Bestil dine nye vinduer i Herning

Herning

Sparvinduer
Cedervej 9
7400 Herning

Åbningstider i showroomet

 

Mandag:  10:00 - 17:30

Tirsdag:   10:00 - 17:30

Onsdag:   10:00 - 17:30

Torsdag:   10:00 - 17:30

Fredag:     10:00 - 16:00

Lørdag:     10:00 - 14:00

Søndag:   Lukket

Bemærk

D. 6/2 lukker showroomet kl. 16:00

Åbningstider showrooms

 

Mandag:  10:00 - 17:30

Tirsdag:   10:00 - 17:30

Onsdag:   10:00 - 17:30

Torsdag:   10:00 - 17:30

Fredag:     10:00 - 16:00

Lørdag:     10:00 - 14:00

Søndag:   Lukket

Åbningstider showrooms

 

25. nov. - 10:00-16:00

26. nov. - 10:00-16:00

27. nov. - 10:00-17:30

28. nov. - 10:00-17:30

Bemærk:

Showroomet holder lukket Storebededag d. 5/5 

 

Få råd til forandring hos Sparvinduer

Bor du i Herning eller tæt herpå? Hos Sparvinduer kan vi hjælpe dig med at finde de løsninger, der passer præcis til dig og din bolig. Vidste du, at vi faktisk skræddersyer dine nye vinduer og døre, så de på millimeteren matcher dit hus. Det betyder, at du får et helt unikt resultat, der sætter prikken over i’et på din husfacade.

Vi er specialister inden for nye vinduer og døre, og vi står klar til at vejlede dig i din bestillingsproces, hjælpe dig med at skabe det rigtige design eller at vælge de rette modeller. Uanset hvad så guider vi dig sikkert i mål med projektet. Ja, faktisk er det meget nemt og enkelt at bestille nye vinduer og døre. Start med at måle op, så du har de specifikke karmmål klar. Du kan notere dem ned og tage dem med, når du besøger os i butikken. Læs mere her om hvordan du måler op og kommer frem til de korrekte mål. Vi giver dig råd til forandring, når du søger nye vinduer i Herning.

Står projektet på udskiftning af dine vinduer og døre?

Der kan være gode besparelser at hente, hvis du udskifter de gamle vinduer eller døre og erstatter dem med nye. Mange kan reducere deres energiforbrug, som bruges på opvarmning af huset, i høj grad. Når du udskifter de gamle vinduer og monterer nye elementer, vil du nemlig i mange tilfælde få en langt bedre isolerende effekt. De moderne vinduer og døre, som vi producerer til dig, er energioptimerede og giver dig de bedste forhold, når det kommer til isoleringsværdi. Jo bedre isoleret dit hjem er, jo bedre vil dit hus kunne holde på varmen og energi, og jo mindre skal du skrue op for varmen. Det varmer – både for dig og din pengepung.

Hos Sparvinduer Herning rådgiver vi dig gerne om udskiftning af dine vinduer, og om hvad du kan opnå ved at skifte til nye elementer.

Søger du hjælp eller råd til montering af vinduer i Herning

Skal du bruge vinduer og døre i Herning, kan vi hjælpe dig med at finde de rigtige løsninger til dit renoveringsprojekt. Når du har lagt dig fast på præcis de vinduer og døre, du ønsker, er det tid til at planlægge processen omkring selve montagen af dem. Nogle vælger selv at montere sine vinduer, nogle etablerer sig med en håndværker, og andre søger hjælp hos vores dygtige samarbejdspartner.

Det kan være en større opgave selv at stå for udskiftningen, særligt hvis det er alle eller størstedelen af husets vinduer og døre, der skal udskiftes. Derfor vælger mange at få beregnet et godt tilbyd på monteringen af elementerne hos vores samarbejdspartner. Du kan læse mere her og udfylde formularen på siden, hvis du også ønsker at få et tilbud på montagen her.

Besøg os hos Sparvinduer Herning

Kom og oplev vores flotte, moderne showroom, hvor du kan se dine muligheder for at bestille nye vinduer i Herning.

Vores showroom er nydeligt indrettet og byder både på caféområde og udstillingsafdeling, hvor du kan nyde en kop kaffe, mens du oplever de mange modeller af forskellige vinduer og døre.

Vi tilbyder kvalitetsrige produkter udført i holdbare materialer, uanset om du vælger det klassiske materiale træ, det populære træ/alu eller det vedligeholdelsesfrie PVC. Materialerne kommer med hver deres kernefordele og lige meget hvilket materiale du vælger, vil du få et nyt vindue eller en ny dør med 10 års garanti. Så kan du roligt læne dig tilbage og lægge din bestilling hos os. Skab og definér selv dine dansk designede vinduer i Herning, hvor vores dygtige konsulenter står klar til at vejlede dig på bedste vis.

Du finder vores showroom på adressen herunder, hvor du også kan se vores telefonnummer og åbningstider.

Sparvinduer
Cedervej 9
7400 Herning
Tlf.: 70 20 18 87

Klik herunder og se hvornår showroomet i Herning har åbent:

Vi har helt sikkert en løsning, der passer til dig og dit hjem.

 

Få inspiration til forandring enten i vores showroom eller direkte her på vores hjemmeside, hvor du også kan få et godt overblik over det brede udvalg.

Indtast dine mål og ønsker og se din pris beregnet med det samme på det enkelte produkt.