Om Sparvinduer

Om Sparvinduer

Sparvinduer er en del af en solid koncern, som blev grundlagt i 1975. Siden den spæde begyndelse har vi produceret og solgt vinduer og døre til flere forskellige lande i Europa. Vores erfaring som leverandør til byggebranchen igennem mere end 30 år betyder, at vi har oplevet både op- og nedgangstider i markedet. Af den grund lægger vi stor vægt på, at vores udvikling og investeringer kun kan ske for penge, vi allerede har tjent. På den måde er vi sikret en uafhængighed og soliditet, som i sidste ende er en udvidet sikkerhed for vores kunder.

WE ARE INWIDO – Et stærkt fællesskab

Sparvinduer blev i 2014 en del af INWIDO, der er en af Europas førende udbydere af vinduer og døre. I Inwido-gruppen har vi bl.a. et indkøbssamarbejde og fælles produktudvikling. Derfor kan vi på én gang sikre kunderne en meget høj kvalitet til en meget attraktiv pris. Du kan læse mere om INWIDO her.

Direkte fra egen fabrik

Vi leverer til dig direkte fra egen fabrik. Som nævnt ovenfor har vi efter mange år i branchen stor erfaring med indkøb, produktion, udvikling og kvalitetsstyring. Alle disse processer er optimeret gennem en årrække og vores fokus ligger fortsat på forbedringer i alle led af virksomheden.

Kombinationen af erfaring, fokus på forbedringer og det faktum at vi har nogle rigtig gode produkter som produceres på egen fabrik, betyder at vi undgår fordyrende mellemhandlere og derfor kan sælge den samme gode kvalitet til en lavere pris – og med en grundig og professionel service.

Vinduer og døre – CE mærkning og ydeevnedeklarationer

Der findes flere forskellige godkendelser, mærkninger og kontrolordninger inden for vinduer og døre. Der findes dog kun én uvildig mærkningsordning af vinduer og døre, og det er CE-mærkningen. Siden 2010 har det været lovpligtigt at alle vinduer og døre, der sælges i Danmark samt resten af EU, skal være CE- mærket.

CE- mærkningen er ikke en godkendelse som mange ofte forveksler den med, men er en fælles europæisk mærkningsordning. Denne fælles ordning betyder, at man som producent forpligter sig til at overholde en række fælles krav og specifikationer. Når du køber et CE- mærket produkt, kan du derfor være sikker på, at produktet overholder en række krav til miljø, sundhed og sikkerhed. Vores vinduer og døre er alle testet og godkendt af Teknologisk Institut. Det er lovpligtigt at forhandleren skal kunne forevise CE certifikaterne, og det er derfor en rigtig god ide at sikre dig at ydeevnedeklarationerne er tilgængelige, der hvor du vælger at købe dine nye køber vinduer og døre.

Tænk dig godt om, når du handler vinduer og døre.

Det danske marked for vinduer og døre kan være meget uoverskueligt. Tidligere har der ikke været tradition for, at priserne var tilgængelige for forbrugeren, hvilket har gjort det svært at sammenligne priser. Det har derfor ofte været vanskeligt at kunne gennemskue markedet, og dermed også svært at skelne mellem de forskellige leverandører i markedet.

Vi har valgt at lægge alle vores priser online, idet vi ikke har noget at skjule – hverken over for vores kunder eller vores kollegaer i branchen. Det forpligter os naturligvis også til hele tiden at kunne tilbyde vores kunder nogle attraktive priser og vilkår. Et krav som vi hver dag gør alt for at leve op til.

Vi tror på, at kombinationen af den rigtige kvalitet, en god pris og en kvalificeret rådgivning er årsagen til vores succes. Derfor har mere end 60.000 kunder handlet vinduer og døre hos os de seneste år.