Charlotte og Fredrik

Kom med på besøg hjemme hos Charlotte og Fredrik som har købt en gammel villa ved vandet. De store vinduespartier bringer den smukke udsigt helt ind i hjemmet.

Køkkenalrummet og stuen er et rigtig leve rum med plads til børn, leg og kreativitet. Her giver den store hæveskydedør direkte adgang til terrassen og haven om sommeren, som gør det nemt at tage aftensmaden med ud eller nyde den friske sommerluft og lyden haven og havet inde ved spisebordet.

I stuen har Charlotte og Fredrik store vinduer fra gulv til loft, som giver et dejligt lys i boligen hele året rundt.

Den gamle villa fra starten af 1920’erne giver en masse skæve detaljer til hjemmet, og her spiller især vinduerne en stor rolle, de er med til at fremhæve, hvor højt der er til loftet og hvilket fantastisk lys rummene bliver fyldt med, når de er placeret så højt.

Hos Sparvinduer kan du sagtens bestille dine vinduer og døre i forskellige former og mål, som her hvor det ene vindue følger tagets hældning. 

På 1. salen kan man virkelig se, hvorfor Charlotte og Fredrik faldt for huset. I deres soveværelse er den smukkeste udsigt hvor himmel og hav går i ét. Tænk sig at vågne op og falde i søvn til den udsigt hver dag.

Her er monteret et stort fastkarmsvindue med én stor glasflade som smukt indrammer naturen.

Derudover har Charlotte og Fredrik valgt en dobbelt terrassedør, så der er direkte adgang til den lille balkon og mulighed for frisk luft.

Loftshøjden er også udnyttet til fulde med fritlagte bjælker og et stort trekantet vindue i kip.

Børneværelserne indbyder til leg med et dejligt lys fra de topstyrede vinduer, derudover kommer der også et dejligt lys ned fra ovenlysvinduet og loftshøjden bliver endnu engang bragt i spil.


De nye energivinduer er naturligvis med 3-lags glas, hvilket gør at man sagtens kan have sengen stående nær vinduet uden at skal være bekymret for, at det trækker ind.

Charlotte og Fredrik har valgt vinduer og døre hvide indvendigt og mørkegrå udvendigt, det giver et let og lyst udtryk indenfor, hvor der især om vinteren kan blive lidt mørkt, mens det skaber en smuk kontrast udenfor med de mørke vinduer og den hvide facade.

Derudover har Charlotte og Fredrik valgt at få lydglas i vinduerne som vender ud mod en trafikeret vej modsat vandet. Det har gjort en kæmpe forskel i deres støjgener fra trafikken, og nu kan de i stedet for bil larm høre bølgeskvulp. 

Design dine nye vinduer & døre

Uanset hvilke vinduer og døre du drømmer om, kan du finde dem hos Sparvinduer.

Design dine vinduer og døre præcis som du ønsker, vælg blandt vores store udvalg og tilpas, så du får dine drømme og behov opfyldt. Udforsk alle dine muligheder her.

Renovering

Skal du selv i gang med en renovering af din bolig, eller overvejer du at investere i nye energirigtige vinduer og døre, så kan du finde inspiration i lignede projekter.

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa så kan du finde inspiration til dit projekt her.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →