Find dine nye vinduer i Aalborg – vi hjælper dig i mål med drømmen

Aalborg

Sparvinduer
Blytækkervej 22
9000 Aalborg

Åbningstider i showroomet

 

Mandag:  10:00 - 17:30

Tirsdag:   10:00 - 17:30

Onsdag:   10:00 - 17:30

Torsdag:   10:00 - 17:30

Fredag:     10:00 - 16:00

Lørdag:     10:00 - 14:00

Søndag:   Lukket

Bemærk

D. 6/2 lukker showroomet kl. 16:00

Åbningstider showrooms

 

Mandag:  10:00 - 17:30

Tirsdag:   10:00 - 17:30

Onsdag:   10:00 - 17:30

Torsdag:   10:00 - 17:30

Fredag:     10:00 - 16:00

Lørdag:     10:00 - 14:00

Søndag:   Lukket

Åbningstider showrooms

 

25. nov. - 10:00-16:00

26. nov. - 10:00-16:00

27. nov. - 10:00-17:30

28. nov. - 10:00-17:30

Bemærk:

Showroomet holder lukket Storebededag d. 5/5 

 

Få råd til forandring hos Sparvinduer

Mangler du nye vinduer og døre? Så står vi klar til at hjælpe dig sikkert i mål med dine drømme, når du skal renovere eller bygge nyt.

Måske står du overfor at skulle udskifte dine gamle, forældede elementer med nye? I så fald er det meget nemt at skifte til nye vinduer eller døre. Der kan ofte også være en stor besparelse, som du kan opnå på dine energiudgifter, hvis du skifter de gamle vinduer og døre til nye, som typisk vil være langt bedre isolerende. Udgifter til opvarmning, fx fjernvarme, naturgas eller el, kan være høje, og derfor kan du spare penge på disse forbrug, hvis du opdaterer din bolig med vinduer og døre, der bedre holder på varmen. På den måde skal du nemlig ikke bruge unødig energi på at varme dit hus op. Gamle, utætte ruder, vinduer eller yderdøre, kan derfor være oplagte at udskifte.

Trænger dine vinduer til udskiftning?

Leder du efter et godt råd til dit nye projekt? Skal du renovere? Eller ønsker du vejledning til udskiftning af vinduer i Aalborg? Hvis du bor i Aalborg eller i nærheden heraf, kan du nemt besøge vores showroom, hvor du kan se, føle og opleve et bredt udvalg af vores mange modeller indenfor døre og vinduer.

Selve udskiftningen kan gøres enten af dig selv, en tømrer eller af vores samarbejdspartner. Vil du spare dig selv for besværet i forhold til selv at skulle montere dine nye elementer, kan du læse mere om montage i afsnittet herunder.

Montering af vinduer – sådan

Skal du montere nye vinduer og døre i Aalborg? Måske ønsker du hjælp til selve montagen? Det kan godt være en større opgave, hvis du eksempelvis skal udskifte alle vinduer og døre i huset alene. Derfor vælger mange at få et tilbud fra vores samarbejdspartner på montering af vinduer.

Du kan læse mere om dine muligheder, når du ønsker at bestille montage lige her.

 

Nogle vælger også at kaste sig over montagen selv. Man kan godt selv montere sine nye elementer, vi anbefaler dog at du allierer dig med en ven eller et familiemedlem, da det kan være en fordel at være to om at placere rammen eller løfte vinduet på plads i hængslerne.

Vil du gerne selv stå for montagen, så kan du med fordel følge vores videoguide, som vi har lavet særligt til formålet.

Sammen med en række andre videoer, der er nyttige i forhold til dine nye vinduer og døre, finder du videoen lige her.

Besøg vores moderne showroom i Aalborg

Hos Sparvinduer Aalborg finder du vores nye, moderne showroom, der flot præsenterer et større udvalg af forskellige modeller indenfor vinduer og døre. Besøg os i showroomet og se hvad dine muligheder er. Vores dygtige rådgivere står selvfølgelig klar til at vejlede dig, når du skal bestille den løsning, der passer allerbedst til dig.
Vores showrooms er godt indrettede og byder både på caféområde og udstillingsområde, hvor du kan gå imellem de mange muligheder og typer af vinduer og døre.

Måske ønsker du dine nye elementer skabt i det skandinaviske, knastfrie træ? Måske vil du gerne have træ/alu eller PVC, som begge er materialer, der er kendt for en høj grad af vedligeholdelsesfrihed? Det kan også være du har særlige ønsker til farver, profiler, sprosser eller lignende – i så fald kan du tage en snak med vores rådgivere i showroomet i Aalborg. Du finder os på nedenstående adresse:

Se adresse og åbningstider her