Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Se vinduer her
Se døre her

Så nemt er det at få nye vinduer og døre

Mål selv op
- eller bestil opmåling og montering

 


Find og bestil dine nye vinduer og døre

 


Fragtet med danmarks hurtigste levering

 

Vores tilfredse kunder betyder alt

I åbningstiden sidder vi altid klar til at hjælpe dig på telefon, mail og chat.

Mail

sparvinduer@sparvinduer.dk

(Besvares indenfor 24 timer)


Telefon

70 20 18 87

Online chat

Start chat her →


Åbningstider telefon og chat

  • Mandag: 08-21
  • Tirsdag: 08-21
  • Onsdag: 08-21
  • Torsdag: 08-21
  • Fredag: 08-21
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: 09-21

Bemærk:

Tirsdag d. 15/3 lukker telefon og chat fra kl. 17:00 p.g.a. kursus.

 


Åbningstider showrooms

  • Mandag - fredag: 10.00 - 17.30
  • Lørdag: 10:00 - 14:00
  • Søndag: Lukket

Bemærk:

Showroomet er lukket lørdag d. 25/2 

 

Sparvinduer giver dig råd til forandring

Hos Sparvinduer er vi en af Danmark førende producenter af døre og vinduer til private, og vi hjælper hjertens gerne dig med at få dit projekt i hus. Med vores 5 showrooms i Danmark, sørger vi for at du nemt kan komme til at få syn for sagen, og at du kan få kompetent rådgivning samtidig – Mere om det længere nede. 

Hos Sparvinduer kan du finde et bredt udvalg af vinduer og døre til ethvert behov og budget. Vores sortiment spænder fra traditionelle vinduer til moderne og minimalistiske designs – alle sammen lavet med energieffektivitet for øje. Uanset om du søger vinduer eller døre med to- eller tre-lags glas, faste vinduespartier, hæveskydedøre eller terrassedøre, så kan vi hjælpe med det hele. 

Vi tilbyder billige vinduer og døre, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos os skal det nemlig være lige til at få råd til forandring, som kan holde i mange år. Derudover får du også 10 års garanti på hele dit vindue eller hele din dør – så skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt der kun er 10 års garanti på dele af dit produkt. 

Hvis du ønsker at se vores sortiment i virkeligheden, kan du besøge et af vores showrooms i Herning, Langeskov, Næstved, Aalborg eller Roskilde. Vores showrooms er designet til at give dig en autentisk oplevelse af vores produkter. Her kan du få lov til både at se og røre både døre og vinduer, samt få professionel rådgivning og et tilbud med hjem. Samtidig kan vores dygtige rådgivere hjælpe dig med at blive inspireret, skulle du være i tvivl om hvilke vinduer eller døre der passer til netop dit projekt. 

Om du skal have et nyt vinduesparti, skal skifte et enkelt vindue der er i stykker, eller om du skal skifte både vinduer og døre i hele dit hus eller din lejlighed – så står vi hos Sparvinduer klar til at hjælpe dig godt og sikkert i mål med dit projekt.  

Besøg vores digitale showroom

Gå på opdagelse i de mange muligheder, farver og elementer og bliv inspireret hjemme i ro og mag. Alle vores elementer produceres efter dine ønsker og mål.