Lise og Michael

Lise og Michael er i gang med at renovere deres lille sommerhus. En flot detalje er at de har valgt vinduer og døre i fyrretræ med klar lak. Det passer helt perfekt med det naturlige look til et lille sommerhus midt i naturen.

Den flotte hæveskydedør passer helt perfekt til det lille sommerhus. Idet døren ikke behøver plads til at åbne og lukke, giver det plads til en fleksibel indretning.

Derudover giver den store glasflade et smukt lys ind i sommerhuset og et flot kig ud i naturen. Terrassedøren forbinder selvfølgelig også huset med terrassen, og gør det nemt at nyde eftermiddagskaffen i solen eller dække op til aftensmaden udenfor.

Sommerhuset har lav loftshøjde ved ydervæggene, og derfor er det helt ideelt med aflange vinduer. Det giver godt med lys ind i huset og giver et fint kig ud i omgivelserne.

Lise og Michael har valgt topstyret vinduer, som er lette at betjene og har en stor glasflade.

Lise og Michael har valgt vinduer og døre i fyrretræ med klar lak. Det giver en virkelig smuk glød og charme omkring vinduerne, samtidig med at det blender godt ind i de naturlige omgivelser.

Vinduerne er lakeret og de er derfor lige så modstandsdygtige overfor vind og vejr, som hvis de var blevet malet – den detalje er vi vilde med.

"I forbindelse med renovering af vores 57 m2 sommerhus ved vestkysten, har vi valgt vinduer fra Sparvinduer. Det har vi, fordi Sparvinduer havde lige netop den kombination, vi drømte om.

Vores sommerhus har nemlig fået de fineste nye vinduer i fyrretræ både indvendigt og udvendigt. Vi vil gerne gå med et naturligt look der matcher de store omkringliggende fyrretræer både indvendigt og udvendigt.

Vores beklædning er også fyrretræ. På den måde får vi en fin rød tråd gennem vores lille sommerhus og vinduerne og den store skydedør sætter ligesom lige sløjfen på det hele. 

Skydedøren er vi altså særligt begejstret for. De store vinduespartier giver dejlig meget lys og funktionaliteten ved at vi kan åbne den ene side helt op er bare genial. Særligt i en lille bolig, som vores sommerhus, giver det bare så god mening at kunne åbne op til terrassen og få det ekstra uderum koblet til.

Foruden kvaliteten på vinduerne, har vi også været glade for hvor nemt det har været at montere. Monteringsstropperne i siden gjorde det nemt at løfte dem, og instruktionerne fra Sparvinduers hjemmeside klædte os godt på.

Så alt i alt er vi meget tilfredse kunder hos Sparvinduer."

Michael og Lise

Renovering

Skal du selv i gang med en renovering af din bolig, eller overvejer du at investere i nye energirigtige vinduer og døre, så kan du finde inspiration i lignede projekter.

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa så kan du finde inspiration til dit projekt her.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →