Patriciervillaen

Her finder du vores anbefalinger til dine nye vinduer til patriciervillaen.
Læs med herunder:

landejendomlandejendom

Kort om patriciervillaen 

De imponerende patriciervillaer blev bygget i perioden 1860-1930. De blev bygget til det bedre borgerskab, og dette var også noget, deres byggestil forsøgte at afspejle. Derfor er de store, ekstravagante og fremstillet af den tids bedste materialer. De har typisk flere etager, en hvid facade, og symmetrisk placerede vinduer.

Men selv de bedste materialer kan ikke altid hamle op med tidens tand. Har du en villa med ældre vinduer, kan du nemlig risikere, at de ikke isolerer tilstrækkeligt. Både fordi de med tiden er blevet slidt, men også fordi de oftest vil være monteret med 2-lags vinduer, hvis ikke de er skiftet indenfor de sidste 10 år. Derfor kan det være en god idé at udskifte dem med nye energivinduer. På den måde kan du også reducere varmeregningen, og spare penge i sidste ende.

Vores anbefalinger til din patriciervilla

Vinduerne kan være afgørende, når det kommer til udtrykket på en bolig. Når du køber nye vinduer til din patriciervilla, er det derfor vigtigt at vælge vinduer, der passer til huset, så det beholder sin klassiske charme.

Vinduer til patriciervillaen består typisk af flere fag. Ligesom resten af boligen har de en klassisk stil, hvilket betyder, at de normalt har sprosser.

Herunder finder du vores anbefaling af vinduer, der passer til patriciervillaen:

 • Bondehusvinduer

  Et andet godt bud til patriciervillaer er bondehusvinduet. Bondehusvinduet er et sprosseinddelt vindue, der er et lidt mere simpelt alternativ til dannebrogsvinduerne. Ligesom dannebrogsvinduet, fås det også i mange variationer.

  bondehusvindue med 2 fag og 6 ruder

 • Dannebrogsvinduer

  Dannebrogsvinduer anvendes ofte i patriciervillaen. De har et charmerende og traditionelt udtryk, der passer godt med stilen, og så kan de fås i mange variationer af sprosser og fag.

 • Buede og runde vinduer

  Nogle patriciervillaer har buede vinduer, og i nogle tilfælde runde vinduer. Hvis du ønsker at beholde det særpræg som det især er, at have buede vinduer, så kan du selvfølgelig finde buede vinduer her hos os!

  Hvis du derimod er interesseret i at give din patriciervilla noget, som der ikke er så mange andre der har, så kan et rundt vindue være lige præcis det, som du er på udkig efter.

  buet vindue med 2 fag og 4 ruder

Få styr på detaljerne

Når du køber vinduer hos Sparvinduer, kan du med lethed skræddersy dine vinduer efter dine præferencer. Du kan f.eks. vælge vinduets materiale - om det skal produceres af træ, træ/alu eller PVC. Du kan også vælge sprossebredde, lukketype og farve - og meget andet!

Når du skal konfigurere dit produkt, skal du først indtaste dine mål i toppen, hvorefter du kan få styr på de sidste detaljer omkring vinduet.

Ønsker du at måle op selv, men er du i tvivl om, hvordan du gør dette, kan du finde vores gør-det-selv guide her. Er du tryggere ved at lade en professionel om at gøre det, kan du bestille professionel opmåling her.

Vi er med dig hele vejen

Support


Du får selvfølgelig hjælp både før, under og efter.
Telefon, Email eller chat.

Kontakt os her →

 

Fragt & Levering


Danmarks hurtigste levering, direkte hjem til dig. Vi levere til hele landet.

Læs mere om levering her →

 

Garanti


Hos os er garanti din sikkerhed for vinduer og døre i god kvalitet.

Læs mere om garanti her →