Anne Louise Hassing

Kom på besøg hjemme hos Anne Louise som bor i en smuk ældre gul villa.
De små sprossede vinduer og døre skaber den hyggeligste stemning både ude og inde i det fine hjem.

Anne Louise elsker hendes nye terrasse, og den hyggelige stemning de nye vinduer og døre er med til at skabe sammen med de gule vægge, det giver næsten en udlandsfølelse i det lille gårdmiljø.

De smukke terrassedøre giver en direkte udgang til terrassen, og gør det nemt lige at gå ud og nyde aftensmaden eller en drink på terrassen om sommeren.

De smukke vinduer er dannebrogsvinduer med sprosser, her har Anne Louise valgt at de skal lukkes med anverfer i stedet for et greb. Det giver et mere ’gammeldags’ udtryk, som passer perfekt til de mange sprosser og det ældre hus.

De smukke vinduer er dannebrogsvinduer med sprosser, her har Anne Louise valgt at de skal lukkes med anverfer i stedet for et greb. Det giver et mere ’gammeldags’ udtryk, som passer perfekt til de mange sprosser og det ældre hus.

Når vinteren kommer, og det bliver koldt udenfor, er det dejligt at kunne holde varmen indenfor, med energirigtige vinduer og døre er det ingen sag.

Ønsker du vinduer og døre med sprosser, kan du sagtens vælge det uden at gå på kompromis med energimærkningen. Vi bruger energisprosser, det betyder, at sprosserne ikke bryder glasset, og dermed ikke forringer isoleringsevnen. Du kan derfor trygt vælge det udtryk du ønsker.

Vi har samlet alle vores vinduer med sprosser, så du kan lade dig inspirere 

 

I entreen har Anne Louise valgt en dør med glas og sprosser, som passer til de resterende i huset, det skaber ensartethed i boligen, men det giver også et dejligt lys i en ellers lille entré.

Ofte kan små rum som en entré, trappeopgang eller et bryggers have en tendens til at blive mørke. For at imødekomme det, har Louise valgt en dør med glas og endda fået en ekstra rude over døren. Det giver både ekstra lys og underbygger den herskabelige stil.

Se det store udvalg af facadedøre og find din nye dør

Renovering

Skal du selv i gang med en renovering af din bolig, eller overvejer du at investere i nye energirigtige vinduer og døre, så kan du finde inspiration i lignede projekter.

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa så kan du finde inspiration til dit projekt her.

Renovering

" Generel tekst om renovering, som vi kan bruge på alle sider:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."


Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →