10 års garanti10 års garanti

KOM I GANG MED DIT VINDUESPROJEKT!

Vi guider dig hele vejen igennem

Drømmer du om nye energirigtige vinduer og døre, men er du i tvivl om, hvorvidt du selv har evnerne til at få dem skiftet?

Fortvivl ej, vi holder dig i hånden og guider dig hele vejen igennem projektet.

I samarbejde med Lise og Michael, som er i gang med at renovere sommerhus, viser de hvor overskuelige processerne er, samt fortæller om hvad de gør trin for trin.

Trin 1: Opmåling

Trin 2: Montering

Trin 3: Finish

Arbejdet er fuldført og projektet afsluttet
- godt klaret!

Lise og Michael er sammen i gang med at renovere og lave en tilbygning til deres lille sommerhus i Nordjylland. Det er fortsat en proces, men vi er ikke i tvivl om, at det bliver så fint og huset emmer af hygge, liv med både flotte og skæve detaljer.

Har du bemærket at Lise og Michael har valgt vinduer og døre i fyrretræ med klar lak? Det passer helt perfekt med det naturlige look til et lille sommerhus midt i naturen. Vinduerne er lakeret og de er derfor lige så modstandsdygtige overfor vind og vejr, som hvis de var blevet malet – den detalje er vi vilde med.

"I forbindelse med renovering af vores 57 m2 sommerhus ved vestkysten, har vi valgt vinduer fra Sparvinduer. Det har vi, fordi Sparvinduer havde lige netop den kombination, vi drømte om.

Vores sommerhus har nemlig fået de fineste nye vinduer i fyrretræ både indvendigt og udvendigt. Vi vil gerne gå med et naturligt look der matcher de store omkringliggende fyrretræer både indvendigt og udvendigt.

Vores beklædning er også fyrretræ. På den måde får vi en fin rød tråd gennem vores lille sommerhus og vinduerne og den store skydedør sætter ligesom lige sløjfen på det hele.

Skydedøren er vi altså særligt begejstret for. De store vinduespartier giver dejlig meget lys og funktionaliteten ved at vi kan åbne den ene side helt op er bare genial. Særligt i en lille bolig, som vores sommerhus, giver det bare så god mening at kunne åbne op til terrassen og få det ekstra uderum koblet til.

Foruden kvaliteten på vinduerne, har vi også været glade for hvor nemt det har været at montere. Monteringsstropperne i siden gjorde det nemt at løfte dem, og instruktionerne fra Sparvinduers hjemmeside klædte os godt på.

Så alt i alt er vi meget tilfredse kunder hos Sparvinduer."

 

Michael og Lise

Har du fået mod på at komme i gang med dit renoveringsprojekt?

Start med at finde målene til dine nye vinduer og døre, og brug gerne de tips fra videoen ved trin 1.

Når du har fundet de korrekte mål, kan du begyndte at designe dine nye vinduer og døre direkte på vores hjemmeside.

Renovering

Skal du selv i gang med en renovering af din bolig, eller overvejer du at investere i nye energirigtige vinduer og døre, så kan du finde inspiration i lignede projekter.

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa så kan du finde inspiration til dit projekt her.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →