5 showrooms med rådgivning

Ingen forudbetaling

+200.000 glade kunder

e-mærket

Indbrudssikring af dine vinduer og døre

Her kan du få tips og tricks til, hvordan du kan forbedre din bolig, i forsøget på at få tyven til at gå udenom dit hjem.

Vidste du, at i 2019 blev der anmeldt over 24.000 indbrud i private hjem i følge Danmarks Statistik. Det er derfor en god idé, at forsøge at indbrudssikre dit hjem, så godt som muligt. Her kan du få tips og tricks til, hvordan du kan forbedre din bolig, i forsøget på at få tyven til at gå udenom dit hjem. 

Boligsikring og nabo hjælp

Tyvene vil helst have fred og ro til at udføre deres arbejde i, der bliver derfor også begået flest indbrud i dagtimerne, hvor største delen er taget på arbejde. Weekenderne, højtiderne og ferierne er også udsatte perioder for indbrud. Det er derfor altid en god idé, at få dine naboer til at være ekstra opmærksomme når du ikke er hjemme. Nabohjælp er blevet populært i villakvarterne, og det kan gøre tyvene usikre. 

Andre ting du kan gøre, når du tager afsted er at lade radioen køre, lade lidt lys være tændt og aftale med eventuelle hjemmegående naboer at de holder øje. 

Skal du på ferie, eller er bortrejst i flere dage, kan det være en god idé lade lidt vasketøj hænge til tørre udenfor, have friske blomster i vinduet, anvende lysfølere udenfor og sørge for lidt rod i dit hjem. 
For ikke at gøre det lettere for tyven, er det en god idé at sørge for at låse haveredskaber og værktøj inde, da de kan bruges til at bryde ind. 

Hold tyven ude

De fleste indbrudstyve kommer ind ved at knuse ruden, pille ruden ud af vinduet eller bryde vinduet op. I vores vinduer og døre, har vi forsøgt at gøre det vanskeligere for tyven, at komme ind i dit hjem uden at vække opsigt. 

Kom tyven i forkøbet, det kan være de små detaljer, der er med til at sikre dit hjem og din familie imod indbrud. 

Sikring af vinduer

 • Sikkerhedslimede ruder, så kan tyven ikke pille glasset ud.
 • Énvejsskruer i glaslister, det gør det vanskeligere for tyven at bryde vinduet op. 
  Énvejsskruerne kan eftermonteres i alle vinduesmodeller, dog kun i elementer af træ (husk at bore for)
 • Montering af vindueslåse
  Vindueslåse kan eftermonteres på alle typer vinduer, men er specielt gode til sidehængte vinduer med anverfere, hvor der ikke er mulighed for at montere et paskvilgreb med nøgle eller kodelås
 • Sikringshasper
 • Paskvilgreb, sikrer en solid lukning af dine vinduer.

Sikring af døre

 • Nye 6-stiftede nøgler
 • Vælg lås med cylinder, det dør det svært at benytte dørene som flugtveje.
 • Sikkerhedslimede ruder, så tyven ikke kan pille glasset ud.
 • Slutblik i døre med greb i rustfrit stål

Ved at montere/ investere i sikring af dine døre, vinduer og ruder, er der bedre chancer for, at indbrudstyven går sin vej igen. 

Flere gode sikringsråd til hele Danmark

Sikring af vinduer og døre er det første skridt i den rigtige retning for et mere sikkert hjem. Hvis du samtidigt også indarbejder flere gode sikringstiltag omkring din bolig, så undgår du bedre at blive en kedelig del af indbrudsstatistikken i Danmark. Med omkring 3,5 indbrud hver time i Danmark, er vi det land i EU med flest indbrud pr. indbygger. En statistik vi hos Sparvinduer gerne vil være med til at nedbringe med endnu flere gode råd mod indbrud.

Vi har derfor samarbejdet med et af Danmarks største sikringscentre om endnu flere gode råd til at undgå indbrud. Låsesmeden Bagger Låse & Alarm A/S har hjulpet private og virksomheder i over 40 år med sikring af boliger og erhvervsbygninger. De har udarbejdet en infografik med 17 gode råd til hvordan du selv kan forbedre sikkerheden endnu mere i dit hjem. Med gode råd om alt fra hvordan naboen kan hjælpe, til gratis mærkningsssæt til dine værdigenstande, så er du skridtet nærmere at kalde dig selv sikringsekspert i dit nabolag.

Anvend de gode råd fra denne artikel og de ekstra 17 gode råd fra Bagger Låse og være med til at sørge for, at Danmark ikke topper den kedelige indbrudsrekord igen i år.

God fornøjelse med sikringen af din bolig!

Få råd til forandring

Bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon, mail eller chat.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk