Produktet er tilføjet kurven

Om Sparvinduer

Hvem er vi?

 

Sparvinduer - din erfarne samarbejdspartner

sparvinduer logo og produkter

Sparvinduer er en del af en solid koncern, og har mere end 30 års erfaring med produktion og salg af byggematerialer til flere lande i Europa. 

Sparvinduer har 11 års online erfaring og vi har med vores mange års erfaring i branchen, både oplevet op- og nedture og har derfor et unikt indblik i markedet. På den baggrund vægter vi højt, at vores udvikling og investeringer kun sker for penge, som vi allerede har tjent. Ved denne filosofi som er dybt forankret i vores virksomhed, er vi altid sikret en uafhængighed og soliditet, som i sidste ende er en udvidet sikkerhed for dig som kunde.

 

 

We are Inwido

part of inwido

Vi er en del af en større gruppe virksomheder, som er forenet i ambitionen om forsat at udvikle og forbedre folks velvære i hjemmet. Samlet set har vi mere end 200 års erfaring med vinduer og døre på adskillige markeder. Vi arbejder løbende på at udvide vores forbrugerindsigt, så vi forsat kan tilegne os viden om forbrugernes behov og dermed levere produkter og services, der lever op efterspørgslen.

 

We ARE Inwido

Inwido er Europas største udbyder af vindues- og dørløsninger samt tilbehør. Koncernen opererer i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Tyskland, Litauen, Irland, Polen, UK og Østrig og eksporterer til en række lande. I 2015 havde Inwido en omsætning på godt 4,2 mia. DKK med ca. 3400 ansatte. Koncernens hovedsæde er placeret i Malmø, Sverige. Inwido Denmark er en del af Inwido koncernen, og ved løbende at have fokus på forbrugernes behov kan vi tilbyde intelligente designløsninger, som forbedrer folks velvære i hjemmet.

Vil du vide mere, kan du læse om INWIDO her.

 

Dine fordele ved at handle direkte med fabrikken

Handler du med Sparvinduer, er du garanteret mange års erfaring med produktion, udvikling og kvalitetsstyring, så du altid er sikret et godt og solidt basisprodukt. Kombinationen af gode produkter og salg direkte fra vores egen fabrik gør, at du som kunde slipper for fordyrende mellemhandlere. Ved at fjerne mellemhandlere, kan vi sælge de samme gode kvalitetsvinduer og -døre til en lavere pris, men med samme gode service!

 

CE-mærkede vinduer og døre - din tryghed

CE-mærket

Når du handler vinduer og døre, findes der flere forskellige kontrolmærkninger og godkendelser. CE-godkendelsen er dog den eneste uvildige godkendelse af døre og vinduer. Allerede fra februar 2009, skulle CE-godkendelsen have været et lovkrav for alle vinduer, der blev solgt i Danmark, men da mange vinduesleverandører endnu ikke kunne leve op til kravene, blev lovkravet om CE-mærkningen udsat til 2010. Vores vinduer og døre er siden 2008 blevet testet og godkendt af Teknologisk Institut i København.

 

En virksomhed med sund økonomi

Vinduer og døre er produkter, der skal kunne holde de næste mange år, og det er derfor en god idé at undersøge firmaets økonomi, så der er en form for sikkerhed for, at virksomheden også eksisterer i morgen. Så er du samtidig også sikker på, at du har en gældende garanti på dine produkter, og at virksomheden også eksisterer om 5 eller 10 år. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

I Sparvinduer er vi som nævnt ovenfor, en del af den største vindueskoncern i Europa, og vi har altid haft en sund og god økonomi. Vores holdning er, at vi først udvikler og investerer for penge, der allerede er tjent ind.  

Som din sikkerhed, bliver vi dagligt rated af Bisnode Credit (læs: tidligere Soliditet), og har den højeste kreditværdighed, der kan opnås. Læs mere om ratingstatistikker på soliditet.dk.

 

Lave priser der tåler sammenligning

Mange forbrugere er blevet vant til at tjekke priserne hos forskellige leverandører, inden man køber sit produkt - også når det gælder vinduer og døre. Tidligere var det ikke almindeligt i branchen at have tilgængelige priser på hjemmesiden, men med den stigende e-handel, er det nu næsten et must at kunne søge på gode tilbud, uanset om du skal købe en ny bluse eller nye vinduer og døre. 

Hos Sparvinduer.dk ved vi, at vi har nogle af markedet laveste priser og du finder selvfølgelig alle priser frit tilgængeligt på hjemmesiden - vi har intet at skjule, hverken for kunder eller kollegaer i branchen. Du beregner nemt dine priser eller sammensætter et tilbud, og du kan roligt sammenligne vores priser med vores kollegaer i branchen.

 

Glade kunder er den bedste omtale vi kan få

tilfredse kunder

Kombinationen af kvalificeret og god rådgivning, gode priser og den rigtige kvalitet, tror vi på, er grunden til vores succes. Vi har i en lang årrække arbejdet med kundetilfredshed og vi går benhårdt efter at være den vinduesleverandør, der har de mest tilfredse kunder.

Du kan læse om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

 

Har du brug for hjælp?

Har du nogle spørgsmål, brug for rådgivning om dit projekt eller vores produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os! Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 70 20 18 87, e-mail sparvinduer@sparvinduer.dk eller på chatten.