Servicevideoer til dine vinduer og døre


Vi gør vores bedste for at producere vinduer og døre i høj kvalitet med lang levetid. For at opnå optimal funktionalitet kan det være nødvendigt, at du laver små justeringer løbende.

På denne side finder du videoer, som viser kort og præcist hvordan du håndterer og justerer dine vinduer og døre fra Sparvinduer korrekt.    

Her ser du hvordan du justerer beslaget i et topstyret vindue, for at det lettere kan åbne og lukke, eller undgår at det lukker skævt.

Denne video viser hvordan du justerer hængslerne i din dør, det kan være en god idé for at den lukker helt tæt, eller hvis den er begyndt at hænge.

Se hvordan du justerer slutblikket i dine vinduer eller døre, det kan blandt andet hjælpe hvis dine vinduer binder.

Videoen her viser hvordan du monterer eller skifter et håndtag på vores facadedør.

Her ser du hvordan du skifter låsen i din facadedør, der kan være forskellige årsager til at skifte låsen, og det er slet ikke svært.

Trænger din terrassedør til en ny bremse, for bedre at kunne holde i en fastlåst position, så finder du her i videoen en guide til hvordan du skifter bremsen.

Videoen her viser hvordan du udskifter og tilpasser stanglåsen på din facadedør.

Her ser du hvordan du skifter stanglåsen i din terrassedør, det kan blandt andet være nødvendigt hvis den har svært ved at låse korrekt eller hvis du har haft indbrud.

Har du brug for hjælp?