Sparvinduer bliver lyserød

Igen i år afholder vi Lyserød Lørdag, og i den forbindelse donerer vi 10 kr. pr. ordre i perioden d. 4. - 10. oktober. Sammen kan vi gøre en forskel!

Besøg et af vores 6 showrooms til Lyserød Lørdag d. 7. oktober. Oplev de mange vinduer og døre, og få en snak med vores dygtige rådgivere som er trukket i lyserødt i dagens anledning.

Kom til Lyserød Lørdag hos Sparvinduer

Lørdag d. 7. oktober inviterer Sparvinduer til Lyserød Lørdag i alle vores showrooms, få en snak med en af vores dygtige rådgivere, som i dagens anledning er trukket i lyserødt.

Vores showrooms er også flot pyntet i lyserødt. Bestiller du nye vinduer eller døre i et af vores showrooms på Lyserød Lørdag vil vi naturligvis også donerer 10 kr. pr. ordre.

Vi holder åbnet 10.00 – 14.00, ses vi?

Støt Brysterne

1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft, det betyder at hvert år rammes knap 5.000 personer af brystkræft. Derfor er der brug for, at vi går sammen om at støtte brysterne. Støtte de små, de store, de lange og de flade. For selvom bryster er forskellige, er der ingen af dem, der fortjener at have kræft. Hjælp os med at støtte brysterne, sammen står vi stærkere.

Vi gentager succesen!

I 2022 havde vi ligeledes Lyserød Lørdag i alle vores showrooms, det var en super hyggelig dag med mange besøg fra glade vinduesgæster. Med alles hjælp fik vi donereret 35.000 kr. til Støt Brysterne, det beløb håber vi at kunne overgå i år.


Faktisk har vi de seneste år i fællesskab med jer, doneret hele 75.000 kr. til forskning mod brystkræft. Dét er vi virkelig stolte af som virksomhed, mange tak for hjælpen.