Nina Claires renoverede villa

Nina Claire og familien har renoveret deres villa løbene igennem de seneste år, hvor de blandt andet har fået skiftet vinduerne, pudset facaderne og lavet nyt køkken.

Det har fået huset til at fremstå som nyt med et moderne udtryk.

Et ekstra rum om sommeren, lige udenfor køkkenalrummet har familien lavet en stor træterrasse, hvor der både kan spises, bades og slappes af. Når det er dejligt vejr åbner Nina Claire og familien den dobbelte terrassedør op, og så bliver terrassen en helt naturlig forlængelse af huset.
Når vejret ikke er til at åbne dørene op, kan familien nyde haven og de smukke træer indefra igennem det store vinduesparti.

Boliger fra 60’erne er ikke født med et køkkenalrum, som vi ønsker det i dag. Derfor slog Nina Claire og hendes mand nogle vægge ned i forbindelse med at de renoverede køkkenet, for netop at få skabt et stort og åbent rum, med plads til hele familien. Det store vinduesparti med terrassedøren er virkelig prikken over i’et.

På værelserne i villaen har familien valgt at få sidehængte vinduer med store glasfelter, det gør værelserne lyse og indbydende. Sidehængte vinduer er lette at betjene, og bruger du krogen blæser vinduet ikke op eller ind imens du lufter ud.

Badeværelser er ofte små og mørke, men her har familien valgt et stort vindue som giver masser af lys. Det gør badeværelset indbydende og emmer af wellness. Vinduet er højt placeret, hvilket gør, at der er lidt privatliv. Det er også muligt at vælge glas som er sandblæst, så det ikke er muligt at kigge ind.

Renovering

Skal du selv i gang med en renovering af din bolig, eller overvejer du at investere i nye energirigtige vinduer og døre, så kan du finde inspiration i lignede projekter.

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa så kan du finde inspiration til dit projekt her.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →