25% netrabat på specialmål!
+
Bestil senest 3. november og få levering til kun 375 kr.!
2021 anmeldelser på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling
Få leveret fra 4 uger

Sparvinduers sponsorater

Vi har gennem tiden støttet mange gode initiativer og foreninger. Vi ville ønske, vi havde uanede midler og kunne støtte flere af de mange gode henvendelser, vi får hvert år med ønske om et sponsorat. Det er naturligvis ikke muligt at kunne støtte alle, derfor udvælger vi som regel nogle hjertesager om året og fokuserer vores indsats på disse projekter.

Vi vælger ud fra, hvor vi mener at midlerne ville kunne gøre størst gavn, eller en sag som vi har en særlig eller speciel tilknytning til her i virksomheden.

Sparvinduer støtter Danmarks Indsamlingen

Danmarks Indsamling 2020 kalder på det store danske hjerte. Hjælpen går i år til børn på flugt, og der er mere end nogensinde brug for, at vi rækker ud, for FN estimerer, at over 35 millioner børn lige nu er på flugt fra klimaforandringer, krig og forfølgelse. Mange af dem er uledsagede. De er alene, sårbare og udsatte. De har mistet alt det, de kender. Deres hjem, deres forældre, deres tryghed.

Det vil vi hos Sparvinduer gerne støtte op omkring, fordi alle børn fortjener at have det godt! Derfor donerer Sparvinduer i hele uge 5 penge til Danmarks Indsamlingen, hver gang medarbejderne udfører forskellige udfordringer. Vi håber, at kunne samle rigtig mange penge sammen.

Sparvinduer støtter op i kampen om at knække cancer

Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 42 danskere livet.

I dag lever ca. 284.971 danskere med en kræftdiagnose. Den gode nyhed er, at flertallet overlever kræften. Men vi vil gerne sætte barren lidt højere. Færre skal få kræft, og flere skal overleve.

En fælles indsats for at knække cancer

Sammen med TV2 og resten af Danmark støtter vi op i kampen mod kræft.

Læs mere om knæk cancer kampagnen

Støt Brysterne

Hvert år rammes ca. 4.700 personer af brystkræft. Det er ganske enkelt alt for mange! For ingen bryster fortjener at have kræft. Til Lyserød Lørdag 2020 donerede Sparvinduer 100 kr. pr. ordre bestilt i vores udstillinger. Med jeres hjælp fik vi samlet 3000 kr. ind til Støt Brysterne! Det er vi så stolte af, at have bidraget til.

Lykkeliga

En helt anden liga! LykkeLiga er et positivt nationalt fællesskab for børn med udviklingshandicaps og deres familier. Sparvinduer havde i efteråret 2019 fornøjelsen af at overrække en gavecheck på 12.000 kr. til det lokale Lykkeligahold i Langeskov De Glade Unger. Pengene skulle bruges til nyt træningstøj, tøjet er allerede taget i brug, og det er i den grad godkendt.

Tak til ildsjæle for et fantastisk initiativ som Lykkeliga, det er en fornøjelse at støtte op omkring!