Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Bondehusvindue3 fag 12 ruder

Varenummer: BH0312

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
  • Energimærket
 
cm
cm
Obs!: Indtast karmmål (ikke hulmål)
Tegningen er vejledende og set udefra
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Landlig charme til det store vindueVi laver ikke reglerne - et vindue med sprosser er bare lidt mere hyggeligt end et vindue uden. Har du måske et... Læs mere
Overfør dine valg fra seneste produkt – Nemt og hurtigt
Med et klik sørger vi for at overføre de vigtigste valg fra dit seneste produkt i kurven. På den måde kan du hurtigt gennemføre din bestilling, og sørge for at dine produkter matcher hinanden i materialevalg, farver mv.
Tilføj
Husk også at vælge tilbehør
Product Bottom Image

Bondehusvindue 3 fag 12 ruder

Varenummer: BH0312

Landlig charme til det store vindue

Vi laver ikke reglerne - et vindue med sprosser er bare lidt mere hyggeligt end et vindue uden. Har du måske et stort stuevindue, der godt kunne trænge til lidt ekstra charme, så skulle du prøve dette bondehusvindue i 3 fag med 12 ruder. Om du leder efter et vindue til gården eller til villaen, vil et bondehusvindue som dette altid pynte. Særligt udmærker vinduet sig i boliger af et mere klassisk design, hvor der er et ønske om at bevare det originale arkitektoniske udtryk. Ønsker du netop at bevare eller måske restaurere dit hjems oprindelige bygningsstil, kan du med fordel overveje netop dette vindue.

Bare fordi stilen synes gammel og bevaringsværdi, behøver dit indeklima ikke være det. Vinduets to yderste fag er begge et sidehængt vindue, så du kan få frisk luft ind, lige når du har brug for det. Er indeklima en særlig vigtig faktor for dig, kan du med fordel også vælge at få monteret udluftningsventiler på dine vinduer. På den måde får du frisk luft ind i det hjem, uden at du behøver åbne vinduerne.

 
Grundpris 0,00 kr
Netrabat
Din pris 0,00 kr
stk.
Forventet levering:
Uge
  • Ingen straksbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav