Op til 35% netrabat på specialmål!
/
Bestil senest 21. juni og få fri levering!
Skærpede energikrav pr. 1. januar 2021 - Bliv opdateret her
2027 anmeldelser på Trustpilot
5 udstillinger med rådgivning
Ingen forudbetaling
Lagervarer leveres inden for 6 hverdage

Sparvinduer - det sikre vinduesvalg

Den korte version:

  • Du skal kunne føle dig tryg ved handlen - også bagefter!
  • Kvaliteten skal være i orden
  • Du skal som kunde føle dig godt behandlet
  • Det skal være nemt!
  • Priserne skal attraktive

De fleste boligejere vil nok mene, at nye vinduer og døre er lidt af et overvejelsekøb. Derfor kræves der også en høj grad af tillid fra forbrugeren, når der skal købes vinduer og døre på internettet. En tillid til, at den virksomhed man vælger at handle sine vinduer og døre ved, overholder det der blive lovet, og at produkterne er i ordentlig kvalitet.

 

Når der skal købes vinduer og døre, er det ofte store beløb på flere tusinde kroner, og det er derfor vigtigt at overveje, hvilken virksomhed man vælger at købe sine nye vinduer og døre

Hos Sparvinduer har vi et erklæret mål om, at vi vil være de bedste til at sælge vinduer og døre på internettet og har derfor i mange år arbejdet med at forbedre kvalitet, garanti og kundeservice, så du som kunde kan føle dig helt tryg ved at handle hos os - både før, under og efter dit køb.  

Når du handler hos Sparvinduer, får du derfor altid en lang række unikke fordele med i handlen, så du kan føle dig helt sikker i dit køb. Sparvinduer er det sikre valg, når du skal købe vinduer og døre online. 

1) Vinduer og døre i høj kvalitet

Kvalitetsprodukter

Hos Sparvinduer producerer vi kun vinduer og døre i god kvalitet på vores egen fabrik.

Vores træ og træ-alu elementer produceres i langsomtvoksende kvalitetsoptimeret (fingersamlet) nordisk fyrretræ. Træet har en minimumskerneandel på 90% på klimasiden. 

Vores vinduer og døre er tilpasset, så de kan modstå det hårde skandinaviske klima. Alle vores træ og træ-alu produkter bliver f.eks. altid imprægneret inden de males.

Vælger du et element med glas, er du garanteret de mest moderne og energirigtige ruder, så du opnår størst mulige besparelser på varmeregningen. 

 

 

 

 

2) Ydeevne-deklerationer og CE-mærkning

ce-mærket

CE-mærkningen har siden 2010 været lovpligtig for alle vinduer og døre, der sælges i Danmark og resten af Europa. 

CE-mærkningen er en fælles godkendt mærkningsordning, der er gældende for alle lande i EU. CE-mærkningen betyder, at man som producent er forpligtet til, at de produkter man leverer, lever op til en række krav og specifikationer - du kan som forbruger f.eks. være sikker på, at produkterne du køber, overholder specifikke krav til sundhed, miljø og sikkerhed.

CE-mærke

Hos Sparvinduer er alle vores produkter selvfølgelig CE-mærket og har været det helt siden 2008.  

Du kan her læse mere om vores CE-mærkning og samtidig se vores lovpligtige ydeevne-deklerationer 

OBS: Spørg altid efter certifikaterne inden du køber vinduer og døre. Der findes desværre flere online vinduesleverandører, der ikke har dokumenteret deres CE-mærkninger, men som dog alligvel skilter med disse. 

 

 

3) Energimærkning - din garanti for energirigtige produkter

 

energimærkede vinduer og ruder

3 lags glas

Energimærket er et certifikat, der er baseret på en aftale imellem Vinduesindustrien og Energistyrelsen. Hos Sparvinduer har vi 3 certifikater med i energimærkningsordningen se dem her

Energimærkningen er din garanti for, at vinduessystemets energidata er beregnet, afprøvet og verificeret af et uvildigt organ og at vinduesproducenten løbende bliver kontrolleret.

 

Det er en god idé altid at se efter energimærket, da du som forbruger kan kontrollere de korrekte energiegenskaber på de vinduer, som du ønsker at købe. Nogle vinduesproducenter markedsfører deres vinduer som “energivinduer”, selvom deres produkter aldrig er testet. 

Du kan læse om vores energimærkninger her

 

 

4) 10 års garanti!

Selvom vi leverer vinduer og døre til nogle af markedets absolut laveste priser, går vi på ingen måde på kompromis med kvaliteten!

Vi har opbygget masser af know-how og erfaring efter vores mange år i branchen, som betyder, at vi kan give alle vores kunder “go’ kvalitet alle har råd til!”.

Vores erfaring og kvalitetssikkerhed skal selvfølgelig komme vores kunder til gode, og vi har derfor udvidet vores normale garantiperiode på 5 år, så du får hele 10 års garanti med i købet, når du handler vinduer og døre i fabriksmalet fyrretræ, træ-alu eller PVC. Så skulle uheldet være ude, er du sikret, også de næste mange år! 

Læs mere om vores garanti

 

5) Ingen forudbetaling

Hos Sparvinduer betaler du først din ordre, når vi har klargjort og afsendt dine varer fra vores lager. Du skal altså ikke betale forud, uanset om du køber lagervarer eller varer efter specialmål, som er fremstillet specielt til dig.

Du vil først blive opkrævet betaling på det valgte kreditkort, samtidig med afsendelse og fakturering. Du betaler selvfølgelig via en krypteret forbindelse og i et sikkert og godkendt betalingsvindue, gennem vores betalingsudbyder ePay. 

Hos Sparvinduer kan du vælge at betale med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, VISA eller mobilepay. 

 

6) Sparvinduer – 15 år som onlineshop

Hos Sparvinduer har vi som de eneste i branchen solgt vinduer og døre via. vores onlineshop i 15 år. Vores mange års erfaring sikrer dig solid kvalitet og god service, og det vi er stolte af. Selvom vi leverer vinduer og døre til nogle af markedets absolut laveste priser, går vi på ingen måde på kompromis med kvaliteten og vi giver derfor 10 års garanti! Vores erfaring, kombineret med vores 10 års garanti, sikrer dig en god og tryg handel - både under, men også efter dit køb.

 

7) E-mærket - en tryg og gennemskuelig handel

E-handel-godkendt

Hos Sparvinduer ønsker vi at sikre dig en god, tryg og tillidsfuld handel. Vi er e-mærket godkendt og du kan derfor føle dig helt tryg, når du handler dine vinduer og døre hos Sparvinduer.

E-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for at sikre en tillidsfuld og tryg e-handel. At være en e-mærket virksomhed forpligter og vi er løbende underlagt en kvalitetsikring af e-mærkets jurister, der sikre forbrugerne en tryg og gennemskuelig e-handel.

Du finder vores E-mærke certifikat her. 

 

8) Små priser - store besparelser

produktion fra egen fabrik

Vi bliver ofte spurgt, hvordan vi kan levere den gode kvalitet men til så lave priser? 

Det er der selvfølgelig flere årsager til men overordnet set, handler det om, at vi skærer alle unødige omkostninger væk. 

Køber du dine vinduer hos Sparvinduer, leveres dine produkter direkte fra fabrikken. Vi har altså skåret alle fordyrende mellemhandlere og mellemled fra, så du kan få den samme gode kvalitet men til særdeles attraktive priser.

Du bestiller nemt direkte på hjemmesiden, på den måde undgår vi også at skulle kalkulere dyre mellemhandlere/sælgere med i din slutpris. Derudover slipper vi også for unødvendige administrationsomkostninger, der normalt lægges oven i prisen. 

 

9) Vinduer og døre, direkte fra fabrik

Produktionen af vores vinduer og døre, foregår på vores egen fabrik. På den måde sikrer vi god kontrol af alle processer, herunder arbejdsgange og kvalitetssikring af materialerne, så vi kan optimere og tilpasse vores produkter til det skandinaviske klima. 

Derudover giver det os den fordel, at skulle der mod forventning repareres, udskiftes eller erstattes noget, kan vi lynhurtigt reagere og producere noget nyt. På den måde undgår du som kunde, eventuelle lange og besværlige reklamationer. 

 

10) Servicegaranti - din sikring for ordenlig behandling

Vores servicegaranti er din sikkerhed for, at du ikke er glemt, selv når varen er leveret.

Der kan i sjældne tilfælde ske fejl, men med vores servicegaranti ved du, allerede inden du har trykket “betal”, at vi har tænkt over tingene, hvis noget skulle gå galt. 

Vores servicegaranti er et af de steder, hvor vi skiller os markant ud fra andre vinduesleverandører. Servicegarantien er et led i vores bestræbelser på, at have den bedste kundeservice i branchen, hvorfor vi har formuleret en garanti, så du altid kan føle dig sikker, når du handler vinduer og døre hos os. 

Læs mere om vores unikke SERVICEGARANTI.

 

11) Tilfredse kunder er nøglen til succes

Trustpilot 5 stjerner

Vi ved, at tilfredse kunder er nøglen til succes! Derfor har vi hos Sparvinduer den holdning, at du skal være tilfreds, når du køber dine vinduer og døre hos os. 

Vi uddanner løbende vores personale i god og effektiv kundeservice og har i en lang årrække arbejdet med kundetilfredshed. Hos Sparvinduer går vi efter, at være dem i branchen, der har de mest tilfredse kunder. 

Når du handler på nettet, kan det være en god idé at se, hvordan andre kunders oplevelser med virksomheden har været. Vi er meget stolte af at have den bedste placering på Trustpilot, blandt virksomheder i branchen - vi er meget beæret over vores placering, men den forpligter også!

