Elses oase

Vi inviterer dig med indenfor i Elses kolonihavehus, som hun har renoveret og indrettet, så det nærmest føles som at besøge en lille strandoase.
Kolonihavehuset ligger i Haveforeningen Solvang i Odense, og med nye vinduer, udskiftning af facadebeklædningen samt små, fint detaljerede indretningseffekter, har Else skabt et fantastisk miljø, der lader ude og inde smelte sammen i en skøn, naturlig forening.

De sprossede vinduer og døre skaber en ekstra hyggelig stemning og passer perfekt til det træbeklædte hus.

Om sommeren bliver terrassen til et ekstra rum, med direkte udgang fra køkkenet igennem den dobbelte terrassedør, er det dejligt nemt at sidde udenfor og spise.

"Køkkenvinduet faldt på et der er opdelt i 3 hvor de 2 yderste kan åbnes. Det samme var gældende her, at kunne få et godt lysindfald og et godt kig ud i haven."

Renovering

Skal du selv i gang med en renovering af din bolig, eller overvejer du at investere i nye energirigtige vinduer og døre, så kan du finde inspiration i lignede projekter.

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa så kan du finde inspiration til dit projekt her.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →