Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Bæredygtige vinduer og døre er sund fornuft

Sparvinduer reducerer CO2 udledningen med 53% ved brug af lavemissionsaluminium til produktion af vinduer og døre.

Klimavenlige vinduer og døre  

Takket være ny teknologi er det nu muligt at producere aluminium til vinduer og døre med endnu lavere CO2 udslip. Hydro REDUXA er et lavemissionsaluminium, der bliver fremstillet med bæredygtig energi, vand, vind og sol gør nu at der produceres renere aluminium end nogensinde før.  

Hos Sparvinduer arbejder vi hver dag for at gøre vores produktion mere bæredygtig og miljøvenlig, for at vi sammen kan passe bedre på vores samfund. For at kunne producere vores vinduer og døre mere bæredygtigt vil alle vinduer og døre i træ/alu blive produceret med Hydro REDUXA aluminium, som har sænket CO2 udledningen per kilo til under en fjerdedel af gennemsnittet på verdensplan.

Udover produktionen af træ/alu produkter bruger vi også aluminium i vores glaslister, som kommer i alle de vinduer og døre vi sender ud fra vores fabrikker uanset materiale. Vi kan derfor ikke undgå at anvende aluminium i vores produkter, men det betyder også, at det er vigtigt at vi anvender aluminium produceret så bæredygtigt som muligt.  

 

53% reducering af CO2 udledningen ved brug af REDUXA

Når vi hos Sparvinduer anvender Hydro REDUXA, som er et lavemissionsaluminium, reducerer vi CO2 udledningen med 53% for produktion af det aluminium vi bruger i forbindelse med produktion af vinduer og døre. Det betyder groft sagt at der udledes 2,468.98 tons mindre CO2 årligt alene for vores produktion.

Hver dag produceres der mange nye byggematerialer, det koster ressourcer, og produktionen belaster klimaet og udleder CO2. Derfor er det vigtigt, for os som virksomhed, at optimere vores ressourcer og spare hvor vi kan, så vi kan producere vinduer og døre med så lavt et klimaaftryk og så lang en levetid som muligt. 
Vi kan ikke vælge at lade være med at anvende aluminium, men vi kan vælge den bæredygtige måde at gøre det på.  

 

Bæredygtige materialer  

Når vi producerer dine vinduer og døre i træ, gør vi det med materialer fra FSC-certificeret skovbrug. For dig som kunde betyder vores FSC-mærke (FSC® N001731), at du støtter ansvarligt skovbrug, og at du derfor med god samvittighed kan købe vores produkter. Fyrretræ er et naturligt materiale med meget lav CO2 udledning og lang levetid med den rigtige vedligeholdelse.  

Alle boliger har brug for vinduer og døre, men det er en god idé at vælge produkter produceret med omtanke og ansvarlighed overfor miljøet.  


Få råd til forandring

CHAT

Vi  sidder klar til at hjælpe dig i chatten på alle hverdage og søndag
fra kl. 9-21 

 

KONTAKT OS

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon eller mail.
 

70 20 18 87

SHOWROOMS

Besøg os og bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

MØDE OG TILBUD

Book et gratis møde med en Sparvinduer rådgiver.

Eller få et tilbud på vinduer og dører.