Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Bondehusvindue2 fag 16 ruder

Varenummer: BH0216

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
  • Energimærket
 
cm
cm
Obs!: Indtast karmmål (ikke hulmål)
Tegningen er vejledende og set udefra
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Smukke vinduer der giver huset personlighedDette flotte bondehusvindue med 2 fag og 16 ruder, giver et idyllisk udtryk som få andre vinduer kan... Læs mere
Overfør dine valg fra seneste produkt – Nemt og hurtigt
Med et klik sørger vi for at overføre de vigtigste valg fra dit seneste produkt i kurven. På den måde kan du hurtigt gennemføre din bestilling, og sørge for at dine produkter matcher hinanden i materialevalg, farver mv.
Tilføj
Husk også at vælge tilbehør
Product Bottom Image

Bondehusvindue 2 fag 16 ruder

Varenummer: BH0216

Smukke vinduer der giver huset personlighed

Dette flotte bondehusvindue med 2 fag og 16 ruder, giver et idyllisk udtryk som få andre vinduer kan matche. Om de skal bruges i kolonihaven, sommerhuset eller dit eget hjem, sikrer disse charmerende bondehusvinduer en helt særlig hyggelig stemning. De 2 fag er med lodrette og vandrette sprosser inddelt i 16 mindre glasfelter, der giver vinduet et fortryllende smukt udtryk. Det klassiske design passer både flot ind i ældre huse, men kan lige så let bringe dets indbydende udtryk med sig til et nyere hus. Én ting er sikkert, dette bondehusvindue bærer et unikt præg af landlig idyl, der vil få ethvert hjem til at skille sig ud fra mængden.

Som med alle vores vinduer har du muligheden for at gøre dit vindue endnu mere personligt for dig. Farven står det frit for dig at vælge, og det samme gør designet af vinduets mange sprosser. Vælg præcis det udtryk der passer dit projekt, så skal vi nok sørge for lang levetid.

 
Grundpris 0,00 kr
Netrabat
Din pris 0,00 kr
stk.
Forventet levering:
Uge
  • Ingen straksbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav