landejendomlandejendom

70'er villaen

Her på siden giver vi dig anbefalinger til dine nye vinduer til 70'er villaen.
Læs med herunder:

Kort om 70'er villaen

70'er villaen blev bygget til at være en familievilla med god plads.

Den kendes på sine klassiske gule eller røde mursten og halvstore vinduer.

Derudover har den ofte glaspartier og døre ud mod haven, hvilket mange finder tiltalende.

Anbefalinger til vinduer

Når du står med en bolig fra 70'erne, kan du meget vel få brug for at skifte vinduerne. Huse fra 70'erne har typisk vinduer, der er energimærkede F eller dårligere. Derfor vil det være til stor gavn for isoleringen og varmeregning at give dit hus nye vinduer.

Der er selvfølgelig nogle vinduer, der egner sig bedre end andre, når du skal købe nye vinduer til din 70'er villa. Vinduerne i en 70'er villa er ofte ubrudte, så du ser f.eks. sjældent vinduer med sprosser, såsom bondehusvinduer, i en sådan bolig. Som sagt har villaen halvstore vinduer - Det betyder, at vinduerne har en vis størrelse, men at de eksempelvis ikke er så store som på villaer fra 80'erne.

For at hjælpe dig på vej, har vi lavet en liste over vores anbefalinger af vinduer til 70'er villaen herunder:

 • Topstyrede vinduer

  Det topstyrede vindue er et praktisk og moderne vindue, der passer godt i stilen til en 70'er villa. Det har en enkel og trinløs åbning med et paskvilgreb i bunden, hvilket også gør det til et af vores mest populære vinduer.

  Topstyret vindue

 • Tophængte vinduer

  Det tophængte vindue er et billigere alternativ til det topstyrede vindue, der ligeledes passer perfekt i stilen på boligen. Det er monteret med hængsler i toppen, og åbnes forneden. Vinduet bruges ofte i kældre og på badeværelser, hvor vinduet ikke skal åbnes og lukkes så tit, men hvor der stadig er behov for udluftning.

  Tophængt vindue

Begge vinduer kan med lethed tilpasses i forhold til størrelse, farve, materiale og andre detaljer. Ligesom du kan vælge forskellige tilvalg, alt efter dine behov.

 • Dobbelte terrassedøre

  70'er villaer er populære for deres direkte udgang til haven. Med en dobbelt terrassedør, får du både en flot udgang og et flot udsyn - og ekstra lysindfald. Vi har mange forskellige muligheder, men som med vinduerne, anbefaler vi de sprosseløse løsninger, da de vil passe bedst.

  dobbelt terrassedør

Materialer

Når du køber nye vinduer, er det vigtigt også at vælge det rigtige materiale til dine vinduer. Hos Sparvinduer kan du vælge imellem PVC, træ/alu og træ. Hvert materiale har sine fordele, men vores anbefaling er primært træ/alu eller PVC, da disse to materialer gør sig godt i nyere og mere moderne boliger.

En af fordelene ved PVC og træ/alu er også, at begge materialer kræver mindre vedligehold end træ. Her slipper du altså for at skulle male vinduerne igen.

Mangler du inspiration til forandring?

Vi har samlet en masse forskellige boligtyper, som alle har skiftet til nye energirigtige vinduer og døre.

Så uanset om du skal renovere et gammelt kolonihavehus, et sommerhus, en klassisk murermester villa eller en 60’er villa, så kan du finde inspiration til dit projekt her.

Vi er med dig hele vejen

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Fragt & Levering


Danmarks hurtigste levering, direkte hjem til dig. Vi levere til hele landet.

Læs mere om levering her →

 

Garanti


Hos os er garanti din sikkerhed for vinduer og døre i god kvalitet.

Læs mere om garanti her →