25% netrabat på specialmål!
/
Bestil senest 20. april og få levering til kun 349 kr!
Nye udvidet åbningstider i vores 5 showrooms - Se adresser og åbningstider her
2027 anmeldelser på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling
Lagervarer leveres inden for 6 hverdage

Camillas kolonihavehus

Kom på besøg i Camillas lille hyggelige kolonihavehus i Fredericia. Familien købte det lille hus i efteråret 2017, og dengang trængte det virkelig til en kærlig hånd. Men efter en klat maling, små reparationer og nye vinduer og døre er det blevet så fint!

De sprossede vinduer og døre skaber en ekstra hyggelig stemning og passer perfekt til det træbeklædte hus.

Om sommeren bliver terrassen til et ekstra rum, med direkte udgang fra køkkenet igennem den dobbelte terrassedør, er det dejligt nemt at sidde udenfor og spise.

Selv når temperaturen stiger, er det behageligt at være i det lille sorte hus, med mange terrassedøre kan der skabes gennemtræk, og hele terrassen bliver i et med huset.

Når vinteren kommer, og det bliver koldt udenfor, er det dejligt at kunne sidde og nyde en kop varm kaffe. Med energirigtige vinduer og døre kan du nemt holde varmen.

De sprossede vinduer skaber en ekstra hyggelig stemning, især når sneen ligger sig på sprosserne. Vi bruger energisprosser, det betyder, at de ikke bryder glasset, og vinduerne har derfor samme gode isoleringsevne som vinduer uden sprosser.

Vinduerne er et oplagt sted til pynt, og det kan skabe et fint spil, når solen skinner ind, på det som hænger eller står i vinduet. Det er kun fantasien, der sætter grænser for fin vinduespynt. Her har Camilla hængt små småkager pyntet med glasur op på en gren.

Renovering

Skal du selv i gang med at renovere, eller overvejer du at investere i et lille kolonihavehus, sommerhus eller anden fritidshus, så kan du måske finde inspiration i Camillas renoverings projekt.

Huset er med få midler blevet forvandlet fra trist og slidt, til et fint lille fristed. Når man ser billederne, får man selv lyst til et lille helle fra hverdagen.

Uanset om du mangler vinduer og døre til din bolig, eller til dit kolonihavehus eller sommerhus, så finder du hos Sparvinduer, god kvalitet til lave priser. Du finder et hav af forskellige modeller og muligheder

Vil du se flere af Camillas billeder, kan du finde hende på instagram @camillaguldbrandt 

Find dit nye vindue her Find din nye dør her Kontakt os

 


Du kan også finde inspiration her

Besøg Martins murermester villa
Besøg Frederiks 60'er villa
Besøg Stefanos 60’er villa
Besøg Elses kolonihavehus
Besøg vores digitale showroom