Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Dobbelt facadedør6 ruder

Varenummer: DF1006

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
  • Energimærket
 
cm
cm
Obs!: Indtast karmmål (ikke hulmål)
Tegningen er vejledende og set udefra
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Simpelt design der klæder ethvert husNogle gange skal det bare være nemt. Med denne dobbelt facadedør opfylder du let alle de behov både du og din... Læs mere
Overfør dine valg fra seneste produkt – Nemt og hurtigt
Med et klik sørger vi for at overføre de vigtigste valg fra dit seneste produkt i kurven. På den måde kan du hurtigt gennemføre din bestilling, og sørge for at dine produkter matcher hinanden i materialevalg, farver mv.
Tilføj
Husk også at vælge tilbehør
Product Bottom Image

Dobbelt facadedør 6 ruder

Varenummer: DF1006

Simpelt design der klæder ethvert hus

Nogle gange skal det bare være nemt. Med denne dobbelt facadedør opfylder du let alle de behov både du og din bolig måtte have. Et moderne, simpelt design der passer ind i enhver arkitektur. En dobbelt facadedør er i sig selv et flot element til et hus, og behøver dermed ikke gøre noget unødvendigt ud af sig selv. Inddelingen i seks ruder er minimalistisk, og tilføjer samtidigt nogle linjer, der gør at døren stadig passer smukt ind blandt f.eks. dannebrogsvinduer.

Alt i alt er denne facadedør med seks ruder et rigtig godt bud på en dør, der let passer ind både i det helt moderne og det lidt ældre. Så hvis det ikke skal være alt for stor en hovedpine at skifte din dør, så er dette design et godt bud, der er sikker på at klæde din bolig i første forsøg.

Selvom det skal være simpelt, skal det selvfølgelig også være muligt at tilpasse døren lige præcis til dig. I konfiguratoren for oven, kan du vælge mellem materiale, farve og glas, så døren bliver netop som du vil have den.

 
Grundpris 0,00 kr
Kampagnerabat
Din pris 0,00 kr
stk.
Forventet levering:
Uge
  • Ingen straksbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav