Klassisk murermestervilla

Kom på besøg i Martins gamle murermestervilla fra 1930 i Odense. Familien købte huset i 2015, og har siden renoveret det fra kælder til kvist. Nu står det knivskarpt, men der er stadigvæk værnet om husets sjæl.
De klassiske dannebrogsvinduer passer perfekt til den gamle murermestervilla, og skaber en hyggelig stemning både ude og inde.
De gamle røde mursten og de hvide dannebrogsvinduer står i god kontrast til hinanden. De store vinduer giver dagslyset rig mulighed for at komme ind i boligen på alle etager.

Karnappen skaber en naturlig lille hyggekrog med en fantastisk udsigt og god belysning. Hvem vil ikke nyde at sidde og læse en god bog eller nyde en kop kaffe i denne karnap?

Bemærk at det er både muligt at åbne vinduerne i toppen og i bunden, det er praktisk, hvis du har ting stående i vindueskarmen.

Mange vælger et mindre vindue til badeværelset, ved at vælge et stort vindue magen til resten af rummene, så bryder man ikke facaden, når man kigger på huset udefra. Derudover giver det store vindue også dejligt meget lys og luft i et ellers måske indeklemt badeværelse.
Er vinduet i stueetagen kan man med fordel vælge sandblæst glas, så det ikke er muligt at kigge ind.

I køkkenalrummet er der dejligt lyst. Fra køkkenet er der direkte udgang til terrassen, så er det nemt at spise udendørs på en lun sommerdag. På de koldere dage bringer terrassedøren og de store vinduer haven og lyset ind i køkkenet.

I spisestuen er der brugt store vinduer, det gør at det er muligt at nyde naturen, og kigge ud imens man spiser, og de små højtsiddende vinduer gør rummet lettere at indrette.

For at undgå en mørk og klemt trapperepos har familien monteret et ovenlysvindue, som giver masser af lys. På en varm sommerdag giver det også mulighed for at lufte ud, da små rum med skråvægge ofte bliver varme. Det danner også rammen for en rigtig fin lille hyggekrog.

Også i værelserne på første salen er der dejlige store vinduer, de giver værelserne en god rummelighed og rig mulighed for dagslys og udluftning. De klassiske dannebrogsvinduer skaber en hyggelig stemning, og inddeler vinduerne på en naturlig måde.

Renovering

Skal du selv i gang med en renovering af din bolig, eller overvejer du at investere i nye energirigtige vinduer og døre, så kan du finde inspiration i lignede projekter.

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa så kan du finde inspiration til dit projekt her.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →