Nye vinduer og døre med
’grønnere aluminium’

Sparvinduer reducerer CO2 udledningen med 53% ved brug af lavemissionsaluminium til produktion af vinduer og døre.

Vinduer og døre produceret med grøn energi

Takket være ny teknologi er det nu muligt at producere aluminium til vinduer og døre med endnu lavere CO2 udslip. Hydro REDUXA er et lavemissionsaluminium, der bliver fremstillet med bæredygtig energi, vand, vind og sol gør nu at der produceres renere aluminium end nogensinde før.  

Hos Sparvinduer arbejder vi hver dag, for at tænke ansvarligt i vores produktion, for at vi sammen kan passe endnu bedre på vores samfund. Et af de tiltag vi har taget, er at alle vinduer og døre i træ/alu bliver produceret med Hydro REDUXA aluminium, som har sænket CO2 udledningen per kilo til under en fjerdedel af gennemsnittet på verdensplan.

Udover produktionen af træ/alu produkter bruger vi også aluminium i vores glaslister, som kommer i alle de vinduer og døre vi sender ud fra vores fabrikker uanset materiale. Vi kan derfor ikke undgå at anvende aluminium i vores produkter. Det betyder, at det er vigtigt, at vi anvender aluminium, som er fremstillet så ansvarligt som muligt. 

 

53% reducering af CO2 udledningen ved brug af REDUXA

Når vi hos Sparvinduer anvender Hydro REDUXA, som er et lavemissionsaluminium, reducerer vi CO2 udledningen med 53% for produktion af det aluminium vi bruger i forbindelse med produktion af vinduer og døre. Det betyder groft sagt at der udledes 2,468.98 tons mindre CO2 årligt alene for vores produktion.

Hver dag produceres der mange nye byggematerialer, det koster ressourcer, og produktionen belaster klimaet og udleder CO2. Derfor er det vigtigt, for os som virksomhed, at optimere vores ressourcer og spare hvor vi kan, så vi kan producere vinduer og døre med så lavt et klimaaftryk og så lang en levetid som muligt. 

Vi kan ikke undgå at anvende aluminium, men vi kan vælge den ansvarlige fremstillede aluminium til vores vinduer og døre.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →