25% netrabat på specialmål!
+
Bestil senest 3. november og få levering til kun 375 kr.!
2021 anmeldelser på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling
Få leveret fra 4 uger

Om betaling

Betaling af varer:

Hos os er der ingen forudbetaling - det gælder både lagervarer og specialfremstillede varer. Vi hæver først betalingen på dit kreditkort, når dine vinduer og døre er klar til at forlade vores lager eller fabrik.  

Betaling sker gennem et krypteret og sikkert betalingsvindue gennem en godkendt dansk betalingskort udbyder DIBS. Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, VISA eller MobilePay.     

 

Problemløsninger

"Jeg kan ikke betale. Der kommer ikke noget betalingsvindue frem."

  • Hvis du ikke kan komme til betalingsvinduet, kan det være en pop-up blocker på din egen maskine, der lukker for betalingsvinduet. Prøv evt. at holde CTRL-tasten nede mens du klikker på "Godkend Ordre" - dette kan løse problemet.

  • I Internet Explorer kan du have meget høj sikkerhed - prøv at slå blokering af pop-up vinduer fra midlertidigt for evt. problemløsninger.
    Funktioner -> Blokering af pop-up vinduer  -> Vælg slå fra.

 

VISAKORT eller VISADANKORT

Nogle kunder oplever problemer med VISA kort.

  • For at vælge den rigtige betalingsmetode, så kig da på bagsiden af dit VISA kort - er der et DK logo - så er det et VISADANKORT, og du skal benytte betalingsmetoden: Visa/Dankort.

  • De fleste VisaDankort starter med kortcifrene 4571
    Er der ikke et DK logo, skal du benytte betalingsmetoden VISA.

 

MobilePay

Betal nemt og sikkert direkte fra telefonen med Mobilepay. Når du vælger MobilePay som betalingsmetode, åbner MobilePay appen og du godkender hurtigt og enkelt beløbet med et enkelt swipe. Så slipper du for at finde pungen frem og indtaste dine kortoplysninger. Bemærk at hvis du betaler med Mobilepay, bliver pengene trukket med det samme. 

 

Se en oversigt over alle vores lagervarer.

Find priser på nye vinduer, udvendige døre eller et glasparti efter dine egne mål.