5 showrooms med rådgivning

Ingen forudbetaling

+200.000 glade kunder

e-mærket

Camillas kolonihavehus

Kom på besøg i Camillas lille hyggelige kolonihavehus i Fredericia. Familien købte det lille hus i efteråret 2017, og dengang trængte det virkelig til en kærlig hånd. Men efter en klat maling, små reparationer og nye vinduer og døre er det blevet så fint!

De sprossede vinduer og døre skaber en ekstra hyggelig stemning og passer perfekt til det træbeklædte hus.

Om sommeren bliver terrassen til et ekstra rum, med direkte udgang fra køkkenet igennem den dobbelte terrassedør, er det dejligt nemt at sidde udenfor og spise.Når vinteren kommer, og det bliver koldt udenfor, er det dejligt at kunne sidde og nyde en kop varm kaffe. Med energirigtige vinduer og døre kan du nemt holde varmen.

De sprossede vinduer skaber en ekstra hyggelig stemning, især når sneen ligger sig på sprosserne. Vi bruger energisprosser, det betyder, at de ikke bryder glasset, og vinduerne har derfor samme gode isoleringsevne som vinduer uden sprosser.Selv når temperaturen stiger, er det behageligt at være i det lille sorte hus, med mange terrassedøre kan der skabes gennemtræk, og hele terrassen bliver i et med huset.Vinduerne er et oplagt sted til pynt, og det kan skabe et fint spil, når solen skinner ind, på det som hænger eller står i vinduet. Det er kun fantasien, der sætter grænser for fin vinduespynt. Her har Camilla hængt små småkager pyntet med glasur op på en gren.Renovering

Skal du selv i gang med at renovere, eller overvejer du at investere i et lille kolonihavehus, sommerhus eller anden fritidshus, så kan du måske finde inspiration i Camillas renoverings projekt.

Huset er med få midler blevet forvandlet fra trist og slidt, til et fint lille fristed. Når man ser billederne, får man selv lyst til et lille helle fra hverdagen.

Uanset om du mangler vinduer og døre til din bolig, eller til dit kolonihavehus eller sommerhus, så finder du hos Sparvinduer, god kvalitet til lave priser. Du finder et hav af forskellige modeller og muligheder


Du kan også finde inspiration 

Har du brug for hjælp?

Hos Sparvinduer er vi altid klar med hjælp eller rådgivning til dit vinduesprojekt. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk