5 showrooms med rådgivning

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Klassisk 60'er villa

Kig indenfor i den klassiske villa fra 1960’er hvor arkitekterne ’dyrkede’ de store vinduespartier og funktionaliteten i indretningen. På trods af husets alder, er det lyst og imødekommende med de mange store vinduer, som bringer dagslyset ind i alle rum.
Det flotte 60’er parcelhus er smukt bevaret i den helt klassiske stil med de gule mursten, skifertag og de topstyrede vinduer. Arkitekturen og stilen er ikke til at tage fejl af, og man mærker det, så snart man kører op ad indkørslen.

Når man træder ind ad hoveddøren, møder man en dejlig lys entre, facadedøren er med to store glasfelter og et sideparti med glas. Det gør at gangen bliver fyldt med naturligt lys, og man undgår nysgerrige blikke, ved valget af råglas i stedet for klar glas.

Helt typisk for en 60’er villa er der store vinduespartier i stuen. Vinduerne giver dejligt meget lys og luft og bringer haven helt ind i stuen. Vinduesvæggen fungerer næsten som et maleri, som skrifter efter årstiderne.

Fra stuen er der direkte udgang til terrassen og haven igennem terrassedøren.

I spiseafdelingen er der et dejligt lys men også rig mulighed for at kigge ud og nyde haven, imens aftensmaden bliver indtaget, eller der bliver lavet lektier ved bordet.

Endnu en fordel ved en villa fra 60’erne er at haven er etableret, og træer og buske har vokset sig store og flotte i mange år.

Sikke en oase at sidde og nyde eftermiddagskaffen en lun sommerdag eller grille hele sommeren.

Renovering

Skal du også i gang med at renovere, eller overvejer du blot at udskifte dine gamle vinduer og døre? Så kan du måske finde inspiration i denne 60'er villa.

Huset er blevet renoveret med respekt for den originale og klassiske arkitektur.

Uanset hvilke vinduer og døre du mangler til din bolig, så finder du hos Sparvinduer et stort udvalg i god kvalitet til lave priser. Du kan selv designe dine vinduer og døre, så de passer til din bolig.


Find mere inspiration her 

Få råd til forandring

Bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon, mail eller chat.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk