5 showrooms med rådgivning

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Elses oase

Vi inviterer dig med indenfor i Elses kolonihavehus, som hun har renoveret og indrettet, så det nærmest føles som at besøge en lille strandoase.
Kolonihavehuset ligger i Haveforeningen Solvang i Odense, og med nye vinduer, udskiftning af facadebeklædningen samt små, fint detaljerede indretningseffekter, har Else skabt et fantastisk miljø, der lader ude og inde smelte sammen i en skøn, naturlig forening.

De sprossede vinduer og døre skaber en ekstra hyggelig stemning og passer perfekt til det træbeklædte hus.

Om sommeren bliver terrassen til et ekstra rum, med direkte udgang fra køkkenet igennem den dobbelte terrassedør, er det dejligt nemt at sidde udenfor og spise.

"Køkkenvinduet faldt på et der er opdelt i 3 hvor de 2 yderste kan åbnes. Det samme var gældende her, at kunne få et godt lysindfald og et godt kig ud i haven."

Renovering 

Skal du også i gang med at renovere, eller overvejer du blot at udskifte dine gamle vinduer og døre? Så kan du måske finde inspiration i det fine kolonihavehus.

Huset er blevet renoveret med respekt for den gamle stil og husets sjæl.

 

Uanset hvilke vinduer og døre du mangler til din bolig, så finder du hos Sparvinduer et stort udvalg i god kvalitet til lave priser. Du kan selv designe dine vinduer og døre, så de passer til din bolig.


Find mere inspiration her

Få råd til forandring

Bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon, mail eller chat.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk