Louises 60’er villa

Kom på besøg i Louises flotte renoverede villa.
Louise og familien har haft gang i løbende renoveringer ude og inde de seneste år, for at gøre villaen mere moderne.
Det er i den grad lykkedes! Vi er især vild med de sorte vinduer til de ikoniske gule 60’er mursten.

I stuen har familien monteret en dobbelt terrassedør med sprosser. Sprosserne skaber en hyggelig stemning, og kan give en god kontrast til et moderne hjem.

Om sommeren bliver terrassen til et ekstra rum, med direkte udgang fra stuen igennem den dobbelte terrassedør, og om vinteren giver terrassedøren et godt udsyn til haven.

Når vinteren kommer, og temperaturen falder udenfor, er det dejligt at kunne nyde en lun stue. Med energirigtige vinduer og døre kan du lettere holde på varmen.

Vidste du at over en tredjedel af varmen kan forsvinde ud igennem vinduerne, hvis du har en bolig med ældre vinduer, kan der være rigtig meget at spare ved at skifte til energirigtige vinduer og døre.

Når temperaturen stiger og kalenderen siger sommer, er det dejligt at have muligheden for at kunne åbne op og få frisk luft ind i boligen.

Det er også lækkert at have direkte udgang til terrassen, så det er nemt at spise aftensmad med familien, eller nyde en kop kaffe imens børnene leger i haven.

Bestil din kommende terrassedør med bremse, så kan du låse terrassedøren i en ønsket position. På den måde undgår du at døren åbner op og i, hvis det skulle lufte en lille smule.

Store vinduespartier eller terrassedøre skaber et fantastisk lysindfald i din bolig. Selv med mørke vægge som Louise og familien har valgt i stuen, kommer der et smukt spil med solen der rammer døren med sprosserne. Vi forstår godt det er hundens yndlingssted.

Mangler du inspiration til hvilke vinduer og døre, som du ellers kan bruge i din 60’er villa, kan du også besøge både Frederiks og Stefanos villa.

Renovering

Skal du selv i gang med en renovering af din bolig, eller overvejer du at investere i nye energirigtige vinduer og døre, så kan du finde inspiration i lignede projekter.

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa så kan du finde inspiration til dit projekt her.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →