Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Topstyret vindue 2 fag 8 ruder

Varenummer: TS0208

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Danmarks hurtigste leveringstid - fra 4 uger
  • Energimærket
 
cm
cm
Obs!: Indtast karmmål (ikke hulmål)
Tegningen er vejledende og set udefra
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Skønhed og elegance  Med dette topstyrede vindue med 2 fag og 8 ruder får du et dobbelt vindue, som giver dig... Læs mere
Overfør dine valg fra seneste produkt – Nemt og hurtigt
Med et klik sørger vi for at overføre de vigtigste valg fra dit seneste produkt i kurven. På den måde kan du hurtigt gennemføre din bestilling, og sørge for at dine produkter matcher hinanden i materialevalg, farver mv.
Tilføj
Husk også at vælge tilbehør
Product Bottom Image

Topstyret vindue 2 fag 8 ruder

Varenummer: TS0208

Skønhed og elegance 

Med dette topstyrede vindue med 2 fag og 8 ruder får du et dobbelt vindue, som giver dig mulighed for at åbne de 2 fag uafhængigt af hinanden. På den måde kan du holde det ene vindue lukket og det andet åbent – det giver dig en høj grad af fleksibilitet. På én gang kan du nyde den smukke, elegante fremtoning, som dette element vil tilføre dit hus. De krydsede sprosser vil tilføre dit hjem en charmerende stil, der oftes ses anvendt eksempelvis til sommerhuse, bondehuse eller i nybyggede huse. Du kan selvfølgelig helt selv vælge hvor og hvordan du placerer dit nye vindue. Det er blot fantasien, der sætter grænsen. 

I vores editor kan du selv designe dit topstyrede vindue. Ønsker du eksempelvis én farve indvendigt og en anden udvendigt, kan du vælge farverne direkte i vores bestillingssystem. 

Har du spørgsmål sidder vi selvfølgelig klar til at besvare dem på telefon, chat og e-mail eller i én af vores showrooms. 

 
Grundpris 0,00 kr
Kampagnerabat
Din pris 0,00 kr
stk.
Forventet levering:
Uge
  • Ingen straksbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav