Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Pladedør Glat

Varenummer: PD1000

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
  • Energimærket
 
cm
cm
Obs!: Indtast karmmål (ikke hulmål)
Tegningen er vejledende og set udefra
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Råd til forandring Med denne pladedør Glat får du et nutidigt look, der gør sig yderst godt som match til det... Læs mere
Overfør dine valg fra seneste produkt – Nemt og hurtigt
Med et klik sørger vi for at overføre de vigtigste valg fra dit seneste produkt i kurven. På den måde kan du hurtigt gennemføre din bestilling, og sørge for at dine produkter matcher hinanden i materialevalg, farver mv.
Tilføj
Husk også at vælge tilbehør
Product Bottom Image

Pladedør Glat

Varenummer: PD1000

Råd til forandring

Med denne pladedør Glat får du et nutidigt look, der gør sig yderst godt som match til det moderne hus. Skal du bygge nyt eller forny din gamle bolig med fokus på den moderne stil, vil denne dør altså være et rigtig godt bud for dig.

Døren er skabt i det langsomtvoksende, kvalitetsrige fyrretræ, hvilket betyder at du får en dør af en rigtig høj kaliber. Af samme årsag giver vi dig faktisk hele 10 års garanti, når du bestiller nye døre og vinduer hos os. Vi ved nemlig at vores produkter er skabt til at holde i mange år frem i tid.

Målene på din nye dør indtaster du blot i konfuíguratoren på denne side og derfra vælger du selv de detaljer, der skal følge med netop din dør.

Et lille tip er at bestille en omkodning med, hvis du bestiller 2 eller flere døre – på den måde kan du nemlig bruge samme nøgle til alle dine nye døre fra Sparvinduer. Se mere om vores omkodningsløsninger her.

 
Grundpris 0,00 kr
Kampagnerabat
Din pris 0,00 kr
stk.
Forventet levering:
Uge
  • Ingen straksbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav