Pladedøre i solid kvalitet med gode energiegenskaber

Mangler du en ny dør? Men er du i tvivl om hvilket udtryk, og hvilke egenskaber du skal kigge efter? Læs med her og få viden og inspiration til din nye dør.

I denne artikel kan du finde mere information om pladedøre og deres opbygning af sandwich og aluminiumsplader, samt hvilke energiegenskaber de har, for at du kan finde ud af, om en pladedør passer til netop dit behov.

En dør er i høj grad en balance mellem at byde dine gæster velkommen, bevare trygheden for dig og din familie, udtrykke din individualitet, samtidig med at harmonien med husets øvrige arkitektur er bevaret. En dør er derfor ikke bare en dør.

Døren er husets visitkort og det er derfor vigtigt, at vælge den rigtige dør. Det kan dog være svært, at finde rundt i alle de forskellige typer af døre der findes. Facadedøre, pladedøre og hoveddøre med og uden glas osv. – Hvilke egenskaber har de?

Pladedørens energirigtige opbygning

En pladedør er bygget op som en sandwichkonstruktion for at opnå en høj isoleringsevne. I midten af døren er en polystyren-kerne, som er den isolerende del, den er omringet af en fyr-ramme. Rammen lukkes på hver side med en plade af krydsfiner, samt en aluminiumsplade og et dampspærre. Derudover findes pladedøre i et væld af forskellige overflader og kan udformes i mange designs, former og farver, samt med og uden ruder.

Aluminiumspladen i facadedøren sikrer dørens stabilitet, hvilket gør, at det er en hoveddør som kan holde til hverdagens brug. Det er en stærk dør, som også er yderst modstandsdygtig overfor vind og vejr, og døren har derfor en lang levetid.

En pladedør er i bund og grund en helt almindelig hoveddør. Dog er det en dør med en utrolig lav u-værdi, netop fordi den er konstrueret med sandwichplader. Pladedøre er derfor en energirigtig facadedør, som passer perfekt til det danske klima.   

Det arkitektoniske udtryk med en dør

Pladedøre findes i et utal af forskellige designs med et stort udvalg af bearbejdninger, som kan gøre din dør unik. En pladedør findes i forskellige overflader, farver og med mange muligheder for udskæringer til vinduer. Hvis du vil have en hoveddør med et vindue, er mulighederne mange. Du kan derfor sagtens finde en unik dør, der passer til dine ønsker og til husets øvrige arkitektur.

Du kan vælge imellem 10 standard farver og 34 forskellige udformninger, så mulighederne er mange, men hvis du har specielle ønsker, vil vi også gerne imødekomme disse.

Uanset om du ønsker din pladedør med eller uden ruder, fås den i et stilrent design, som er solid og effektiv isolerende – perfekt til det danske klima.

Om du ønsker en pladedør eller en anden type yderdør, kan du finde din dør online hos os. Vi har billige pladedøre og yderdøre. Du finder den dør, du ønsker, indtaster dine mål og ønsker, og du vil få vist din pris med det samme.

Se alle vores pladedøre her.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →