Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Carinas sommerhus

Kom på besøg i Carinas hyggelige sommerhus. Da familien købte huset, drømte de om et lille fristed for voksne og børn. Dengang trængte det virkelig til en kærlig hånd, efter gennemgående renovering, er det blevet præcis som familien drømte om.

De flotte store vinduespartier skaber et fantastisk lys i sommerhuset, og bringer den fine natur indenfor.

Der er brugt dobbelte terrassedøre med sidepartier, begge med sprosser, og sorte på både udvendig og indvendig side, det er med til at give sommerhuset kant, når al træværket indvendigt er malet hvidt.

Hvem vil ikke gerne falde i søvn og vågne til denne smukke udsigt! 

Begge døre kan åbnes ud til terrassen, og soveværelset bliver forlænget med et ekstra uderum. 

De nye energirigtige vinduer og døre, giver familien det fristed de har ønsket sig, om sommeren nyder de tiden udenfor, og om vinteren bliver der hygget inde i varmen, med udsigten til naturen udenfor.

Udenfor går det sorte træværk i et med de sorte vinduer og døre, det giver et yderst moderne udtryk, og giver mulighed for at sætte blomster og andet i fokus. 

Når vinteren kommer, og det bliver koldt udenfor, er det dejligt at kunne sidde og nyde en kop varm kaffe. Med energirigtige vinduer og døre kan du nemt holde varmen.

De sprossede vinduer skaber en ekstra hyggelig stemning. Vi bruger energisprosser, det betyder, at de ikke bryder glasset, og vinduerne har derfor samme gode isoleringsevne som vinduer uden sprosser.

Renovering

Skal du selv i gang med en renovering af din bolig, eller overvejer du at investere i nye energirigtige vinduer og døre, så kan du finde inspiration i lignede projekter.

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa så kan du finde inspiration til dit projekt her.Få råd til forandring

CHAT

Vi  sidder klar til at hjælpe dig i chatten på alle hverdage og søndag
fra kl. 9-21 

 

KONTAKT OS

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon eller mail.
 

70 20 18 87

SHOWROOMS

Besøg os og bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

MØDE OG TILBUD

Book et gratis møde med en Sparvinduer rådgiver.

Eller få et tilbud på vinduer og dører.