Op til 30% netrabat på specialmål!
/
Bestil senest 18. maj og få levering til kun 379 kr!
Skærpede energikrav pr. 1. januar 2021 - Bliv opdateret her
2027 anmeldelser på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling
Lagervarer leveres inden for 6 hverdage

Klassisk 60’er villa

Kig indenfor i den klassiske villa fra 1960’er hvor arkitekterne ’dyrkede’ de store vinduespartier og funktionaliteten i indretningen. På trods af husets alder, er det lyst og imødekommende med de mange store vinduer, som bringer dagslyset ind i alle rum.

Det flotte 60’er parcelhus er smukt bevaret i den helt klassiske stil med de gule mursten, skifertag og de topstyrede vinduer. Arkitekturen og stilen er ikke til at tage fejl af, og man mærker det, så snart man kører op ad indkørslen.

Når man træder ind ad hoveddøren, møder man en dejlig lys entre, facadedøren er med to store glasfelter og et sideparti med glas. Det gør at gangen bliver fyldt med naturligt lys, og man undgår nysgerrige blikke, ved valget af råglas i stedet for klar glas.

Helt typisk for en 60’er villa er der store vinduespartier i stuen. Vinduerne giver dejligt meget lys og luft og bringer haven helt ind i stuen. Vinduesvæggen fungerer næsten som et maleri, som skrifter efter årstiderne.

Fra stuen er der direkte udgang til terrassen og haven igennem terrassedøren.

I spiseafdelingen er der et dejligt lys men også rig mulighed for at kigge ud og nyde haven, imens aftensmaden bliver indtaget, eller der bliver lavet lektier ved bordet.

Endnu en fordel ved en villa fra 60’erne er at haven er etableret, og træer og buske har vokset sig store og flotte i mange år.

Sikke en oase at sidde og nyde eftermiddagskaffen en lun sommerdag eller grille hele sommeren.

Renovering

Skal du også i gang med at renovere, eller overvejer du blot at udskifte dine gamle vinduer og døre? Så kan du måske finde inspiration i denne 60'er villa.

Huset er blevet renoveret med respekt for den originale og klassiske arkitektur.

Uanset hvilke vinduer og døre du mangler til din bolig, så finder du hos Sparvinduer et stort udvalg i god kvalitet til lave priser. Du kan selv designe dine vinduer og døre, så de passer til din bolig.

Find dit nye vindue her Find din nye dør her

 


Du kan også finde inspiration her

Besøg Camillas kolonihavehus
Besøg Elses kolonihavehus
Besøg Frederiks 60'er villa
Besøg Martins murermester villa
Besøg vores digitale showroom

Har du brug for hjælp?

Hos Sparvinduer er vi altid klar med hjælp eller rådgivning til dit vinduesprojekt. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: [email protected]

Du er også velkommen forbi en af vores butikker, hvor du både kan få hjælp og rådgivning samt se de mange flotte modeller.

Se åbningstider og adresser