5 showrooms med rådgivning
Ingen forudbetaling
+200.000 glade kunder
e-mærket

Renovering af udestue

Få inspiration til renovering af din nye udestue her
Se alle vinduer
Se alle døre

Trævinduer og trædøre

Træ er et klassisk valg blandt mange danskere, når de skal have nye vinduer og døre. Læs mere om de mange fordele ved trævinduer og trædøre, samt hvordan du vedligeholder dine trævinduer bedst muligt.

Fordele ved at vælge trævinduer eller en trædør

Hos Sparvinduer producerer vi vores trævinduer og trædøre i langsomt voksende nordisk fyrretræ uden knaster, det sikrer dig den bedste kvalitet med et flot finish. Du kan læse mere om vores knastfrie træ her. Uanset om du er på udkig efter et nyt trævindue eller en trædør finder du et stort udvalg af mange forskellige modeller, hver model kan du tilpasse efter dine ønsker og behov, så du får vinduer og døre, som passer til netop din bolig.

Træ er et holdbart og naturligt materiale, som har mange gode egenskaber til produktion af vinduer og døre. Træet indeholder en række harpikskanaler, der fra naturens side imprægnerer træet. Derudover indeholder det også en række andre naturlige stoffer, der er med til at modvirke svamp og insektangreb.

Trævinduer og trædøre, er med den rette vedligeholdelse, skabt til at kunne modstå det danske klima med alt lige fra sol til regn og sne.

Træ er et naturligt materiale og derfor også godt for både vores indeklima og miljø. Ønsker du et klassisk look til dine vinduer både ude og inde, kan du med fordel vælge trævinduer og trædøre.

  Naturligt materiale i god kvalitet
  Klassisk look
  Males omkring hvert 5. år
  Du kan altid ændre farven på dine vinduer
  Trævinduer er billigere end både træ/alu og plast

Sådan siger én af vores kunder

“Efter at havde gået og grublet over, om det kunne svare sig at smøre noget maling på den gamle udestue, valgte vi at gå på nettet for at finde en, der ville lave vores udestue om. Den trængte til en hel del kærlig pleje. 

Vi indhentede nogle tilbud, men udestuen som vi fik sat op i 1986 kostede dengang 23.000 kr. Nu landede vi pludselig på ca.100.000kr. Hvilket vi syntes var for meget.

Så så vi SparVinduer.

Vi lavede en ”tanke” omkring en løsning. Kørte så en tur til Langeskov for at se på det.

I forvejen var vi blevet advaret om, at det firma var ikke værd at gå efter, manglende evne til at servicere folk osv. Osv.

Det var ABSOLUT ikke det vi mødte. Tværtimod, venlig rar og servicebetonet.

Vores forslag blev bestilt og der blev opgivet en dato, hvor det ville lande i Munkebo. Alt gik efter planen. Levering til tiden, at jeg så klumrede med betalingen er så en anden sag. Det blev også løst“