Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Har du brug for hjælp?
+45 70 20 18 87

Vinduer til sommerhus

Skal du have nye vinduer til dit sommerhus? Så er du kommet til det rette sted. Hos Sparvinduer finder du et stort udvalg af kvalitetsvinduer til sikrer priser, så du har råd til forandring.

Det kan være svært at vælge, hvilke vinduer til sommerhuset, der er de helt rette, og derfor har vi her samlet al den information, som du skal bruge. Vi hjælper dig med at finde det rette materiale og design til dit sommerhus, ligesom vi guider dig til, hvordan du får målt rigtigt op.

Læs med her, og find de helt rigtige vinduer for dig og dit sommerhus.

Populære vinduer til sommerhuse


Få kvalitetsvinduer i træ til dit sommerhus

Når du skal have nye vinduer til dit sommerhus, er det vigtigt, at du overvejer, hvilke materialer der passer bedst til dit behov. Lige meget hvilken type vinduesmateriale, du foretrækker, kan du hos Sparvinduer være sikker på, at vinduerne er af høj og sikker kvalitet.

Du vil ofte kunne vælge mellem vinduer i forskellige materialer som for eksempel:

  • Træ
  • Træ og aluminium
  • PVC

Hos Sparvinduer arbejder vi primært med trævinduer, da vi vurderer, at det er et holdbart og kvalitetssikret materiale. Vores vinduer er produceret med nordisk fyrretræ uden knaster, hvilket giver dig den bedste kvalitet med et flot finish. Du får altså ikke bare et godt og praktisk vindue men også et flot design.

Træ er både et naturligt og holdbart materiale, og det er derfor mange danskeres favoritprodukt, når det kommer til vinduer og døre. Du får med fyrretræ et materiale, der fra naturens side kan klare meget. Og hvis du hertil maler eller oliebehandler dine trævinduer til sommerhuset efter nogle år, så vil træet holde endnu længere.

Vælg det vinduesdesign, der passer til dit sommerhus

Udover materialer kan du også overveje, hvilket design der passer til dit sommerhus. Du kan enten vælge en stil, som matcher resten af huset, eller du kan vælge en ny retning, som derved kan forvandle dit vante sommerhus til dit nye sommerhus. Hvad du foretrækker, er op til dig.

Når du skal vælge design, kan du overveje farve og udtryk. Er du for eksempel til hvide vinduer med sprosser? Eller skal de være mørkere vendevinduer? Hvis du er i tvivl og gerne vil have inspiration, har vi hos Sparvinduer inddelt vores vinduer efter design og funktion, så du nemmere kan dykke ned i de kategorier, der passer til dig og dit projekt.

Hvorfor vælge vinduer og døre fra Sparvinduer?

Hos Sparvinduer producerer vi vores elementer af langsomtvoksende nordisk fyrretræ. De langsomtvoksende træer giver den bedste kvalitet, når træet skal bruges til vinduer og døre - jo langsommere træet vokser, des mindre luft vil der være i træet, hvilket styrker træet og giver en bedre holdbarhed. De langsomtvoksende fyrretræer findes fortrinsvis i Norden, da vejrforholdene og vores kølige klima giver træet langsommere voksetid. 

Isoler dine vinduer til sommerhuset

Vil du gerne isolerere dit sommerhus bedre, så du kan nyde glæde af huset hele året? Så er termoruder en god løsning. Ruderne er nemlig energioptimerede med en tynd metalbelægning, der sikrer isoleringen, så kold luft ikke siver ind. Det er både rart for dig og for pengepungen. Termoruder resulterer nemlig ofte i en billigere varmeregning, og ruderne vil altså i sidste ende give en økonomisk gevinst.

Er du interesseret i termoruder, men har du allerede vinduer, som du er glad for? Eller skal du til at bestille nye vinduer nu? Det er intet problem. Du kan nemlig bestille termoruder efter dine mål hos Sparvinduer. På den måde kan du beholde eller købe lige den vinduesramme, som du ønsker og stadig isolere med de energirigtige ruder. Alt du skal gøre er at måle, hvor stor ruden skal være, og så angiver du bare disse mål, når du bestiller termoruderne fra vores hjemmeside. Det er nemt, hurtigt og tilpasset dine behov.

