Cammila Framnes

Kom på besøg i Camillas smukke gule murstenshus i Nordjylland.
Huset trængte til en kærlig hånd da Camilla overtog det, og det er blevet forvandlet til en hyggelig base for hende og familien.

Det ældre hus med de flotte gule mursten er blevet skinnet op både ude og inde, Camilla har valgt at alle vinduer og døre er sorte udvendigt og hvide indvendigt. Den sorte farve står virkelig flot til de gamle mursten og skaber en fantastisk kontrast, og med sort udhæng giver det virkelig huset et flot førstehånds indtryk. Den hvide farve indvendigt gør at rummene virker lyse og indbydende og karmene går i et med væggene.

Huset er bygget ind i terrænet og det skaber en spændende opbygning hvor nogle rum ligger højt mens andre ligger lavt. Det er i de rum, der ligger lavt vigtigt at få lys ind, for at de ikke virker mørke. Derfor har Camilla valgt en facadedør med store glasfelter og et sideparti, som giver en masse lys ind i gangen.

Se vores store udvalg af facadedøre og find din nye dør her 

 

Byd dine gæster velkommen med en smuk dør, det første dine gæster møder i din bolig er døren, ønsker du også en smuk dør med kant eller en bestemt farve, så finder du et stort udvalg af smukke døre her.

Gør som Camilla, pynt indgangen op med flotte planter, dine gæster såvel som dig selv vil sætte pris på en flot indgang.  

I forbindelse med køkkenalrummet har Camilla og familien bygget en smuk træterrasse. Med direkte adgang fra stuen er det dejlig nemt at sidde og læse en god bog eller nyde en kop kaffe de dage solen skinner. Her har familien valg at få monteret en dobbelt terrassedør, som også bringer haven og lyset ind i stuen de dage vejret ikke er til at åbne op.

Renovering

Skal du selv i gang med en renovering af din bolig, eller overvejer du at investere i nye energirigtige vinduer og døre, så kan du finde inspiration i lignede projekter.

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa så kan du finde inspiration til dit projekt her.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →