Tagvinduer

Leder du efter tagvinduer til din nye bolig eller dit næste renoveringsprojekt? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Sparvinduer finder du nemlig et godt udvalg af ovenlysvinduer, tagvinduer og skråvinduer. Du kan derfor med stor sandsynlighed nemt og enkelt finde de elementer, der passer ind til din bolig - og så endda til fordelagtige priser. 

Alt du skal gøre er at finde dit foretrukne tagvindue, klikke ind på modellen, og så vil prisen fremgå tydeligt. Ønsker du specialmål, kan du indtaste disse i stedet for de standardmål, der er angivet, og også her vil prisen efterfølgende stå tydeligt.

Find dine tagvinduer her

Med et tagvindue kan du invitere dagslys ind i din bolig, så du altid har et smukt, naturligt lysindfald, der i mange tilfælde vil få din bolig til at virke mere åben og lys - og endda måske større og mere indbydende. Der er derfor god grund til at indtænke tagvinduer, hvis de passer ind hjemme hos dig.

Her på siden kan du udforske hele vores skønne sortiment af tagvinduer. Du kan roligt klikke ind på lige dén model, du bedst kan lide, da vi har sikret, at alle elementerne er i høj kvalitet til gode priser.

Når du har fundet dit foretrukne tagvindue, kan du klikke ind på modellen, hvor du vil have mulighed for at bestille med både standardmål og specialmål. Bestiller du efter standardmål vil vi sende dit tagvindue fra vores lager med det samme, hvorefter du meget hurtigt vil stå med et vindue, der er klar til montering. Ønsker du specialmål sørger vi for at producere et tagvindue, der præcist lever op til lige din bestilling, så du er sikker på, at vinduet passer ind, når du modtager det.

Finder du ikke det rette tagvindue her på siden, kan du med fordel tage et kig på vores ovenlysvinduer samt tilbehøret hertil. Har du i den forbindelse spørgsmål til, hvilken form for vindue du skal bruge, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Her vil rådgive dig ud fra din situation og dine behov, så du får den rette løsning.

Hvilken type tagvindue passer til din bolig?

Når du skal vælge dit tagvindue, skal du først vurdere, om du har skråt tag eller fladt tag. Dette har nemlig betydning for hvilken type tagvindue, du kan montere. Efter det praktiske kan du gå videre til at se på designet af dit kommende tagvindue.

Passer et tagvindue i hvidmalet træ ind hjemme hos dig? Eller skal vinduet være mere naturfarvet? Eller muligvis mørkere? Godt nok er vinduet højt oppe, men det kan dog alligevel ses både udefra og indenfor, og det kan derfor godt betale sig, at se på designet.

Har du brug for lidt inspiration, inden du vælger dit tagvindue, og vil du gerne se, hvordan de ser ud i virkeligheden? Så er du altid velkommen i et af vores fem showrooms rundt om i landet. Her kan du se og udforske de forskellige elementer, ligesom du kan stille spørgsmål og derved få afklaret, hvilket tagvindue der bedst dækker dine behov.

Sådan måler og monterer du dit nye tagvindue

Når skal have nye tagvinduer, skal du:

●       Måle op til vinduerne

●       Bestille vinduer efter målene

●       Montere vinduerne

Alle tre dele kan du faktisk gøre selv, hvis du har mod på det, og derfor har vi hos Sparvinduer udarbejdet en guide om opmåling samt et videounivers, hvor du hurtigt og enkelt kan se guidevideoer om de forskellige elementer og om selve monteringen.

Så er du en gør-det-selv-person, der bare gerne vil i gang med processen, kan du altså nemt selv måle op og bestille dine tagvinduer her. Når først de er bestilt, går der nemlig ikke lang tid, før du står med vinduerne ved din side - og så skal de bare monteres.

Har du brug for professionel sparring eller hjælp?

Er du ikke helt sikker i gør-det-selv-projekter? Eller har du ikke tid til at stå med opmåling og montering selv? Så har vi hos Sparvinduer indgået et samarbejde med NSF Byggeentreprise, der tilbyder både professionel opmåling og montering.

Alt du skal gøre er at klikke ind på siden, udfylde formularen, og så sætter vi dig i kontakt med et professionelt team. Du kan vælge hjælp til både opmåling og montering, ligesom du kan vælge blot en af de to muligheder, og du kan derfor vælge lige den løsning og hjælp, som du har brug for.

Få råd til forandring med Sparvinduer

Finder du dine tagvinduer hos Sparvinduer, får du vinduer i høj kvalitet til gode priser. Det betyder, at du trygt kan vælge lige de vinduer, du har brug for, uden at du skal indtænke dyre omkostninger eller være nervøs for holdbarhed og kvalitet. Hertil har vi op til 12 års garanti på alle vinduer og døre.

Har du fundet dine favoritvinduer? Eller vil du gerne hurtigt tjekke prisen, før du beslutter dig endeligt? Du kan nemt finde prisen på alle vores elementer. Alt du skal gøre er at klikke ind på vinduet og bruge den simple prisberegner. Her indtaster du blot dine specialmål eller klikker på vores standardmål, og så vil den fulde pris fremgå tydeligt. Vi skjuler nemlig ingen omkostninger og gebyrer, da vi gerne vil have, at du skal være tryg og sikker i dit køb - og det tror vi på, at du bedst er, når vi er ærlige om alle aspekter.

Udforsk de mange muligheder hos Sparvinduer 

Bestiller du kvalitetssikre men billige tagvinduer fra Sparvinduer, gør du ligesom mange andre boligejere. Faktisk har over 200.000 kunder handlet med os, og du kan derfor være sikker på, at vi ved præcist, hvad vi laver - hvilket også fremgår af vores kunders oplevelser. Så bestil roligt dine tagvinduer her.

Er det ikke tagvinduer, du søger, så har vi hos Sparvinduer også en vifte med andre skønne vinduesmodeller og -typer. Hos os finder du blandt andet:

●       Topsving vinduer

●       Skråvinduer

●       Ovenlysvinduer

●       Vendevinduer

●       Fastkarmsvinduer

Og mange flere modeller. Så er du i gang med et større renoveringsprojekt, kan du med fordel klikke rundt her på siden, og se, om ikke vi har vinduer til resten af boligen også. Det er nemt og enkelt - og så modtager du altid elementerne hurtigt, så du kan komme videre med din renovering.

Få råd til forandring

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter dit køb.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Showroom


Besøg os og bliv inspireret i et af vores landsdækkende showrooms.

Find showroom her →

 

Gratis rådgivning


Nogle kan selv, mens andre gerne vil have hjælp, det kræver gode rådgivere og det har vi.


Book er møde her →