Læs om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

 

12) Sund økonomi

I forbindelse med finanskrisen, har mange vinduesvirksomheder desværre haft det svært, og mange forbrugere har været uheldige at miste deres garanti på nyindkøbte vinduer og døre, da det firma de har handlet hos er gået konkurs. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Hos Sparvinduer har vi altid haft en sund og god økonomi, og vi er en del af Inwido, som er Europas største vindueskoncern, derudover bliver vi dagligt kreditrated af SOLIDITET, der er de førende indenfor kreditrating i Danmark.  Det er derfor vigtigt som kunde, at undersøge virksomhedens økonomi, inden man køber for tusindevis af kroner vinduer og døre, som selvfølgelig skal holde de næste mange år. 

Sparvinduer er AAA-rated hos SOLIDITET - det er den højeste kreditværdighed der kan opnås. Du kan læse mere om ratingstatistikker på soliditet.dk.

 

13) Mere end 200.000 boligejere har handlet med os

Valget af vinduesleverandører på internettet stiger, og det bliver nemmere og nemmere at pristjekke alle udbyderne. I den forbindelse kan det ofte friste mange forbrugere, blot at vælge den billigste vinduesleverandør. 

Sparvinduer er én af de største og ældste online vindues- og døreudbydere og vi har i de seneste år leveret døre og vinduer til mere end 100.000 tilfredse boligejere! Det er et faktum, som er værd at have med i dine overvejelser, når du står overfor valget af din nye vindues- og døreleverandør.

 

14) Kvalitetsoptimeret træ - ingen knaster

Hos Sparvinduer producerer vi alle vores elementer i kvalitetsoptimeret træ. Kvalitetsoptimeringen betyder, at større knaster i træet bliver skåret væk, hvorefter træet igen samles med lim. Denne metode kaldes for fingerskaring/fingersamling, da træet samles som flettede fingre. 

Kvalitetsoptimeringen gør, at træet bliver stærkere og du undgår gule skjolder og pletter fra harpiks. Denne type træ er selvfølgelig dyrere end almindeligt fyrretræ, men kvaliteten er også mærkbar, og så slipper du for gule skjolder og knaster der med tiden rådner.

 

15) Danske beslag - fordi de er bedst

Danske vindues- og dørbeslag af nogle af de bedste på markedet, derfor monterer vi selvfølgelig danske beslag på alle vores elementer.

 

16) 1000-vis af varer på lager - leveret inden for
!

Du finder mere end 500 forskellige modeller i standardmål i vores store lagerprogram. 

Du finder mere end 5.000 varer klar til omgående levering fra vores lager på Fyn. 

Vi leverer inden for kun 2 hverdage efter din bestilling!

Derudover giver vi fuld returret på alle vores lagervarer i 30 dage. 

 

17) Sikker online betaling

Sikker online-betaling

Hos Sparvinduer har vi et samarbejde med DIBS, der sikrer dig en sikker betaling med kort via en krypteret forbindelse på vores hjemmeside. 

Bemærk: Betaling med kort via vores hjemmeside er en langt mere sikker betalingsmetode end ved betaling via en bankoverførsel.

Nu kan du også betale med nemt og sikkert med MobilePay: Når du vælger MobilePay som betalingsmetode åbner MobilePay appen, og du godkender hurtigt og enkelt beløbet med et enkelt swipe. Så slipper du for at finde pungen frem og indtaste dine kortoplysninger.

 

18) Din mening er vigtig for os

Hos Sparvinduer, er vi ikke bange for at spørge vores kunder. Når vi modtager en ordre, bliver der efterfølgende udsendt et spørgeskema, som vores kunder frivilligt kan vælge at svare på.  

Vores spørgeskema er med til at forbedre og rette op på eventuelle fejl. Seneste analyse af vores spørgeskema viser at 98,5 %, vil handle hos os igen og at hele 96 % af vores kunder ville anbefale os til andre. 

Har du lyst til at læse mere om, hvordan vores kunder oplevelser har været, finder du mere end 1.600 anmeldelser på Trustpilot.

 

19) En del af et stærkt samarbejde

Sparvinduer blev grundlagt i 2006 og har 718 medarbejdere. SparVinduer ejes af børsnoterede Inwido, som er Europas største vindueskoncern. Inwido er et naturligt hjem for regionens stærkeste virksomheder indenfor komfort, klima og sikkerhed. I 2019 omsatte Inwido for 6.6 milliarder svenske kroner og havde en drift-EBITA-margin på 9.7 procent. Koncernen har i alt 4400 medarbejdere med aktiviteter i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumænien, Storbritannien, Sverige og Tyskland. For mere information om Inwido besøg www.inwido.com.

 

20) CO2 neutral hjemmeside

CO2 neutral hjemmeside

I Sparvinduer er vi optaget af, hvordan vi kan være med til at gøre en positiv forskel i vores samfund. Da vi gerne vil hjælpe med at passe på vores jordklode. Derfor har vi valgt at neutralisere vores website, og på den måde forbedre livet for tusindvis af familier i Afrika.

Se vores certifikat her

 

FIND PRISER PÅ VINDUER ELLER YDERDØRE EFTER DINE MÅL

 

Vinduer - vælg nu Døre - vælg nu