Serviceminded kunderådgiver til vores showroom i Herning

Brænder du for at skabe den gode kundeoplevelse? Og vil du være med til at fortsætte udviklingen i en succesfuld E-commerce virksomhed?

Jobbet

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • Rådgive og servicere kunder i vores showroom
  • Udarbejde og følge op på tilbud
  • Ordrebehandling og indtastning af tilbud
  • Kundekontakt via telefon, mail og chat

Dine kompetencer

Din baggrund og uddannelse er ikke afgørende for os, dog vil vi foretrække, at du har erfaring inden for handel eller butik.

  • Du behersker dansk i skrift og tale
  • Du kan arbejde målrettet og struktureret
  • Du har gode it-færdigheder, gerne kendskab til VIP produktionsprogram
  • Du kan kommunikere på engelsk i skrift og tale
  • Du brænder for at give alle vores kunder en rigtig god oplevelse

Hvem er du?

Din arbejdsstil er målrettet og struktureret med sans for detaljer. Du er vant til at arbejde selvstændigt med dine opgaver, men du er også en teamplayer. Vi lægger stor vægt på, at du er imødekommende og har et godt humør og et positivt livssyn. Endelig skal du være i besiddelse af overblik og punktlighed, samt en vis fleksibilitet, da spidsbelastninger forekommer. Weekendarbejde er en naturlig del af den ugentlige arbejdstid.

Vi kan tilbyde dig

En fuldtidsstilling og et selvstændigt job i en velfungerende enhed, i en solid virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor der er kort fra idé til handling. Samtidig er der, hos os, gode muligheder for personlig og faglig sparring samt udvikling.
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og pension, foruden sundhedsforsikring. Vi har et godt socialt sammenhold og vi er gode til at afholde sociale arrangementer i løbet af året, som bidrager til et godt fællesskab og kollegialt sammenhold.

Hvem er vi?

Vi markedsfører brands som Sparvinduer, Bedst & Billigst og JNA Vinduer & Døre A/S, der sælger vinduer og døre online - direkte til de private forbrugere.
Vi består af mere end 800 dedikerede og engagerede medarbejdere og favner hele vores værdikæde fra produktion af døre og vinduer på individuelle mål til levering hos slutbrugeren.
Vi har i dag produktion i Estland, Polen og Rumænien og går til markedet med ti stærke online brands på markederne i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Østrig, Finland og UK.

Vi er en del af Inwido AB koncernen, som er børsnoteret på børsen i Stockholm. Det er Europas største udbyder af døre og vinduer med ca. 4.300 ansatte i 11 lande.

Er du vores nye kunderådgiver?

Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til vores HR afdeling på mail: hr@sparvinduer.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tanja på tlf. 71 72 05 39

Vi glæder os meget til at høre fra dig

Arbejdssted:

Herning

Tiltrædelse:

Snarest muligt