5 showrooms med rådgivning

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Carinas sommerhus

Kom på besøg i Carinas hyggelige sommerhus. Da familien købte huset, drømte de om et lille fristed for voksne og børn. Dengang trængte det virkelig til en kærlig hånd, efter gennemgående renovering, er det blevet præcis som familien drømte om.

De flotte store vinduespartier skaber et fantastisk lys i sommerhuset, og bringer den fine natur indenfor.

Der er brugt dobbelte terrassedøre med sidepartier, begge med sprosser, og sorte på både udvendig og indvendig side, det er med til at give sommerhuset kant, når al træværket indvendigt er malet hvidt.

Hvem vil ikke gerne falde i søvn og vågne til denne smukke udsigt! 

Begge døre kan åbnes ud til terrassen, og soveværelset bliver forlænget med et ekstra uderum. 

De nye energirigtige vinduer og døre, giver familien det fristed de har ønsket sig, om sommeren nyder de tiden udenfor, og om vinteren bliver der hygget inde i varmen, med udsigten til naturen udenfor.

Udenfor går det sorte træværk i et med de sorte vinduer og døre, det giver et yderst moderne udtryk, og giver mulighed for at sætte blomster og andet i fokus. 

Når vinteren kommer, og det bliver koldt udenfor, er det dejligt at kunne sidde og nyde en kop varm kaffe. Med energirigtige vinduer og døre kan du nemt holde varmen.

De sprossede vinduer skaber en ekstra hyggelig stemning. Vi bruger energisprosser, det betyder, at de ikke bryder glasset, og vinduerne har derfor samme gode isoleringsevne som vinduer uden sprosser.

Renovering

Skal du selv i gang med at renovere, eller overvejer du at investere i et gammelt sommerhus eller anden fritidshus, så kan du måske finde inspiration i Carinas renoverings projekt. Alternativt kan du læse mere om vinduer til sommerhuse her.

Huset er blevet forvandlet fra et trist og slidt hus, til et fint moderne fristed. Når man ser billederne, får man selv lyst til et lille helle fra hverdagen.

Uanset om du mangler vinduer og døre til din bolig, eller til dit sommerhus, så finder du hos Sparvinduer, god kvalitet til lave priser. Du finder et hav af forskellige modeller og muligheder


Find mere inspiration her 

Få råd til forandring

Bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon, mail eller chat.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk