Bliv inspireret til dit næste projekt

Skal du selv i gang med en renovering af din bolig, eller overvejer du at investere i nye energirigtige vinduer og døre, så kan du finde inspiration i lignede projekter. Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa så kan du finde inspiration til dit projekt her.

Charlotte og Fredriks udsigt

Kom med på besøg hjemme hos Charlotte og Fredrik som har købt en gammel villa ved vandet. De store vinduespartier bringer den smukke udsigt helt ind i hjemmet.

Anne Louises
gule villa

Kom på besøg hjemme hos Anne Louise som bor i en smuk ældre gul villa. De små sprossede vinduer og døre skaber den hyggeligste stemning både ude og inde i det fine hjem.

Daniella Flints
nyrenoverede 60' villa

Den fine gule 60’ villa stod i meget original stand, da Daniella og familien overtog huset, familien har givet boligen den helt store renovering, og resultatet er blevet rigtig flot.

Frederiks
renoverede villa

Vi tager et smut til Fyn og besøger den gennemrenoverede og uigenkendelige 60’er villa, som er blevet topmoderne og passer perfekt ind i enhver børnefamilies drøm.

Carinas smukke sommerhus

Tag med en tur i sommerhus, et lille fristed for både børn og voksne. Efter en kærlighånd er sommerhuset blevet præcis som familien ønskede med natur og luft både inde og ude.

Nina Claries
fine hjem

Familien har givet den gamle villa fra 60’erne en gennemgribende renovering, og jeres bolig har nu store rum med masser af lys og plads til hele familien kan være sammen.

Elses
lille oase

Kolonihavehuset i Odense er blevet renoveret og Else har fået skabt sig en lille oase væk fra den travle hverdag med plads til afslapning og fordybelse i en god bog.

Stefanos typiske
60’er villa

Kig indenfor i den klassiske villa fra 60’erne, hvor arkitekterne ’dyrkede’ de store vinduespartier og funktionaliteten i indretningen. Huset er smukt bevaret i den originale form.

Louises villa
med tvist

Besøg Louises flotte og klassiske villa med gule mursten, her har Louise givet det et tvist ved at vælge smukke sorte sprossede vinduer. Det skaber et meget moderne udtryk i det klassiske.

Cammila gule murstenshus

Kom på besøg i Camillas smukke gule murstenshus i Nordjylland. Huset trængte til en kærlig hånd da Camilla overtog det, og det er blevet forvandlet til en hyggelig base for hende og familien.

Martins
muremestervilla

Kom på besøg i den smukke gamle muremestervilla fra 1930 som er renoveret fra kælder til kvist. Villaen er moderne men der er værnet om husets sjæl og smukke detaljer. 

Camillas lille
kolonihavehus

Kig indenfor i det hyggelige lille kolonihavehus, som emmer af charme med de sprossede vinduer og døre. Det lille træhus er blevet renoveret og kan nu bruges både vinter og sommer.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →