Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Få råd til forandring – bestil med netrabat hos Sparvinduer

Når du bestiller dine nye vinduer og døre direkte på vores hjemmeside, vil du få tilbudt det vi kalder ”netrabat”. Netrabatten er et udtryk for den besparelse, som vi har mulighed for at tilbyde dig, når du selv står for at bestille online.


Vi fjerner de fordyrende mellemled, mellem dig og dine nye vinduer og døre. Det vil sige, at du hos os undgår de tillæg og udgifter, som en håndværker normalt vil sætte på din faktura. Det betyder ikke, at du ikke kan benytte dig af professionelle håndværkere eller tømrere til montagen af dine elementer – det betyder blot, at du kan spare penge på selv at lægge din bestilling på dine nye vinduer og døre.

 

Hvordan får jeg netrabat på mine nye vinduer og døre?

Netrabatten får du helt enkelt, når du vælger at placere din ordre via vores hjemmeside. Vores online selvbetjeningsløsning gør nemlig, at vi kan tilbyde dig den bedste pris på dine nye vinduer og døre, når de fordyrende mellemled er skåret fra. Du sparer derfor penge på selv at foretage din opmåling med vores nemme step-by-step guide, du undersøger specifikationer og gældende lovkrav med vejledning fra vores informationssider og finder inspirationen til de vinduer og døre der passer til dit projekt, i vores mange flotte kundecases. 

Ønsker du ikke at bestille selvbetjent online på vores hjemmeside, vil du ikke kunne opnå vores netrabat og handler derfor til grundprisen. Vi sidder klar til af hjælpe dig på sparvinduer@sparvinduer.dk, hvor vi sørger for:

·         Professionel opmåling hos dig

·         Vejledning i produktvalg

·         Sikring af at gældende lovkrav overholdes i dit projekt

·         Bestilling og kvalitetssikring

·         At du ikke har nogen ekstra omkostninger i tilfælde af bestillings- og opmålingsfejl

·         Opfølgende efter-service

Få det som du vil have det: Gør det selv eller lad os hjælpe – har du brug for hjælp med montagen, så læn dig trygt tilbage. Vi forbinder dig nemlig gerne med vores dygtige samarbejdspartner, hvis du ikke selv ønsker at stå med opgaven. På den måde kan du nyde den prismæssige fordel ved selv at bestille og derved opnå netrabatten og samtidig få hjælp til montagen.

Sparvinduer, få råd til forandring.


Få råd til forandring

CHAT

Vi  sidder klar til at hjælpe dig i chatten på alle hverdage og søndag
fra kl. 9-21 

 

KONTAKT OS

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon eller mail.
 

70 20 18 87

SHOWROOMS

Besøg os og bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

MØDE OG TILBUD

Book et gratis møde med en Sparvinduer rådgiver.

Eller få et tilbud på vinduer og dører.