familiemedlem, så du ikke står med opgaven helt alene. Nogle vinduer eller døre kan nemlig være tunge og svære at håndtere på egen hånd.

Ønsker du hjælp til montering af vinduer i Roskilde? Husk at du altid kan tage fat i vores samarbejdspartner og få beregnet et godt tilbud på montagen. På den måde skal du blot fokusere på at lægge din bestilling, så klarer vi det tunge arbejde for dig. Læs mere om vores montagemuligheder lige her.

Besøg os i vores showroom og bestil nye vinduer i Roskilde

Er du klar til at starte renoveringsdrømmen med det samme? Så tag forbi os og oplev vores mange døre og vinduer i Roskilde.

I vores showroom kan du opleve mange modeller og et stort udvalg af både døre og vinduer. Gå iblandt de forskellige typer og mærk kvaliteten inden du placerer din bestilling hos os. Vi vil gerne hjælpe dig med at du får bestilt den helt rigtige løsning, derfor står vores dygtige konsulenter selvfølgelig også klar med en kop kaffe og et godt råd til dit vinduesprojekt. 

Se adresse og åbningstider her

Vi har helt sikkert en løsning, der passer til dig og dit hjem.

Besøg vores showroom i dag og find dine nye vinduer i Roskilde eller se vores komplette udvalg online.