Sparvinduer – få råd til forandring

Få plads til drømmene og rum for at realisere dem. Uanset om drømmen er et enkelt vindue i køkken-alrummet, eller udskiftning af samtlige pensionsmodne vinduer og døre i huset.

Og vores ambition er at levere vinduer og døre på en måde, så du er tryg hele vejen fra tanke til montering.

Vi er alle forskellige, det kræver et stort udvalg og showrooms, hvor man kan få syn for sagen. Så det har vi. Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere. Derfor har du altid mulighed for at få personlig og professionel rådgivning, hvis du ønsker det.

Nogle har brug for lang betænkningstid, mens andre forventer lynlevering, det kræver en fleksibel forretning.

Så det har vi også. Så ved du, hvorfor vi med stolthed siger, få råd til forandring.

Erfaren vinduesleverandør

Hos Sparvinduer har vi givet råd til nye vinduer og døre der forandrer din boligs energiforbrug, komfort og udseende til det bedre siden 2006.

Siden 2014 har Sparvinduer været en del af en af Europas førende vindueskorncerner Inwido. Inwidos ambition er at producere og udvikle vinduer og døre, med løsninger der passer til alle hjem samt at forbedre ikke blot boliger men også folks indendørs liv med nye vinduer og døre.

Inwido har fokus på at skabe en langsigtet bæredygtig vækst, organisk og gennem opkøb, så de på den måde er sikre på at alle deres virksomheder klarer sig godt og sikkert på markedet. For mere information om Inwido besøg www.inwido.com.

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Handler du med Sparvinduer, er du garanteret mange års erfaring med produktion, udvikling og kvalitetsstyring, så du altid er sikret et godt og solidt basisprodukt. Kombinationen af gode produkter og salg direkte fra vores egen fabrik gør, at du som kunde slipper for fordyrende mellemhandlere. Ved at fjerne mellemhandlere, kan vi sælge de samme gode kvalitetsvinduer og -døre til en lavere pris, og samtidig yde en hurtig service hvis noget ikke lever op til forventningerne.

Hos Sparvinduer.dk ved vi, at vi har nogle af markedet laveste priser og du finder selvfølgelig alle priser frit tilgængeligt på hjemmesiden. Du beregner nemt dine priser eller sammensætter et tilbud, og du kan roligt sammenligne vores priser med vores kollegaer i branchen.

En virksomhed med sund økonomi

Vinduer og døre er produkter, der skal kunne holde de næste mange år, og det er derfor en god idé at undersøge firmaets økonomi, så der er en form for sikkerhed for, at virksomheden også eksisterer i morgen. Så er du samtidig også sikker på, at du har en gældende garanti på dine produkter.

I Sparvinduer er vi som nævnt ovenfor, en del af den største vindueskoncern i Europa, og vi har altid haft en sund og god økonomi. Vores holdning er, at vi først udvikler og investerer for penge, der allerede er tjent ind.

Som din sikkerhed, bliver vi dagligt rated af Bisnode Credit (læs: tidligere Soliditet), og har den højeste kreditværdighed, der kan opnås. Læs mere om ratingstatistikker på soliditet.dk

Professionel rådgivning

Drømmer du om forandring, men har du spørgsmål til dit projekt eller brug for hjælp? Du kan få rådgivning når det passer dig. Besøg os i et af vores mange showrooms, hvor du også kan opleve et stort udvalg af modellerne.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til vores chat.

Besøg et af vores showrooms

Vores dygtige rådgivere står klar til at byde dig velkommen! Kig forbi og bliv inspireret til dit vinduesprojekt.

Vi håber du vil besøge os i et af vores showrooms, hvor vi giver dig personlig rådgivning.

Mangler du inspiration til forandring?

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet til nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa, så kan du finde inspiration til dit projekt her.