Camillas kolonihavehus

Kom på besøg i Camillas lille hyggelige kolonihavehus i Fredericia. Familien købte det lille hus i efteråret 2017, og dengang trængte det virkelig til en kærlig hånd. Men efter en klat maling, små reparationer og nye vinduer og døre er det blevet så fint!

De sprossede vinduer og døre skaber en ekstra hyggelig stemning og passer perfekt til det træbeklædte hus.

Om sommeren bliver terrassen til et ekstra rum, med direkte udgang fra køkkenet igennem den dobbelte terrassedør, er det dejligt nemt at sidde udenfor og spise.

Selv når temperaturen stiger, er det behageligt at være i det lille sorte hus, med mange terrassedøre kan der skabes gennemtræk, og hele terrassen bliver i et med huset.

Når vinteren kommer, og det bliver koldt udenfor, er det dejligt at kunne sidde og nyde en kop varm kaffe. Med energirigtige vinduer og døre kan du nemt holde varmen.

De sprossede vinduer skaber en ekstra hyggelig stemning, især når sneen ligger sig på sprosserne. Vi bruger energisprosser, det betyder, at de ikke bryder glasset, og vinduerne har derfor samme gode isoleringsevne som vinduer uden sprosser.

Vi har samlet alle vores vinduer med sprosser, så du kan lade dig inspirere her.

Vinduerne er et oplagt sted til pynt, og det kan skabe et fint spil, når solen skinner ind, på det som hænger eller står i vinduet. Det er kun fantasien, der sætter grænser for fin vinduespynt. Her har Camilla hængt små småkager pyntet med glasur op på en gren.

Renovering

Skal du selv i gang med en renovering af din bolig, eller overvejer du at investere i nye energirigtige vinduer og døre, så kan du finde inspiration i lignede projekter.

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa så kan du finde inspiration til dit projekt her.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →