Servicevideoer til dine vinduer og døre


Vi gør vores bedste for at producere vinduer og døre i høj kvalitet med lang levetid. For at opnå optimal funktionalitet kan det være nødvendigt, at du laver små justeringer løbende.

På denne side finder du videoer, som viser kort og præcist hvordan du håndterer og justerer dine vinduer og døre fra Sparvinduer korrekt.    

Her ser du hvordan du justerer beslaget i et topstyret vindue, for at det lettere kan åbne og lukke, eller undgår at det lukker skævt.

Denne video viser hvordan du justerer hængslerne i din dør, det kan være en god idé for at den lukker helt tæt, eller hvis den er begyndt at hænge.

Se hvordan du justerer slutblikket i dine vinduer eller døre, det kan blandt andet hjælpe hvis dine vinduer binder.

Videoen her viser hvordan du monterer eller skifter et håndtag på vores facadedør.

Her ser du hvordan du skifter låsen i din facadedør, der kan være forskellige årsager til at skifte låsen, og det er slet ikke svært.

Trænger din terrassedør til en ny bremse, for bedre at kunne holde i en fastlåst position, så finder du her i videoen en guide til hvordan du skifter bremsen.

Videoen her viser hvordan du udskifter og tilpasser stanglåsen på din facadedør.

Her ser du hvordan du skifter stanglåsen i din terrassedør, det kan blandt andet være nødvendigt hvis den har svært ved at låse korrekt eller hvis du har haft indbrud.

Professionel rådgivning

Drømmer du om forandring, men har du spørgsmål til dit projekt eller brug for hjælp? Du kan få rådgivning når det passer dig. Besøg os i et af vores mange showrooms, hvor du også kan opleve et stort udvalg af modellerne.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til vores chat.

Mangler du inspiration til forandring?

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet til nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa, så kan du finde inspiration til dit projekt her.