5 showrooms med rådgivning

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Få råd til forandring – bestil med netrabat hos Sparvinduer

Når du bestiller dine nye vinduer og døre direkte på vores hjemmeside, vil du få tilbudt det vi kalder ”netrabat”. Netrabatten er et udtryk for den besparelse, som vi har mulighed for at tilbyde dig, når du selv står for købet af vinduer og døre.


Vi fjerner de fordyrende mellemled, mellem dig og dine nye vinduer og døre. Det vil sige, at du hos os undgår de tillæg og udgifter, som en håndværker normalt vil sætte på din faktura. Det betyder ikke, at du ikke kan benytte dig af professionelle håndværkere eller tømrere til montagen af dine elementer – det betyder blot, at du kan spare penge på selv at lægge din bestilling på dine nye vinduer og døre. På den måde er du også sikker på at få nøjagtigt dét produkt du skal bruge, i det rigtige materiale og med de valg og tilvalg, der passer til dig og dit hus.

 

Hvordan får jeg netrabat på mine nye vinduer og døre?

Netrabatten får du helt enkelt, når du placerer din ordre via vores hjemmeside. Selvbetjeningsløsningen gør nemlig at vi kan tilbyde dig den bedste pris på dine nye vinduer og døre, når de fordyrende mellemled er skåret fra.
Bestillingen af dine vinduer og døre sker ved, at du først måler op til dine nye elementer og når du har målene parat, finder du de produkter du skal bruge på vores hjemmesiden og designer dem efter dine ønsker. Til sidst kan du lægge de skræddersyede vinduer og døre i kurven og gå til betalingssiden.

Få det som du vil have det: Gør det selv eller lad os hjælpe – har du brug for hjælp med montagen, så læn dig trygt tilbage. Vi forbinder dig nemlig gerne med vores dygtige samarbejdspartner, hvis du ikke selv ønsker at stå med opgaven. På den måde kan du nyde den prismæssige fordel ved selv at bestille og derved opnå netrabatten og samtidig få hjælp til montagen.

Ønsker du ikke at bestille selvbetjent på vores hjemmeside, vil du ikke kunne opnå vores netrabat og handler derfor til grundprisen.Vi står klar til af hjælpe dig på sparvinduer@sparvinduer.dk

Sparvinduer, få råd til forandring.

Få råd til forandring

Bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon, mail eller chat.

Tlf.: 70 20 18 87 / Mail: sparvinduer@sparvinduer.dk