5 showrooms med rådgivning

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Langsom voksende fyrretræ
  • Energimærket
 
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Kort beskrivelse

Smarte detaljer hjælper dig i mål Her får du et praktisk isoleringssæt skabt til når du skal montere dit nye... Læs mere
Husk også at vælge tilbehør
Bredde x højde:
Redigér
Isoleringssæt Isoleringssæt   619,00 kr
Husk også at vælge tilbehør

* Obligatorisk felt

Product Bottom Image

Isoleringssæt

Varenummer: Tag0009

Beskrivelse

Smarte detaljer hjælper dig i mål

Her får du et praktisk isoleringssæt skabt til når du skal montere dit nye ovenlysvindue.

Med dette sæt får du teknisk specifikke redskaber, du skal bruge når du skal montere dit ovenlysvindue efter gældende retningslinjer. Det er yderst vigtigt at du opfylder de krav som lovgivningen sætter for korrekt montage af dit nye vindue, og disse betingelser har vi gjort det let for dig at opfylde. Med sættet følger en undertagskrave og en dampspærrekrave, som begge skal være med til at sikre at dit nye ovenlysvindue holder tæt og kan stå distancen i forhold til vind og vejr.

Vil du være helt sikker på at få dit vindue monteret på den rigtige måde, kan du medbestille dette isoleringssæt sammen med dit ovenlysvindue.

Fuldend din løsning med ét af vores rullegardiner, mørklægningsgardiner eller en betjeningsstang – så er du godt klædt på, til at bruge dit ovenlysvindue. Find vores tilbehør her.

<h2>Isoleringss&aelig;t</h2> <p>S&aelig;ttet best&aring;r af en udvendig, diffusions&aring;ben undertagskrave og en dampsp&aelig;rrekrave. Dampsp&aelig;rrekraven giver optimal t&aelig;thed af dampsp&aelig;rren mod ovenlysvinduet og den monteres nemt i noten p&aring; vindueskarmen, hvor den skaber en t&aelig;t forsegling. Undertagskraven anvendes til nem og sikker tilslutning mellem ovenlysvinduet og undertaget. Isoleringss&aelig;ttet giver dig som kunde den st&oslash;rste sikkerhed for t&aelig;t montage og god isolering.</p>

I alt 619,00 kr

-0,00 kr

I alt 619,00 kr

stk.

619,00 kr

Forventet levering:
Uge
Antal på lager:
Produktinformation
  • Ingen forudbetaling
  • 10 års garanti
  • Indbrudssikker glasmontering
  • Overholder BR18-krav