Produktet er tilføjet kurven
25% netrabat på specialmål / Bestil senest 3. juni og få fri levering ved køb over 9000 kr! / Se alle kampagner

Sparvinduers sponsorater

Vi har gennem tiden støttet mange gode initiativer og foreninger. Vi ville ønske, vi havde uanede midler og kunne støtte flere af de mange gode henvendelser, vi får hvert år med ønske om et sponsorat. Det er naturligvis ikke muligt at kunne støtte alle, derfor udvælger vi som regel nogle hjertesager om året og fokuserer vores indsats på disse projekter. 

Vi vælger ud fra, hvor vi mener at midlerne ville kunne gøre størst gavn, eller en sag som vi har en særlig eller speciel tilknytning til her i virksomheden. 

 

Sparvinduer støtter op i kampen om at knække cancer

Knæk cancer

Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 42 danskere livet.

I dag lever ca. 284.971 danskere med en kræftdiagnose. Den gode nyhed er, at flertallet overlever kræften. Men vi vil gerne sætte barren lidt højere. Færre skal få kræft, og flere skal overleve.

En fælles indsats for at knække cancer

Sammen med TV2 og resten af Danmark støtter vi op i kampen mod kræft.

Læs mere om knæk cancer kampagnen

 

erhvervspartner mod kræft

Sparvinduer er erhvervspartner mod kræft

Vi har igen i år besluttet at støtte Kræftens Bekæmpelse med et erhvervssponsorat. 

Kræft er desværre en sygdom, som de fleste danskere på den eller den anden måde kommer i berøring med igennem livet. Faktisk rammes 1 ud af 7 danskere af kræft, mens de stadig er på arbejdsmarkedet. Det tal må vi have endnu længere ned. 

Kræftens Bekæmpelse yder en kæmpe indsats på forskningsområdet og sørger samtidig for støtte og vejledning til patienter og pårørende. 

Det glæder os at se, at der hele tiden sker store fremskridt på forskningsområdet, men vi er også klar over, at skal kræften endeligt bekæmpes skal der økonomiske midler til. Derfor har vi valgt at støtte Kræftens Bekæmpelse. 

Læs mere om kræftens bekæmpelse

 

Kræftens Bekæmpelses Dream Team

Kræftens Bekæmpelse har samlet et forskningshold bestående af 70 af verdens bedste kræftforskere. Forskerne arbejder for, at finde svar der i fremtiden kan sikre bedre behandlinger, til gavn for alle kræftpatienter. Vi kalder dem vores Dream Team og deres mål er, at alle i fremtiden skal overleve kræft.

Forskerne i Dream Team brænder for deres arbejde og for det fælles mål om, at flere skal overleve kræft. Ofte arbejder de på lidt skæve tidspunkter – om aftenen eller i weekenden - for kræftcellerne i laboratorierne skal passes døgnet rundt.
Forskningen kræver tid og mange ressourcer. Alene det at drive Dream Teamet og holdet af forskere koster 11 mio. kr. om året.

Læs mere:

 


 

E-julemærke

Virksomhedsven for Julemærkefonden

Julemærkehjemmene hjælper hvert år ca. 750 børn i alderen 7-14 år med at komme ud af isolation og mobning. Under deres 10 ugers ophold på et af de 4 julemærkehjem rundt om i Danmark, lærer børnene samtidig om motion og sund kost, så de taber sig, får mere selvtillid og igen får mod på at smile til livet. 

De 10 ugers ophold på julemærkehjemmet er gratis for barnet og forældrene - opholdet bliver betalt gennem indtægterne fra Julemærke salget, arv og donationer fra private og virksomheder. 

Rigtig mange børn har brug for en hjælpende hånd og vi har igen i år valgt at støtte Julemærkefonden, i år som Virksomhedsven. 

Du kan læse mere om Julemærkefonden