Hvordan måler og monterer du vinduerne?

Når du skal bestille vinduer til dit sommerhus, skal du huske at måle op, hvor store vinduerne skal være. Hertil skal vinduerne monteres, når du har fået dem. Du kan enten selv måle op og montere eller bestille professionel opmåling og montering gennem os. Begge dele fungerer optimalt, så det afhænger alene af, om du har mod på opgaven.

Sådan måler du vinduerne

Har du ikke mulighed for at måle selv? Eller vil du gerne være helt sikker på, at alle mål er korrekte? Så kan du nemt og hurtigt bestille professionel opmåling fra os. Vi sørger for at sætte dig i kontakt med vores samarbejdspartner NSF Byggeentreprise, som sammen med dig planlægger det videre forløb.

Er du derimod til gør-det-selv, og vil du gerne spare lidt på udgifterne? Så har vi sammensat en guide, du kan følge. Her viser vi med video og specifikke beskrivelser, hvordan du måler både karm- og hulmål til vinduer og døre. Så mangler du en dør til sommerhuset, kan du også bruge guiden her.

Træ/alu-vinduer

Ønsker du et mere moderne udtryk, kan du med fordel overveje vinduer og døre i træ/alu. Mange vælger dette materiale af den simple årsag, at disse kræver mindre vedligeholdelse end vinduer og døre i træ. Den udvendige aluprofil beskytter vinduet for vind og vejr, og du slipper for at male træ/alu vinduerne udvendigt. Samtidig får du det charmerende naturlige udseende indenfor.

Minimal vedligeholdelse
Praktisk udenfor, naturligt indenfor
 Moderne look

PVC-vinduer

Hvis du er på udkig efter nye vinduer og døre, som er fuldstændig vedligeholdelsesfrie, bør du overveje at købe vinduer og døre i PVC eller plast. PVC vinduer er modstandsdygtige over for al slags vind og vejr. Det eneste du skal gøre, er at vaske rammen og karmen engang i mellem, samt sørge for at bevægelige dele er smurt. Så bliver det næsten ikke nemmere.

  Minimal vedligeholdelse
  Modstandsdygtige vinduer og døre
  Lang levetid

Montering af dine sommerhusvinduer

Endelig skal vinduerne til dit sommerhus monteres. Du kan enten bestille de rigtige vinduer og montere selv, eller vi kan hjælper dig. Også her har vi et samarbejde med NSF Byggeentreprise, som sammen med dig planlægger det videre forløb.

Hos Sparvinduer går vi op i, at du kan gøre tingene selv, uden problemer, og at du kan bestille den professionelle hjælp, hvis du vil det. Du får dermed dine vinduer på den måde, der passer til dig.

Find dine vinduer hos Sparvinduer

Find, og bestil dine vinduer til sommerhuset her fra vores hjemmeside, eller kom forbi ét af vores fem showrooms, og få inspiration til dine vinduer og døre. Vi har et bredt sortiment, så du kan finde lige netop de modeller, der passer til dit projekt. Hertil kan du bestille vinduerne efter både standard- og specialmål og med både energimærke A og B.

Når du bestiller dine vinduer fra Sparvinduer, får du 10 års garanti. Det gør du, så du kan være sikker i dit projekt, og fordi vi er sikrer på, at kvaliteten er i orden. Grunden, til at du kan få høj kvalitet til så fordelagtig en pris, som du kan hos os, er, at vi leverer vores standardvarer direkte fra vores lager. Vi går altså udenom eventuelle mellemforhandlere. Det betyder, at du hos Sparvinduer får råd til forandring.

Få råd til forandring

CHAT

Vi  sidder klar til at hjælpe dig i chatten på alle hverdage og søndag
fra kl. 9-21 

 

KONTAKT OS

Du kan selvfølgelig også kontakte os på telefon eller mail.
 

70 20 18 87

SHOWROOMS

Besøg os og bliv inspireret i et af vores 5 landsdækkende showrooms - vi står klar til at vejlede dig i dit næste projekt.

MØDE OG TILBUD

Book et gratis møde med en Sparvinduer rådgiver.

Eller få et tilbud på vinduer og dører.