25% netrabat på specialmål!
+
Bestil senest 3. november og få levering til kun 375 kr.!
2021 anmeldelser på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling
Få leveret fra 4 uger

Elses oase

Vi inviterer dig med indenfor i Elses kolonihavehus, som hun har renoveret og indrettet, så det nærmest føles som at besøge en lille strandoase.

Kolonihavehuset ligger i Haveforeningen Solvang i Odense, og med nye vinduer, udskiftning af facadebeklædningen samt små, fint detaljerede indretningseffekter, har Else skabt et fantastisk miljø, der lader ude og inde smelte sammen i en skøn, naturlig forening.

"Her i stuen var vi ikke i tvivl. Vinduet skulle være stort, så vi kunne få et godt lysindfald, men også sidde og nyde udsigten. Så valget blev dette, der er opdelt i 9 ruder."

"Køkkenvinduet faldt på et der er opdelt i 3 hvor de 2 yderste kan åbnes. Det samme var gældende her, at kunne få et godt lysindfald og et godt kig ud i haven."

Renovering

Skal du også i gang med at renovere, eller overvejer du blot at udskifte dine gamle vinduer og døre? Så kan du måske finde inspiration i den gamle murermestervilla.

Huset er blevet renoveret med respekt for den gamle stil og husets sjæl.

Uanset hvilke vinduer og døre du mangler til din bolig, så finder du hos Sparvinduer et stort udvalg i god kvalitet til lave priser. Du kan selv designe dine vinduer og døre, så de passer til din bolig.

Find dit nye vindue her Find din nye dør her

 


Du kan også finde inspiration her

Besøg Camillas kolonihavehus
Besøg Frederiks 60'er villa
Besøg Stefanos 60’er villa
Besøg Martins murermester villa
Besøg vores digitale showroom

Har du brug for hjælp?

Hos Sparvinduer er vi altid klar med hjælp eller rådgivning til dit vinduesprojekt. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: [email protected]

Du er også velkommen forbi en af vores butikker, hvor du både kan få hjælp og rådgivning samt se de mange flotte modeller.

Se åbningstider og adresser