25% netrabat på specialmål!
/
Bestil senest 20. april og få levering til kun 349 kr!
Nye udvidet åbningstider i vores 5 showrooms - Se adresser og åbningstider her
2027 anmeldelser på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling
Lagervarer leveres inden for 6 hverdage

Klassisk murermestervilla

Kom på besøg i Martins gamle murermestervilla fra 1930 i Odense. Familien købte huset i 2015, og har siden renoveret det fra kælder til kvist. Nu står det knivskarpt, men der er stadigvæk værnet om husets sjæl.

De klassiske dannebrogsvinduer passer perfekt til den gamle murermestervilla, og skaber en hyggelig stemning både ude og inde.

De gamle røde mursten og de hvide dannebrogsvinduer står i god kontrast til hinanden. De store vinduer giver dagslyset rig mulighed for at komme ind i boligen på alle etager.

Karnappen skaber en naturlig lille hyggekrog med en fantastisk udsigt og god belysning. Hvem vil ikke nyde at sidde og læse en god bog eller nyde en kop kaffe i denne karnap?

Bemærk at det er både muligt at åbne vinduerne i toppen og i bunden, det er praktisk, hvis du har ting stående i vindueskarmen.

Mange vælger et mindre vindue til badeværelset, ved at vælge et stort vindue magen til resten af rummene, så bryder man ikke facaden, når man kigger på huset udefra. Derudover giver det store vindue også dejligt meget lys og luft i et ellers måske indeklemt badeværelse.
Er vinduet i stueetagen kan man med fordel vælge sandblæst glas, så det ikke er muligt at kigge ind.

I køkkenalrummet er der dejligt lyst. Fra køkkenet er der direkte udgang til terrassen, så er det nemt at spise udendørs på en lun sommerdag. På de koldere dage bringer terrassedøren og de store vinduer haven og lyset ind i køkkenet.

I spisestuen er der brugt store vinduer, det gør at det er muligt at nyde naturen, og kigge ud imens man spiser, og de små højtsiddende vinduer gør rummet lettere at indrette.

For at undgå en mørk og klemt trapperepos har familien monteret et ovenlysvindue, som giver masser af lys. På en varm sommerdag giver det også mulighed for at lufte ud, da små rum med skråvægge ofte bliver varme. Det danner også rammen for en rigtig fin lille hyggekrog.

Også i værelserne på første salen er der dejlige store vinduer, de giver værelserne en god rummelighed og rig mulighed for dagslys og udluftning. De klassiske dannebrogsvinduer skaber en hyggelig stemning, og inddeler vinduerne på en naturlig måde.

Renovering

Skal du også i gang med at renovere, eller overvejer du blot at udskifte dine gamle vinduer og døre? Så kan du måske finde inspiration i den gamle murermestervilla.

Huset er blevet renoveret med respekt for den gamle stil og husets sjæl.

Uanset hvilke vinduer og døre du mangler til din bolig, så finder du hos Sparvinduer et stort udvalg i god kvalitet til lave priser. Du kan selv designe dine vinduer og døre, så de passer til din bolig.

Find dit nye vindue her Find din nye dør her

 


Du kan også finde inspiration her

Besøg Camillas kolonihavehus
Besøg Elses kolonihavehus
Besøg Frederiks 60'er villa
Besøg Stefanos 60’er villa
Besøg vores digitale showroom

Har du brug for hjælp?

Hos Sparvinduer er vi altid klar med hjælp eller rådgivning til dit vinduesprojekt. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: [email protected]

Du er også velkommen forbi en af vores butikker, hvor du både kan få hjælp og rådgivning samt se de mange flotte modeller.

Se åbningstider og adresser